Gebeliğe Hazırlık 2024 MUCİZELERİMİZ İÇİN YUMURTLAMA TAKİBİ 💕💖👶🏻👧🏻🤰🏻🤱🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selaaam süt maydonoz kürü sonrası kasıklarınızda ağrı oldu mu acabaaaa
Bu kür ne işe yarıyor kuzum beni de aydınlatır mısın 😂 incir havuc kürüne devam etmedim ben ikinci 21 gün devam edilcek diyodu saraçoğlu ama yumurtalarım erken çatlıyo 😂😂 ya da yumurtam 🤦🏻‍♀️ bu ay 5 gün erken çatladı devam etmedim

Progestan neden veriyor ki canım Ay bugün ilk defa denedim canım yoğurt limon koydum çok sevemedim birde öyle deneyim sabahları zorla biraz yedim ama
Progestan progesteron hormonu için tutunmaya yardımcı olması içinmiş aşkı bu arada benim çatladı galiba saat 10 da eve geldik dışardan baktım iç çamaşırım da akıntı olmuş beyaz şeffaf karışımı hemen değerlendirdim 😁😁

Bu kür ne işe yarıyor kuzum beni de aydınlatır mısın 😂 incir havuc kürüne devam etmedim ben ikinci 21 gün devam edilcek diyodu saraçoğlu ama yumurtalarım erken çatlıyo 😂😂 ya da yumurtam 🤦🏻‍♀️ bu ay 5 gün erken çatladı devam etmedim
Kuzum tıkalı kanalları ve iltihap varsa onu söküyormuş 😍 adetten sonra 3 gün yapılması gerekiyormuş bir çok rivayet var yaptıktan sonra ilişkiye girin diyende var girmeyin diyende😂😂 ben şimdilik girmeyen taraftayım ilk dün denedim bu akşamda yarında deneyeceğim inşallah 😂 sonra değerlendirmeceler 😂

Progestan progesteron hormonu için tutunmaya yardımcı olması içinmiş aşkı bu arada benim çatladı galiba saat 10 da eve geldik dışardan baktım iç çamaşırım da akıntı olmuş beyaz şeffaf karışımı hemen değerlendirdim 😁😁
Cumartesi olmamismiydin iğneyi canım zaten dün akşam çatlaması lazımdı zaten hadi bakalım boll sanss🥰😂😂

Bugunki ovulasyon testim bu sekilde gebelik testi negatif adete son bes 🌸 buraya atmadan icim rahat etmiyor resmen 🤭

Eklentiler

• IMG_20240212_121229.jpg
    IMG_20240212_121229.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20240212_120946.jpg
    IMG_20240212_120946.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 56
X