- 22 Mart 2023
- 3.357
- 1.787
- 30
-
- Konu Sahibi sehribann16
Bu kür ne işe yarıyor kuzum beni de aydınlatır mısınKızlar selaaam süt maydonoz kürü sonrası kasıklarınızda ağrı oldu mu acabaaaa
Yoğurtla denemedim hiç canım ben kahvaltı da dediğim şekil tükettim dene sendeProgestan neden veriyor ki canım Ay bugün ilk defa denedim canım yoğurt limon koydum çok sevemedim birde öyle deneyim sabahları zorla biraz yedim ama
Kaç dk sonra çıktıKızlar adete 4 gün kala normal test yaptım hafif çok açık pembe lekelenmem gelince var mı sizce gölge var ben görüyüm da siz de görüyor musunuz
Eki Görüntüle 3385602
Son adet tarihini ve beklenen adet tarihini yazman yeterli canımNasıl guruba dahil olabilirim
Progestan progesteron hormonu için tutunmaya yardımcı olması içinmiş aşkı bu arada benim çatladı galiba saat 10 da eve geldik dışardan baktım iç çamaşırım da akıntı olmuş beyaz şeffaf karışımı hemen değerlendirdimProgestan neden veriyor ki canım Ay bugün ilk defa denedim canım yoğurt limon koydum çok sevemedim birde öyle deneyim sabahları zorla biraz yedim ama
Kuzum tıkalı kanalları ve iltihap varsa onu söküyormuşBu kür ne işe yarıyor kuzum beni de aydınlatır mısınincir havuc kürüne devam etmedim ben ikinci 21 gün devam edilcek diyodu saraçoğlu ama yumurtalarım erken çatlıyo ya da yumurtam bu ay 5 gün erken çatladı devam etmedim
HemenKaç dk sonra çıktı
Cumartesi olmamismiydin iğneyi canım zaten dün akşam çatlaması lazımdı zaten hadi bakalım boll sanssProgestan progesteron hormonu için tutunmaya yardımcı olması içinmiş aşkı bu arada benim çatladı galiba saat 10 da eve geldik dışardan baktım iç çamaşırım da akıntı olmuş beyaz şeffaf karışımı hemen değerlendirdim
Var o zaman canım kan ver istersen ben bı testlerden hiç kullanmadim hassaslık oranı yüksek demekki
Deniycem canımYoğurtla denemedim hiç canım ben kahvaltı da dediğim şekil tükettim dene sende
Baya yüksek 10 üstünü algılıyor işteVar o zaman canım kan ver istersen ben bı testlerden hiç kullanmadim hassaslık oranı yüksek demekki
Hadi inşallah kuzum güzel haberlerini bekliyoruz bol bebisli topik olsunBaya yüksek 10 üstünü algılıyor işte
Ay hadi hayırlısıBende ovitrellami oldum az önce haydi bismillah kızlar çalışmalara tam gaz devam
Canım hoşgeldinsehribann16 yı etiketleyip son adet tarihini ve beklenen adet tarihini yazabilirsim o kaydediyor
Canım hoşgeldinsehribann16 yı etiketleyip son adet tarihini ve beklenen adet tarihini yazabilirsim o kaydediyo
8 Ocak 21 ŞubatSon adet tarihini ve beklenen adet tarihini yazman yeterli canım
Bende gölge çizgi gördüm iki günde bir tekrarlamanızı tavsiye ederim
Ayyy inşallah canım benim aminnnnnCumartesi olmamismiydin iğneyi canım zaten dün akşam çatlaması lazımdı zaten hadi bakalım boll sanss
O kadar yedim geç büyüdü yumurta faydası nasıl var bilemedim tam çatlama zamanıda olgun kalmamış evde la havleDeniycem canım