Umudunu yitirme canım Bende aynı durumdayım bekliyorumÇıktı canım 38.5 çıktı. %60 artış bekliyorlarmış ama benim artmamış çarşamba tekrar kan vereceğim çok üzüldüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umudunu yitirme canım Bende aynı durumdayım bekliyorumÇıktı canım 38.5 çıktı. %60 artış bekliyorlarmış ama benim artmamış çarşamba tekrar kan vereceğim çok üzüldüm
Senin kaç çıktı canım?Umudunu yitirme canım Bende aynı durumdayım bekliyorum
Benim de yarın canım hayırlısıyla pozitif sonuç alırız inşallahKızlar yarın transfer günüm saat 11 de oluyorum dua edin
13.1 çıktı yarın yine kan vereceğim bakalım artmış miSenin kaç çıktı canım?
Sayı da ve harekette problem görünmüyor sanki canımArkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim Sprem sonucu nasıl acaba çarşamba günü randevum var
Teşekkür ederim canımSayı da ve harekette problem görünmüyor sanki canım
Rabbim hayırlı evlat versin bizleredeKızlar bende bir saat önce transfer oldum Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Ben de 2 gün dinlendim ama mecburen işe başladım hemşireyim hastanede gün içinde merdiven çıktığım da oluyor. Ben de endişeleniyorum acaba bir sıkıntı olur mu diyeBirde şey sormak istiyorum bana doktor 2 gün istirahat, sonra günlük hayatına dönebilirsin dedi , yarın işe gidicem mecburen , siz nasıl yapıyorsunuz yürüyüş yemek vs her şey normale döndü mü sizlerde ?
Doktorunuz mu dedi taktırın diye direk eczaneden parayla alıp mı taktırıyosunuz, doktor reçete etmeden acilde takmayabilirler de o yüzden sordumBu arada kızlar bana pozitif gördüğün gün serum taktır dediler. Bugün eczanelerde bulamadım yarın serum taktıracağım. Transferden 5 gün öncede taktırmıştım. Birde kalp atışını duyduğum gün taktıracakmışım. Clinoleic diye bir serum aslında vücuda besin veriyorlarmış
Evet doktor reçete ediyor eczaneden parayla alıyorum. Taktırıyorum.Doktorunuz mu dedi taktırın diye direk eczaneden parayla alıp mı taktırıyosunuz, doktor reçete etmeden acilde takmayabilirler de o yüzden sordum
Hayır şuan işteyim hatta en mümkün olan şekilde dinleniyorum oturarak çalışıyorum ben merdiven çıkmıyorum asansör daha yavaş hareket ediyorum ama yorulduğumu hissediyorumBende de oluyor ara ara uşume valla bilemiyorum regl olacak gibi hissediyorum ben sürekli. Siz nasıl dinlenebiliyor musunuz
Kızlar ben de hemşireyim evde mümkün mertebe hiç bir ilaç ve serum taktırmayın çünkü alerji gelişirse çok kısa sürede 5 dkka içinde müdahale edilmesi gerekir. Daha önce yaptım bişey olmadı demeyin daha sonra da alerji gelişebiliyor aynı ilaca karşıCanim ben galiba 5 taktirdim her haftada taktircM 12.haftama kdr evet serumumla acile gidiyorum takiyorlar ama tabi 4 saat suruyor o biraz skici bazende evde taktiriyorum
Benim de transferim 6 Mayıs'ta oldu ama test günüm 18inde. İlk günü 0 kabul ederek 12 gün sonra ver dedi doktorum.. İnşallah herkes gibi bizler de pozitif sonuçlar alırızBeni de ekler misiniz. 6 Mayıs 2 adet embriyo transfer oldu. 15 Mayıs test günü
Aynı gün transfer olduk hatta neredeyse aynı saat… allah tamamına erdirsin. Dr ne gibi uyarılarda bulundu?Kızlar bende bir saat önce transfer oldum Allahım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Ilk serumumu doktor hastanede taktirdi dedigin gbi alerji durum olucak mi diye sonralarini evde taktirablrsin dedi ama tabi ben takipli hastayim diye belki herkes kendini elbelt korusunKızlar ben de hemşireyim evde mümkün mertebe hiç bir ilaç ve serum taktırmayın çünkü alerji gelişirse çok kısa sürede 5 dkka içinde müdahale edilmesi gerekir. Daha önce yaptım bişey olmadı demeyin daha sonra da alerji gelişebiliyor aynı ilaca karşı