Bende olmuştu çok halsizlik ve kasiklarimda batma olup bacağıma vuruyordu. Yumurta toplamaya son 2 3 gün kala mide bulantısı ve kusma başladı. Doktorum normal dedi çünkü aşırı derece östrojenim yükselmiş ama benim yumurtalar çok fazlaydı pkostan kaynaklı.6. günüm ilaçları kullanıyorum 5 yumurtam büyümüş henüz, akşamdan beri bacak kaslarım çok fena kasılıyor ağrıyor ilaçların böyle bir etkisi olur mu bileniniz var mı acaba ?
Geçen ay aldım ben şimdi fiyatlar aynı mı bilmiyorum bir kutusu 800-900TL civarı bir şeydi. Ben ilk transferde prolutex kullandım muadil progestan dex kullanabilirsin dedi hemşirem ondan aldım. İkisi arasında da fiyat farkı var. Bu biraz uyguna denk geldiği için aldım ama henüz kullanmadım transfer günümü bekliyorum.Kızlar yaa arkadaş yukarıda sormuş okudum ama geri dönemedim bende ilk trasferimde uzun süre göbekten attım progestan ı sonra kalçadan devam ettim ikisi birden fitilde dahil. Sonra sırası ile bıraktım önce göbekten olanı sonra kalçadan en son da fitili. Size sormak istediğim şuanda progestan göbekten atılan iğnenin fiyatı ne kadar acaba yani internette azıcık baktım ama aşırı pahalı duruyor doğruluk nedir diye kullanan arkadaş varsa fiyat yazabilir mi acaba
Yumurtalar büyüdüğü için ağrıların olması normaldir. Kasık ağrın da başlar. Benim yumurta toplama günü kasık ağrım artmıştı, toplandıktan sonra eve gittiğimde de 2 gün sürdü ağrısı. Her ayağa kalktığımda sanki kasıklarımda taş varmış gibi aşağı çekiyordu kambur gibi yürümüştüm.6. günüm ilaçları kullanıyorum 5 yumurtam büyümüş henüz, akşamdan beri bacak kaslarım çok fena kasılıyor ağrıyor ilaçların böyle bir etkisi olur mu bileniniz var mı acaba ?
Canım kutusunda kaç adet var peki?Geçen ay aldım ben şimdi fiyatlar aynı mı bilmiyorum bir kutusu 800-900TL civarı bir şeydi. Ben ilk transferde prolutex kullandım muadil progestan dex kullanabilirsin dedi hemşirem ondan aldım. İkisi arasında da fiyat farkı var. Bu biraz uyguna denk geldiği için aldım ama henüz kullanmadım transfer günümü bekliyorum.
7 tane ampul var diye biliyorum.Canım kutusunda kaç adet var peki?
Teşekkür ederim7 tane ampul var diye biliyorum.
Rica ederim :)Teşekkür ederim
Merhaba üzülmeyin sonraki ay denersiniz. Böylesi daha hayırlıdır belki. Neden iptal oldu transferiniz?Arkadaşlar buraya ilk zamanlar bu ay transferim var diye yazmistim ama bir gün kala benim transferim iptal oldu malesefçok üzgünüm
Prolutex 'te 7 ampül var ben şuan kullanıyorumCanım kutusunda kaç adet var peki?
Hastalandım malesefMerhaba üzülmeyin sonraki ay denersiniz. Böylesi daha hayırlıdır belki. Neden iptal oldu transferiniz?
Hayırlısı ile gelsin minnoşumAllah’ın izniyle saat 3 gibi transfer olacağım. Dua edin bana olur mu? Bende sizlere ediyorum. Bu sefer çok inanıyorum olacağına
Ah kıyamam canım, sebebi ne peki?Arkadaşlar buraya ilk zamanlar bu ay transferim var diye yazmistim ama bir gün kala benim transferim iptal oldu malesefçok üzgünüm
Transferin güzel geçsin hayırlısıyla bebişin tutunsun inşallahAllah’ın izniyle saat 3 gibi transfer olacağım. Dua edin bana olur mu? Bende sizlere ediyorum. Bu sefer çok inanıyorum olacağına