- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
- Konu Sahibi sehribann16
Uygulamadan takip etmek doğru olmazYumurtlama takibi için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uygulamadan takip etmek doğru olmazYumurtlama takibi için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz
Haklısın öyle gercektenOnları yokmuş gibi düşünmeye çalış çünkü belirtileri düşünmek insanı daha çok sabırsızlandırıyor
Yumurtlamadan iki gün öncesi ve yumurtlama günü die okudum bendeAminnnnn evet hep öyle diyorlar canım ama sen bence bu geceyi de değerlendir eşimde sperm sorunu yoksa çünkü ben bi videoda yumurtlamadan önceki gün yapılan ilişkinin olasılıgı çok yüksek diye gördüm
Ya onu bilmiyorum gerçi oda dediğime varıyo çünkü iğneden sonra 36 saatte oluyo ilişki aynı hesap yaniYumurtlamadan iki gün öncesi ve yumurtlama günü die okudum bende
valla ben anlamıyordum anlatanda yok nebiçim yer saol Allah razı olsun ozaman benim yumurta gelişiyor ama çatlamıyor dimi ? Havuç incir kürü tüketıyorlar çatlasın diye o kürü yapayım yeni ayda o haldeBak en altta D1 D2 yazıyo ya o enine boyuna boyutu senin yumurtan kendiliğinden gelişiyor canım boşuna hormon ilaçları falan kullanma benim gelişmiyor diye kullandım
Kilo 71 boy 167Allah hepinizden razı olsun inşallah yolumuz zor mecbur öğrendik artık inşallah çare olur ne mutlu bana kilon kaç peki boy kilo
Ne demek her zaman eğer ki dediğin gibi 4 cm kist oluyosa çatlamıyor demek ki onu net anlamak için düzenli doktor da yumurta takibi yaptırman lazım eve havuç iyi diye duydum bende bol bol tüket ceviz ve avakadoda tavsiye ederim ve tabi yumurtavalla ben anlamıyordum anlatanda yok nebiçim yer saol Allah razı olsun ozaman benim yumurta gelişiyor ama çatlamıyor dimi ? Havuç incir kürü tüketıyorlar çatlasın diye o kürü yapayım yeni ayda o halde
Aslında biraz vermeye çalışsan çok faydası olur ciddenKilo 71 boy 167
Yumurta avakoda yiye yiye onlara benzıycem gerçekten aşırı tüketim yaptım 2-3 aydır sanki bende etki etmıyorki gebelık içinNe demek her zaman eğer ki dediğin gibi 4 cm kist oluyosa çatlamıyor demek ki onu net anlamak için düzenli doktor da yumurta takibi yaptırman lazım eve havuç iyi diye duydum bende bol bol tüket ceviz ve avakadoda tavsiye ederim ve tabi yumurta
Stress canım inanmayacan ama hayatımda ilk defa aldım kilo ben yıllarca alamayan bırıydım hep 55-58 de kaldım yıllar içinde geçen sene 56 kiloydum nezaman başladım bu gebelik macerasına 70 lere tırmandı kilom yoksa yemem aynı, biraz sağlık için birde saban ayı dıye oruç tutuyorum bugün inşallah birkaç gün daha tutucam alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum ramazana kolaylıkta olur diye ama bu kilolar gider mi bilmem ama denemeye. BaşladımAslında biraz vermeye çalışsan çok faydası olur cidden
Senin bence ilk yapman gereken iyi bir doktor bulmak daha olayını bile bilmorsun gerçi bi arkadaşım da var yumurtlama oluyo sperm de sorun yok ama olmuyor 1 senedir tüp bebek düşündün mü pekiYumurta avakoda yiye yiye onlara benzıycem gerçekten aşırı tüketim yaptım 2-3 aydır sanki bende etki etmıyorki gebelık için
Eşim kabul etmiyor canım onu ikna edemem ters bu konulara inancı gereği diyorki o bebekler sağlıklı değil vücutları hep hastalık öyle büyüyorlar dıyor bende soğudum öyle konuşunca Allah vaktini biliyor ama insan zorluyor tüp bebek yapıyor diyor işte gerisini sen getir baya bi karşıSenin bence ilk yapman gereken iyi bir doktor bulmak daha olayını bile bilmorsun gerçi bi arkadaşım da var yumurtlama oluyo sperm de sorun yok ama olmuyor 1 senedir tüp bebek düşündün mü peki
İnanırım neden inanmim ilaçlar falan da çok etkiliyor kendine inanırsan eminim verirsin işin sonunda çocuğunun olacağını düşünerek motive et kendini bak nasıl veriyosun yengemin yumurtası buyumuyordu klomenle bile 6 kilo verdi diğer ay hamile kaldı 2. Çocuğa da kilo vermişti düğün var diye tek korunmamayla hamile kaldı aklında yoktu çocuk yapmak ben geçen ay 4 kilo vererek kimyasal da olsa gebe kaldım Allah büyük bu ay baya gitti hayırlısıStress canım inanmayacan ama hayatımda ilk defa aldım kilo ben yıllarca alamayan bırıydım hep 55-58 de kaldım yıllar içinde geçen sene 56 kiloydum nezaman başladım bu gebelik macerasına 70 lere tırmandı kilom yoksa yemem aynı, biraz sağlık için birde saban ayı dıye oruç tutuyorum bugün inşallah birkaç gün daha tutucam alışkanlık haline getirmeye çalışıyorum ramazana kolaylıkta olur diye ama bu kilolar gider mi bilmem ama denemeye. Başladım
Ne alaka canım olur mu öyle şey ikna etmene ihtimal yok mu hiçEşim kabul etmiyor canım onu ikna edemem ters bu konulara inancı gereği diyorki o bebekler sağlıklı değil vücutları hep hastalık öyle büyüyorlar dıyor bende soğudum öyle konuşunca Allah vaktini biliyor ama insan zorluyor tüp bebek yapıyor diyor işte gerisini sen getir baya bi karşı
Ozaman ben önce ekmek ve şekerli herseye dıkkat edeyim ekmeksiz doymuyorum ama pişman oluyorum yedıgım için onu yavaştan çıkaracağım en başta bakalım kilo verebilecekmiyim deneyeyim göreyimİnanırım neden inanmim ilaçlar falan da çok etkiliyor kendine inanırsan eminim verirsin işin sonunda çocuğunun olacağını düşünerek motive et kendini bak nasıl veriyosun yengemin yumurtası buyumuyordu klomenle bile 6 kilo verdi diğer ay hamile kaldı 2. Çocuğa da kilo vermişti düğün var diye tek korunmamayla hamile kaldı aklında yoktu çocuk yapmak ben geçen ay 4 kilo vererek kimyasal da olsa gebe kaldım Allah büyük bu ay baya gitti hayırlısı
Şeker ve karbonhidrat kesinlikle ekmek yiğrceksen ben siyez ekmeği günde 2 dilim yiyorum o olabilir amaOzaman ben önce ekmek ve şekerli herseye dıkkat edeyim ekmeksiz doymuyorum ama pişman oluyorum yedıgım için onu yavaştan çıkaracağım en başta bakalım kilo verebilecekmiyim deneyeyim göreyim
Yok canım çünkü değişik bir inanışa girmiş sen kalırsın normal yolla diyor sana gerek yok stres yaptığın için olmuyor her defasında öylede kapanıyor konuNe alaka canım olur mu öyle şey ikna etmene ihtimal yok mu hiç
Denerim tabikiŞeker ve karbonhidrat kesinlikle ekmek yiğrceksen ben siyez ekmeği günde 2 dilim yiyorum o olabilir ama
Hadi ya üzüldüm ya inşallah Allah doğal yolla nasip ederYok canım çünkü değişik bir inanışa girmiş sen kalırsın normal yolla diyor sana gerek yok stres yaptığın için olmuyor her defasında öylede kapanıyor konu
Aminnn inşallah,İsteyen herkese nasip etsin inşallahHadi ya üzüldüm ya inşallah Allah doğal yolla nasip eder