- 7 Aralık 2022
- 701
- 272
- 30
-
- Konu Sahibi sehribann16
Ay hadi İnşallah canımBende yarım yarım yiyorum canım evet ben 4 tane falan alıyorum aldığımda 3 4 güne anca olgunlaşıyor bi kaseye bütün haliyle avakadoları bide bütün limon koy salon da sıcak yerde yani öyle daha çabuk olgunlaşıyor iki tane canım cuma günü 16ydılar ikiside işte doktor yarına vur 18 olurlar demişti dün akşam işte çatlamış galiba eğer akıntı onan dolayıysa ikimizinde çifte şansı var bu ay bakalım
300 kusurdu canım tam hatırlamıyorum ama 30 adet olması lazimKaç adet var içinde bide fiyatı nedir ben laboquick almıştım ama fiyatı baya arttı
evet karışık olmuş 5 bugünün testi :)
300 kusurdu canım tam hatırlamıyorum ama 30 adet olması lazim
Benim bir sorunum yok bildigimiz kadariyla esimde morfolojik sorun var 3 ay once testte 3 cikmisti daha vermedik takviye kullandim bu ayda jel kullandim o yuzden kaliteli olsun yumurta diye ugrastim umarim ise yaramistirBu karışımı çok duydum iyiymiş galiba
İnşallah yerleşme kanamasıdırİnşallah tekrarlıycam dün pembe leke geldi bidaha hiç bişey gelmedi onu görünce hemen test yaptım öyle çıktı
3 le 4ü değerlendirmişsindir inşallahKaç adet var içinde bide fiyatı nedir ben laboquick almıştım ama fiyatı baya arttı
evet karışık olmuş 5 bugünün testi :)
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımBenim bir sorunum yok bildigimiz kadariyla esimde morfolojik sorun var 3 ay once testte 3 cikmisti daha vermedik takviye kullandim bu ayda jel kullandim o yuzden kaliteli olsun yumurta diye ugrastim umarim ise yaramistir
Al al sonra bağımlısı olucam zatenAy hadi İnşallah canımdur alım eve giderken de öyle yapım çabuk olgunlaşsin yumuslar hazır catlamisken
Ayy damak tadıma pek uymuyo kuzum bağımlı olucami sanmıyorum Şifa niyetine yiyorumAl al sonra bağımlısı olucam zaten
Bende de öyleydi başta şimdi hoşuma gidiyorAyy damak tadıma pek uymuyo kuzum bağımlı olucami sanmıyorum Şifa niyetine yiyorum
Belli olmaz kuzum bakarsın severimBende de öyleydi başta şimdi hoşuma gidiyor
Olmuş evet 2ve 3Kızlar yumurtlama oldu mu sizce Eki Görüntüle 3385818
Aynen öyle bebişBelli olmaz kuzum bakarsın severim
Merhaba canım beş gün kullanılıyor günde kaç doz alacağını söylemedi mi bir tablet veya iki tabletKizlar merhaba, benide ekleyebilir misiniz sat 10.02 bat 08.03. Bir de doktorum bugun femera verdi ama 5 gun kullaniliyor degil mi? Klomen gibi dusunup sormayi unuttum eczaci kafami karistirdi da
Test yaptın mı canımSat 9 ocak bat adet gecikti inşallah bol dua edelim birbirimize
Ever canım benim 3. Günü başlayıp 5 gün günde 2 tane içmiştim doktorunun bunu kendi söylemesi lazımdıKizlar merhaba, benide ekleyebilir misiniz sat 10.02 bat 08.03. Bir de doktorum bugun femera verdi ama 5 gun kullaniliyor degil mi? Klomen gibi dusunup sormayi unuttum eczaci kafami karistirdi da