Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bilmiyorum ki canım işte biz yiyoruz artık rabbim vesile kılsın inşallah dediğin gibi yaptım güzel oldu ben yarim yarim yiyorum her gün canım bir tane var inşallah olgunlasmistir bir kaç tane daha alayım bende anca olgunlaşır
İki tane mi yumos olmuş maşallah canum boyutları kaçtı benim adetliken sağda 14 mm vardı bugün onu göremedi çatlasa da gormuyirlqr mi acaba bişey demedi cumartesi muhtemelen çatladı o akıntım ağrım oldu solda 19 mm var dedi bakalım çift yumurta demek çifte şans demek

Şuan daha iyi anladım kaçırdım Günleri bu ay daha dikkatlı olacağım hazır ve Nazır bekleyeceğim çokda zor oluyor su olayına dikkat etmek işte oluyoruz malum zor alıyor
Keşke pik olduğunda atsaydin kuzum pikken değerlendirdysen de şansın var sperm ler 3 4 gün canlı kalıyor vücudumuzda nasipte varsa bir damla ile de olur yani canım umutsiz olma evet ovulasyon yakalmak sıkıntılı şu olayı dikat etmek lazım

İki çizgi olduğu günleri değerlendirdim sonra silik olunca çatma oldu diye daha denemedim testimde bitti yeni sipariş vereceğin test olayını şimdi çözdüm sayende :) siz Hangi testi kullanıyorsunuz

İki çizgi olduğu günleri değerlendirdim sonra silik olunca çatma oldu diye daha denemedim testimde bitti yeni sipariş vereceğin test olayını şimdi çözdüm sayende :) siz Hangi testi kullanıyorsunuz
İyi yapmışsın yine de şansın var bir dahabkine çatlama gününü ertesi günü nude değerlendir sperm problemi yoksa eğer bak mesela çatlatma iğnesi oldum ben bugün 36 saat sonra catlama olacağı için bu akşam bos yarın aksmadân itibaren üç gece değerlendirilecek çatlama günü sonra si şans daha çok yani ben Ebru ceylanin testlerini kullandım canım güzeldi onun testleri de geçen sene de laboquick kullanmıştım iki üç ay onlar da güzeldi ama gebelik oluşmadı

Bende yarım yarım yiyorum canım evet ben 4 tane falan alıyorum aldığımda 3 4 güne anca olgunlaşıyor bi kaseye bütün haliyle avakadoları bide bütün limon koy salon da sıcak yerde yani öyle daha çabuk olgunlaşıyor iki tane canım cuma günü 16ydılar ikiside işte doktor yarına vur 18 olurlar demişti dün akşam işte çatlamış galiba eğer akıntı onan dolayıysa ikimizinde çifte şansı var bu ay bakalım

Kaç adet var içinde bide fiyatı nedir ben laboquick almıştım ama fiyatı baya arttı
Sıralamayı anlayamadım bugunun testi 1 mi 5 mi
evet karışık olmuş 5 bugünün testi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…