- 20 Mayıs 2023
- 618
- 754
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş canım inşBenim de yarın canım hayırlısıyla pozitif sonuç alırız inşallah
AminKızlar bende bir saat önce transfer oldum Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Benim doktorum transfer gününü saymıyor ertesi günü birinci gün olarak kabul ediyor buna göre hesaplama gerekliKızlar merhaba ya benim aklım karıştı doktorum transferden 10 gün sonra kan vereceksin demişti şimdi transfer gününü saymazsak eğer salı mı gitmem gerek çarşamba mı tahlil için
Transfer günü hariç 12. Gün genelde test günüKızlar merhaba ya benim aklım karıştı doktorum transferden 10 gün sonra kan vereceksin demişti şimdi transfer gününü saymazsak eğer salı mı gitmem gerek çarşamba mı tahlil için
Merhaba canım benim de perşembe toplantı yarın taze transfer yapılacak inş daha önce dondurulmuş 3. Günle transfer tutmamıştı. Bu kez çok umutluyum ilk kez 5. Güne giden embriyolarım varMerhaba taze transfer yapan biri vardı ben kaçırdım onu. Bugün yumurtlar toplandi benimde yarın haber verecekler değerler iyi falan dediler herşey yolunda giderse pazar transfer olacak dendi ilk denemem taze transfer olacak başka kimler var.
Ben canım solum ağlıyordu birde aralıklı gelip giden bel ağrısı ve hafif karın ağrısı ama bir geliyor bir gidiyordu yarın test günüm ama ben 9. Gün kan verdim 55 çıktıKızlar merhaba. Transferin 5. Ve 6.günü sol kasıkta ve belde ağrım oldu bugün birden geçti şimdi hiç belirtim yok. Böyle olup pozitif gören var mı ?
Bende hep öyle okudum ama benim doktorum 10. Gün olarak söyledi neden acaba onuda anlamasım 3.gün embriyosu olduğu içinmi yada ilaçlarla alakalı bir durummu kafam karışmadı değilTransfer günü hariç 12. Gün genelde test günü
Çok güzel inşallah çok güzel olacak süreçten beni de haberdar eder misin benim de yarın bilgi verecekler inşallah çok çok güzel haberler alırızMerhaba canım benim de perşembe toplantı yarın taze transfer yapılacak inş daha önce dondurulmuş 3. Günle transfer tutmamıştı. Bu kez çok umutluyum ilk kez 5. Güne giden embriyolarım var
ne gün oldun canım sen transferiniBen de 2 gün dinlendim ama mecburen işe başladım hemşireyim hastanede gün içinde merdiven çıktığım da oluyor. Ben de endişeleniyorum acaba bir sıkıntı olur mu diye
aynı gün transfer olmuşuz ama bana doktorum test gününü 22 mayıs dedi
Kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz, bu doktorumun verdiği tarihaynı gün transfer olmuşuz ama bana doktorum test gününü 22 mayıs dedi
Merhaba ben bugün transfer oldum. 23 üne test dediler inşallah güzel sonuçlar alırızKızlar merhaba ya benim aklım karıştı doktorum transferden 10 gün sonra kan vereceksin demişti şimdi transfer gününü saymazsak eğer salı mı gitmem gerek çarşamba mı tahlil için
Üzülme kendini pozitif tut belki yükselir. Hemen umutsuzluğa kapılma.Kızlar benim galiba kimyasal gebelikmiş. Cuma bir daha kan vereceğim eğer yükselmez ise istenilen gibi kendi kendine düşecekmiş. O kadar mutsuzum ki.
Evet arkadaşlar herkese merhabalar tüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında merak edip bu süreçte olanların paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ SONUÇ belki2903 13 Mayıs 2 23 Mayıs @skacir 1 Mayıs 2 11 Mayıs @Kubra Avci @Asli47 @Neptunnn 2 Mayıs 2 12 Mayıs H hopebaby1 1 Mayıs 2 12 Mayıs @mercan6065 10 Mayıs 2 21 Mayıs @Kivirbas95 7 Mayıs 2 17 Mayıs Zeynep3545 8 Mayıs 1 18 Mayıs A aycicegix 8 Mayıs 1 20 Mayıs T tubiii89 14 Mayıs 2 25 Mayıs @Asihbe 2 Mayıs 1 12 Mayıs @sedu066 30 Nisan 1 11 Mayıs @ecegul 30 Nisan 1 11 Mayıs @nehirgunes 3 Mayıs 2 16 Mayıs @Hakmell 29 Nisan 1 11 mayıs @partalina_ 7 Mayıs 2 15 Mayıs @Warriror 2 Mayıs 1 14 Mayıs @blahblah123 30 Nisan 1 12 Mayıs @hayallerrhayatlar 17 Mayıs C cidal @dimmplee 4 Mayıs 2 16 Mayıs @Kmsl06 6 Mayıs 2 17 Mayıs Rose238 4 Mayıs 2 14 Mayıs @Azmerr 6 Mayıs 2 16 Mayıs @yildizcml 7 Mayıs 1 16 Mayıs @_tomrishatun 10 Mayıs 2 20 Mayıs symmm 13 Mayıs 2 23 Mayıs @emy3401 6 Mayıs 2 15 Mayıs @efnan07 8 Mayıs 1 20 Mayıs @msjj 9 mayıs 2 19 Mayıs P Papatya445834 7 Mayıs 1 16 Mayıs @gulcankn 8 Mayıs 1 20 mayıs