Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarin yumurtlamanin 10. Gunu yani bata 4 gun kalmis oluyor erken gebelik testi aldim simdi yarin yapsam met bi sonuc alabilirmiyim bugun yaptigim test negatifdi

Kızlar soğan kürüne basladim ve keten tohumu da yumurta büyütme de ve kalitesini artirmada çok etkiliymis infertilite diyestisyeni paylaşmıştı birde aç karnına çiğ tahin o da çok etkiliymis bakalım başladık hayırlısıyla inşallah güzel haberler aliriz

Kızlar ya sizce pik mi? Hiç beklemiyordum döngünün 10. Günü bugün. Normalde 17-19 arası yumurtlarım. Bu ay omega 3 kullandım ondan mı acaba? Sizce bugünü değerlendirmeli mi

Eklentiler

• 060C0812-E5EA-45AF-92E8-B581151D778B.jpeg
    060C0812-E5EA-45AF-92E8-B581151D778B.jpeg
    80,9 KB · Görüntüleme: 35
kizlar selam nasılsınız benim adet tarihi cuma yarın test yapsam çikar mi elimde erken geb testi yok maalesef normal innovita testleri var ne dersiniz

Yarin yumurtlamanin 10. Gunu yani bata 4 gun kalmis oluyor erken gebelik testi aldim simdi yarin yapsam met bi sonuc alabilirmiyim bugun yaptigim test negatifdi
ay bnmle aynı durumdasın ben bgn yaptim çikmadi ysrında yapsam çikar mi die düşünüyorm seninde mi cuma canım regl tarihi

X