12sinde mi yapın dediler? Amin amin inşallahBen de 12 Mayıs pazar yapmayı düşünüyorum. Allahım hayırlısıyla kolaylıkla güzellikle bebişlerimizin tutunmasını nasip etsin inşallah
İnşallahhhhHayırlı olsun güzell haberler alın, alalım inşallah
İnşallah canımmmAyy hadi hayırlı haberlerini duyarız inşallah
Merhaba teşekkür ederim. Yapılması gereken birşeyi yapmıyorlar sandımMerhaba, transfer gün kan tahlili yapılmıyor bildiğim kadarıyla. Yani bana şimdiye kadar hic yapılmadı.
Benimde 12 Mayıs Pazar günü. Az kaldı. İnşallah pozitif görürüzBen de 12 Mayıs pazar yapmayı düşünüyorum. Allahım hayırlısıyla kolaylıkla güzellikle bebişlerimizin tutunmasını nasip etsin inşallah
15i demişti doktorum ama burada daha erken test yapanlar oluyor ya o yüzden 3 gün öncesi yaparım diye düşünüyorum12sinde mi yapın dediler? Amin amin inşallah
Ayy aynı günnBenimde 12 Mayıs Pazar günü. Az kaldı. İnşallah pozitif görürüz
Haberleriinizi bekliyorum15i demişti doktorum ama burada daha erken test yapanlar oluyor ya o yüzden 3 gün öncesi yaparım diye düşünüyorum
Ben de sizin haberlerinizi bekliyoruummHaberleriinizi bekliyorum
Kalınlasma olmama sebebi ne acaba ilaçla saglanamıyormuMerhaba arkadaşlar , benimde transferim ertelene ertelene bu aya kadar getirdik kalınlaşma olmadığı için. İnşallah bu defa olacak diyorum. Hepimize pozitif sonuç sağlıklı ilerleyen gebelik diliyorum
Merhabalar bende haziran ayında tüp bebege baslamak istiyorum .ancak iğneler vs zor bir sürecmi ?ne kadar süüryor iğne tedavi vs transfer nasıl yapılıyor doktora sordum ama annlattıklarından bişe anlamadım pkos var bendede bir düşügüm oldu zorla oldu zaten tekrar zaman kaybetmek istemiyorum yanlıs bi karar mı yıpratıcı mı cokEvet arkadaşlar herkese merhabalartüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında merak edip bu süreçte olanların paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ SONUÇ belki2903 2 @skacir 1 Mayıs 2 11 Mayıs @Kubra Avci @Asli47 @Neptunnn 2 Mayıs 2 12 Mayıs H hopebaby1 1 Mayıs 2 12 Mayıs @mercan6065 10 Mayıs 2 21 Mayıs Kivirbas95 7 Mayıs 2 17 Mayıs @Zeynep3545 8 Mayıs 1 18 Mayıs A aycicegix 8 Mayıs 1 20 Mayıs @tubiii89 14 Mayıs 2 25 Mayıs @Asihbe 2 Mayıs 1 12 Mayıs @sedu066 30 Nisan 1 11 Mayıs E ecegul 30 Nisan 1 11 Mayıs @nehirgunes 3 Mayıs 2 16 Mayıs @Hakmell 29 Nisan 1 11 mayıs @partalina_ 7 Mayıs 2 15 Mayıs @Warriror 2 Mayıs 1 14 Mayıs blahblah123 30 Nisan 1 12 Mayıs @hayallerrhayatlar 17 Mayıs @cidal @dimmplee 4 Mayıs 2 16 Mayıs
Tüp bebekte genetik her tedavide yapılıyormu yoksa biz kendi istegimizle mi baktırıyoruzBenim normal yolla 3 hamileliğim var.Kalp atışı durdu kürtaj oldum
Sonra tüp bebek denedim,genetikten hiç sağlıklı gelmedi.Transfer aşamasına gelemedik bile şimdi 2. Denemem sağlıklı embriyo geldi çok şükür
Salı günü kontrolüm var bakalım ne diyecek reglim gecikti
10 gün yumurta büyütme iğnesi oldum, 12.gün yumurta toplandı 2 regli sonrasında transfer oldum asla çok kolay bir süreç diyemem psikolojik olarak hazırsanız bebek istiyorsanız başlayınMerhabalar bende haziran ayında tüp bebege baslamak istiyorum .ancak iğneler vs zor bir sürecmi ?ne kadar süüryor iğne tedavi vs transfer nasıl yapılıyor doktora sordum ama annlattıklarından bişe anlamadım pkos var bendede bir düşügüm oldu zorla oldu zaten tekrar zaman kaybetmek istemiyorum yanlıs bi karar mı yıpratıcı mı cok
Yani şöyle düşük sonrası kürtaj oldum ve içimde parça kaldı 2. Kürtajıda oldum bu sirecte cok yıprandım ama bebekte cok istiyorum hevesliyim cok stres yapıyorum 3 ay olacak bebegimi kaybedeli ama işte yine düşük olurmu acaba rahimimdemi bişe var diye düşünmekten kafayı yiycem10 gün yumurta büyütme iğnesi oldum, 12.gün yumurta toplandı 2 regli sonrasında transfer oldum asla çok kolay bir süreç diyemem psikolojik olarak hazırsanız bebek istiyorsanız başlayın
Lukrin depot 3.75 vurulduktan 11gun sonra regl oldum.Merhaba arkadaşlar benimde mayısta transferim olucak adet olmayı bekliyorum,lucrin vuruldum bugün 13.günü ve hala regl olmadım endişeli ve stresliyim sizler kaçıncı günü regl oldunuz
Rahim filmi çektirdiniz mi kürtajdan sonra orada herşey belli oluyorYani şöyle düşük sonrası kürtaj oldum ve içimde parça kaldı 2. Kürtajıda oldum bu sirecte cok yıprandım ama bebekte cok istiyorum hevesliyim cok stres yapıyorum 3 ay olacak bebegimi kaybedeli ama işte yine düşük olurmu acaba rahimimdemi bişe var diye düşünmekten kafayı yiycem
Hikayeyi değerlendirdikten sonra genetik ile ilgili araştırma yapılıp yapılmamasına karar veriyorlar. benim durumumla ilgili gittiğim tüm doktorlar genetik analizi li tüp bebek önerdilerTüp bebekte genetik her tedavide yapılıyormu yoksa biz kendi istegimizle mi baktırıyoruz
Çok geçmiş olsun, genetiğe gönderirsiniz toplanan embriyoyu, sağlıklı olanı transfer ederlerYani şöyle düşük sonrası kürtaj oldum ve içimde parça kaldı 2. Kürtajıda oldum bu sirecte cok yıprandım ama bebekte cok istiyorum hevesliyim cok stres yapıyorum 3 ay olacak bebegimi kaybedeli ama işte yine düşük olurmu acaba rahimimdemi bişe var diye düşünmekten kafayı yiycem
İlk transferde belirtiniz ne zaman başlamıştı? Belki 2.gün belirti için erkendirKızlar selam 5 ay sonra geldim buraya ilk transferim boş gebelik ve kürtaj ile sonuçlandı. İlkinde o kadar heyecanlı ve hevesliydim ki 5.gün test yaptım pozitifi görür görmez 2 günde bir kan verip kendimi hırpalamaya başladım. Hiç iş yapmadım dışarı korkarak çıktım hep yattım ama yine de 1 kez kanamam oldu ve boş gebelik ile de kürtaj oldum. Pamuklara da sarınsam olmayacaksa olmaz diyerek bu defa transferin 2.günündeyim ve kendi kahvaltımı hazırlamak yemek hazırlamak gibi normal rutinlerimi yapıyorum. Tek bir soru var aklımda ilk transferde çok kasık ve bel ağrım vardı bu defa ha transfer olmuşum ha olmamışım gibi hiç bir belirti yok böyle olan var mı aranızda ?