Hayır 8 ay bebegim olmayınca cekilmiştim temiz cıkmıstı hsg ama suan acaba tekrar edilmesi gerekir miRahim filmi çektirdiniz mi kürtajdan sonra orada herşey belli oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır 8 ay bebegim olmayınca cekilmiştim temiz cıkmıstı hsg ama suan acaba tekrar edilmesi gerekir miRahim filmi çektirdiniz mi kürtajdan sonra orada herşey belli oluyor
Neden iptal oldu çok geçmiş olsunArkadaşlar buraya ilk zamanlar bu ay transferim var diye yazmistim ama bir gün kala benim transferim iptal oldu malesef çok üzgünüm
İlk transferimde direk aynı gün başlamıştıİlk transferde belirtiniz ne zaman başlamıştı? Belki 2.gün belirti için erkendir
Hımm anladım. Her defasında farklı oluyordur belkiİlk transferimde direk aynı gün başlamıştı
Neden öyle düşünüyorsun ki canımMerhabalar bende şuan yumurta takibindeyim 3. Kontrol üme gittim bugun ama gidişat pek içacıcı değil gibi
Merhaba, üzerinden çok uzun bir süre geçmemişse ve filmleri elinizde duruyorsa istemez. Ben cektirmistim filmi götürdüm onu inceledi doktor bir sorun gözükmüyor dedi. Normalde isterdim ama yaptirmissin gerek yok dedi.Hayır 8 ay bebegim olmayınca cekilmiştim temiz cıkmıstı hsg ama suan acaba tekrar edilmesi gerekir mi
9 transferde olmadı mı acaba ?Rabbim güzel sonuçlar nasip etsin inşallah 9 kez mi denediniz tutunmama sebebi için Drlar ne diyor acaba
Çünkü sadece 2 folikül görünüyor en başından beri daha evvelde tedavim doğal siklusla 6 yumurta şimdi klasik yöntemle 2 adet görünce ümidim kırıldı dr bir yada 2 yumurta diyorNeden öyle düşünüyorsun ki canım
Hayırlısı olsun inşallah canım tebrik. Ederim umarım pozitifi görürsünBenide eklermisiniz listeye 3.gün embriyosu 2 adet transfer edildi transfer tarihim 4 mayı 14 mayıs test günü
Allahtan ümit kesilmez canım gönlüne göre olur inşallahÇünkü sadece 2 folikül görünüyor en başından beri daha evvelde tedavim doğal siklusla 6 yumurta şimdi klasik yöntemle 2 adet görünce ümidim kırıldı dr bir yada 2 yumurta diyor
Allah razı olsun bekleyen isteyen herkes pozitif görsün sağlıkla hayrlamevlat sahibi olsunHayırlısı olsun inşallah canım tebrik. Ederim umarım pozitifi görürsün
Merhaba benimde bugün 8.gunum hiç bir ağrı sızı olmadı bende bende niye olmuyor gelişmiyor mu diye korktum ama dün doktora gittim 8 tane gelişmiş dedi en büyüğü 14tu6. günüm ilaçları kullanıyorum 5 yumurtam büyümüş henüz, akşamdan beri bacak kaslarım çok fena kasılıyor ağrıyor ilaçların böyle bir etkisi olur mu bileniniz var mı acaba ?
Gonalf iğnesine devam ediyorsundur. Benim ağrım Opu sabahı başlamıştı.Merhaba benimde bugün 8.gunum hiç bir ağrı sızı olmadı bende bende niye olmuyor gelişmiyor mu diye korktum ama dün doktora gittim 8 tane gelişmiş dedi en büyüğü 14tu
Amin canım inşallah Rabbim nasip etsin inşallahAllah razı olsun bekleyen isteyen herkes pozitif görsün sağlıkla hayrlamevlat sahibi olsun
Anladım peki sizde ağrı oldu mu bende birşey yok bu normal miGonalf iğnesine devam ediyorsundur. Benim ağrım Opu sabahı başlamıştı.
Birde sizde de yumurtlama günü gibi beyaz şeffaf akıntı oldu muGonalf iğnesine devam ediyorsundur. Benim ağrım Opu sabahı başlamıştı.
Olmadı diye hatırlıyorum. Ne desek de herkesin bünyesi farklı canımAnladım peki sizde ağrı oldu mu bende birşey yok bu normal mi
Yok olmamıştı. Opudan sonraki günlerde kalan küçük boyutlu yumurtalar olduğu için onlar akıntı şeklinde gelmiştiBirde sizde de yumurtlama günü gibi beyaz şeffaf akıntı oldu mu