- 7 Aralık 2022
- 701
- 272
- 30
- Konu Sahibi sehribann16
Yap yapkizlar selam nasılsınız benim adet tarihi cuma yarın test yapsam çikar mi elimde erken geb testi yok maalesef normal innovita testleri var ne dersiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yap yapkizlar selam nasılsınız benim adet tarihi cuma yarın test yapsam çikar mi elimde erken geb testi yok maalesef normal innovita testleri var ne dersiniz
adrenalin yükleniyor sjsjs ay çikmicak giib hissediyorum ama yapacağmYap yap
Negatif çıkabilir canım normal testte bence adet tarihini bekle gecikirsen oyle yapkizlar selam nasılsınız benim adet tarihi cuma yarın test yapsam çikar mi elimde erken geb testi yok maalesef normal innovita testleri var ne dersiniz
Hiç belli olmaz kuzum yumurtlamanın kaçıncı günü yarinadrenalin yükleniyor sjsjs ay çikmicak giib hissediyorum ama yapacağm
12.günü çatlamanınHiç belli olmaz kuzum yumurtlamanın kaçıncı günü yarin
Cumartesi gunu canim 17 sindeay bnmle aynı durumdasın ben bgn yaptim çikmadi ysrında yapsam çikar mi die düşünüyorm seninde mi cuma canım regl tarihi
bekleyemiyorum ya heycan yaptim cikmaz mi kesn çatlama üzerinden 12.gün geçmiş oluyorNegatif çıkabilir canım normal testte bence adet tarihini bekle gecikirsen oyle yap
Ooo varsa çıkması lazım silikte olsa canım istersen bekle Perşembe yap12.günü çatlamanın
yarında yapacak msnCumartesi gunu canim 17 sinde
olmadi öyle yapayim evetOoo varsa çıkması lazım silikte olsa canım istersen bekle Perşembe yap
Hayır çıkabilir de ama çıkmama ihtimali de var üzülürsün negatif görünce. Belki pozitiftir negatif çıkma ihtimali de yüksek ondan dedim :)bekleyemiyorum ya heycan yaptim cikmaz mi kesn çatlama üzerinden 12.gün geçmiş oluyor
Yapicam cunku zaman daraldikca gunler gecmiyor ilk gebeligimde 6 gun kala yapmistim tak cikmisti bir dahada gormedim ikinci cizgiyiyarında yapacak msn
Öyle yap canım az daha bekle aslında en doğrusu adet gecikmwsi de istw sabırsıziz bende geven ay ovitrellanin 12 . Günü yaptm iğne etkisi pozitif çıktı sonra si hayal kırıklığı o yüzden bekliycem 14 . Güne kadarolmadi öyle yapayim evet
Canim ignenin etkisi kac gunde geciyor?Öyle yap canım az daha bekle aslında en doğrusu adet gecikmwsi de istw sabırsıziz bende geven ay ovitrellanin 12 . Günü yaptm iğne etkisi pozitif çıktı sonra si hayal kırıklığı o yüzden bekliycem 14 . Güne kadar
Benim 13 Gine kadar sürdü canım 14 gün negatife döndü ama herkesin bünyesi farklı 11. Günde geçenler var etkisiCanim ignenin etkisi kac gunde geciyor?
Rahim iltihabı ilk defa duydum canım hayırdır bişey mi olduKızlar selam rahim iltihabı geçiren var mı aranızda ? Belirtileri nelerdir illa bunu öğrenmek için smear mı vermemiz gerekiyor yoksa kan idrar yoluyla belli olur mu ?
Yok kuzummm dış gebelik ondan olabiliyormuş ya tekrsr yaşamak istemiyoruz bu durumuRahim iltihabı ilk defa duydum canım hayırdır bişey mi oldu
Ay Allah korusun canım ya bir tanıdığım in da dış gebelik geçirmiş iki tupleri de alinmis çok riskli bir durum sende tüp alınma olmadı inşallahYok kuzummm dış gebelik ondan olabiliyormuş ya tekrsr yaşamak istemiyoruz bu durumu
Yok kuzum şükür 2 doz iğne oldum ben geçtiAy Allah korusun canım ya bir tanıdığım in da dış gebelik geçirmiş iki tupleri de alinmis çok riskli bir durum sende tüp alınma olmadı inşallah