- 19 Temmuz 2023
- 1.766
- 836
- 23
- Konu Sahibi sehribann16
lavinya44 diye biri vardı topikte burda mı hala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet gecikmenin 2.günü sabah yaptım evde ama negatifti. Başkada yapmadım çarşamba direkt kan vercem.Test yaptın mı canım
Merhaba canım beş gün kullanılıyor günde kaç doz alacağını söylemedi mi bir tablet veya iki tablet
Evet evet soyledi gunde 2 tablet sabah aksam. Bugun 3.gunu reglmin bugun basliyorum insallah hayirli olurEver canım benim 3. Günü başlayıp 5 gün günde 2 tane içmiştim doktorunun bunu kendi söylemesi lazımdı
Hadi hayırlısı olsun canım yürüyüş spor da yap ek olarak sağlıklı beslenmeye dikkat avakado yiyoruz gerisi Rabbim in taktiriEvet evet soyledi gunde 2 tablet sabah aksam. Bugun 3.gunu reglmin bugun basliyorum insallah hayirli olur
Merhaba o benim hesabimdi bi sorun vardi bu hesabimda adminler hesabi birlestirdirlerlavinya44 diye biri vardı topikte burda mı hala
Bence de öyle yap en azından daha doğru sonuç verirAdet gecikmenin 2.günü sabah yaptım evde ama negatifti. Başkada yapmadım çarşamba direkt kan vercem.
Duruma göre değişir canım ama ben pek sanmıyorumYarin yumurtlamanin 10. Gunu yani bata 4 gun kalmis oluyor erken gebelik testi aldim simdi yarin yapsam met bi sonuc alabilirmiyim bugun yaptigim test negatifdi
Anladım sorun olduğunu canım o yüzden yazdımMerhaba o benim hesabimdi bi sorun vardi bu hesabimda adminler hesabi birlestirdirler
İhtıyacı olanlara bilgilendirmeKızlar soğan kürüne basladim ve keten tohumu da yumurta büyütme de ve kalitesini artirmada çok etkiliymis infertilite diyestisyeni paylaşmıştı birde aç karnına çiğ tahin o da çok etkiliymis bakalım başladık hayırlısıyla inşallah güzel haberler aliriz
Insallah canim bakalim her gun 15 dk lik 1 mile walk yapiyorum 4-5 kilo fazlam var onu vermeye calisicamHadi hayırlısı olsun canım yürüyüş spor da yap ek olarak sağlıklı beslenmeye dikkat avakado yiyoruz gerisi Rabbim in taktiri
bence bugunu degerlendirin yarin yine test yaparsinKızlar ya sizce pik mi? Hiç beklemiyordum döngünün 10. Günü bugün. Normalde 17-19 arası yumurtlarım. Bu ay omega 3 kullandım ondan mı acaba? Sizce bugünü değerlendirmeli mi
Bakalım canım öyle yapacağım. Yani 10. Gün çok şaşırdım bu kadar pik gibi çıkmasına muhtemelen omega kaynaklıbence bugunu degerlendirin yarin yine test yaparsin
Kilo da etkiliyormus canım bugün hemsire dedi bana da bu ay da sağlıklı bwslenmeye dikkat et bir kilo bile versen faydası var diyeInsallah canim bakalim her gun 15 dk lik 1 mile walk yapiyorum 4-5 kilo fazlam var onu vermeye calisicam
Canım regl oldum ben ya sen nasılsın canimKizlarimm nasılsınız giremedim bu ara buralara nasil gidiyor neler yapıyorsunuz
sehribann16 @Basakbasak1 R rabianizzz Happen94 @yanasip52 canım sen en son kan vermiştin sanirjm arttı mı degerin
Hadi ya olsun canım üzülmek yok motivasyonunu düşürme yeni ay yeni umut inşallah bende bugün ovitrella mi oldum canum artık değerlendirmeye geccemCanım regl oldum ben ya sen nasılsın canim
ay bnmle aynı durumdasın ben bgn yaptim çikmadi ysrında yapsam çikar mi die düşünüyorm seninde mi cuma canım regl tarihiYarin yumurtlamanin 10. Gunu yani bata 4 gun kalmis oluyor erken gebelik testi aldim simdi yarin yapsam met bi sonuc alabilirmiyim bugun yaptigim test negatifdi