Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa rahim filmi çekilmemiş miydi hiç orada açılıyor diye biliyorumAmin inşallah canım benim benim ilk denemem tüplerim tıkalıydı inşallah tutunur
Çok erken değil miiiiInşallah ben bugün dayanamadım erkenngeleik testi yaptım negatif cıktı
Çekilmez mi ameliyatta oldum ama açılmadı maalesef sonra zaman kaybetmeden tüp bebek tedavisine başladıkAa rahim filmi çekilmemiş miydi hiç orada açılıyor diye biliyorum
Kuzum daha erken değil mi belirtin var mıInşallah ben bugün dayanamadım erkenngeleik testi yaptım negatif cıktı
Ben sonucuna erişebileceğim konularda asla sabırlı değilim normalde de aşırı sabırlı sakinim ama bu konularda dayanamıyorum. Daha onceki transferlerde 4. Gün başladım test yapmaya ve cok yanlış. Lütfen yapma cunku kimyasal olduğunda da silik çizgi cıkıyo . Kimyasalda bayrama denk gelmesi cok iyi oldu bayramımı çoçuklar kadar şen geçirdim sonrası hüsran. Eğer sabırlıysan dayan, doktorun yakındayda kan testini yap sonucuna onunla birlikte bak. Ben dayanabilsem bunu yapıcaktım. Cunku pozitifi de negatifi de en doğru yonlendiricek kişi doktorumuz. İnşallah hepimiz sağlıkla kavusuruz bebeklerimize.Sizinle günlerimiz aynı bende 7 mayısta transfer oldum test günüm 16 sı şuan test yapsam belli olur ama o kadar korkuyorum ki yapamıyorum şuan hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Anlad canım çok geçmiş olsunÇekilmez mi ameliyatta oldum ama açılmadı maalesef sonra zaman kaybetmeden tüp bebek tedavisine başladık
Ya bıçak saplanır gibi agri oldu oturduğum yerden kalkarken sonrada sanci oldu baya devam etti bende olmadı galiba dedim yaptım geçtim negatif cıktı zatenKuzum daha erken değil mi belirtin var mı
İstanbul’dayım doktorum da İstanbul’da evime çok yakın bir hastanede doktorum benim için çok uğraştı çok emekler verdi sonuca da birlikte bakalım istedi perşembe sabahı gidip kani vereceğim birlikte bakacağız ama öncesinde bir test yapsam mı diye çok kararsızdım ama kimyasalsa da teste çıkıyor doğru söylüyorsun iki günde onun stresini yaşamaya gerek yok en güzeli bekleyeyim inşallah Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeklerimizeBen sonucuna erişebileceğim konularda asla sabırlı değilim normalde de aşırı sabırlı sakinim ama bu konularda dayanamıyorum. Daha onceki transferlerde 4. Gün başladım test yapmaya ve cok yanlış. Lütfen yapma cunku kimyasal olduğunda da silik çizgi cıkıyo . Kimyasalda bayrama denk gelmesi cok iyi oldu bayramımı çoçuklar kadar şen geçirdim sonrası hüsran. Eğer sabırlıysan dayan, doktorun yakındayda kan testini yap sonucuna onunla birlikte bak. Ben dayanabilsem bunu yapıcaktım. Cunku pozitifi de negatifi de en doğru yonlendiricek kişi doktorumuz. İnşallah hepimiz sağlıkla kavusuruz bebeklerimize.
Ama erken dahaYa bıçak saplanır gibi agri oldu oturduğum yerden kalkarken sonrada sanci oldu baya devam etti bende olmadı galiba dedim yaptım geçtim negatif cıktı zaten
O belirtiler bende de var ama çok erken canım az daha sabirYa bıçak saplanır gibi agri oldu oturduğum yerden kalkarken sonrada sanci oldu baya devam etti bende olmadı galiba dedim yaptım geçtim negatif cıktı zaten
erken ama dayanamadım baktım çok ağrım vardı bugün tutmadı galibaÇok erken değil miiii
Hepimiz için öyle cok gözyaşı dökesim geliyo ki , ne zor bi yolmuş , yanlız kalınca düşününce içten içe çürüdüğümü hissediyorum. Bu yolda yürüyen herkesin varış noktası en kısa zamanda gelsin tüm yorgunluklar yerini mutluluğa bıraksınİstanbul’dayım doktorum da İstanbul’da evime çok yakın bir hastanede doktorum benim için çok uğraştı çok emekler verdi sonuca da birlikte bakalım istedi perşembe sabahı gidip kani vereceğim birlikte bakacağız ama öncesinde bir test yapsam mı diye çok kararsızdım ama kimyasalsa da teste çıkıyor doğru söylüyorsun iki günde onun stresini yaşamaya gerek yok en güzeli bekleyeyim inşallah Rabbim sağlıkla kavuştursun bebeklerimize
Ben son 6 aydır hayatımın merkezine sadece bebeğimin olmasını koydum , çevremdeki insanlar yiyip içip gezerken ben eşimle başka konu konusamaz oldum yaza dair plan yapmayı bırak üç gün sonramı kestiremiyorum .. ama biz bununla sınanıyoruz böyle düşünmek lazım rabbim hakkıyla bu sınavı vermemizi nasip etsinHepimiz için öyle cok gözyaşı dökesim geliyo ki , ne zor bi yolmuş , yanlız kalınca düşününce içten içe çürüdüğümü hissediyorum. Bu yolda yürüyen herkesin varış noktası en kısa zamanda gelsin tüm yorgunluklar yerini mutluluğa bıraksın
Aa canım inşallah hayırlı bir başlangıç yapıp bize yetişBenim bu ayda ertelendi umarım sizler güzel haberler alırsınız dualarım sizinle
İnşallah önümüzdeki ay pozitifi görüp yetişirim sizeAa canım inşallah hayırlı bir başlangıç yapıp bize yetiş
İnşallah canım benimİnşallah önümüzdeki ay pozitifi görüp yetişirim size