- 7 Nisan 2024
- 572
- 140
Günaydın, benim de bir dönem zorlandı tam adet yakınlaştığında oldu dediğiniz gibi. Pozitifi gördükten Sonra normale döndü. Hatta sonraları baya rahatladı. İnş pozitiftirGünaydın ben bişey sorucam tüp bebek tedavisiyle yumurta transfer edildi bugün transferin 6. Günün fitili yaparken hiç zorlamıyordum ama son iki gündür fitili koyarken zorlanıyorum vajinam daralmış zor giriyor önce yoktu bu hamilelik belirtisimi regli belirtisimi yada neden oldu
Ya inşallah benimde hamilelik belirtisidir çok teşekkür ederimGünaydın, benim de bir dönem zorlandı tam adet yakınlaştığında oldu dediğiniz gibi. Pozitifi gördükten Sonra normale döndü. Hatta sonraları baya rahatladı. İnş pozitiftir
Merhaba, ben de yakin zamanda Cem Hocadan randevu alip gitmeyi planliyorum. Embriyo transferine gelmeden OPU surecinde ne kadar bir fiyatlandirmalari vardi, 70bin dediginiz o muydu acaba? Ya da hem OPU hem embriyo transferinin toplami mi buydu?Ben Kozyatağı acıbademdeyim dondurulmuş embriyo transferi 30bin embriyoglue 7 bin narkozlu yaptırırsaniz +7 bin sıfırdan başlamak da sanırım 70 bin civarındaydi
Ben 2li tarama yaptırdım sonuç bekliyorum. Doktor fetal dna ya da tarama dedi. Bunu seçtik. En azından taramalardan birini yaptırmakta fayda var diye düşündümKızlar taramaları yaptınız mı bı yanım yapmak istiyor bı yanım da korkuyor açıkçası siz ne düşünüyorsunuz
Estrofi transfer sonrası nasıl kulandınız acaba günde kaçtaneYok hayır bir yanlışlık yok. Bende yaptırdım rahim aşısı gibi ondan sonra transfere kadar iki şişe 1 şırıngada yapıyordum. Transferden sonrada devam edeceğim. Eğer pozitif gelirse 12 hafta kullanacakmışım.
Ben estrofem, progestan fitil, d vitamin, gevitamax (mineralli bir folik asit), B12, prolutex iğne, prograf, coraspirin, oksapar iğne ve neupogen iğne kullanıyorum. Eğer pozitif gelirse hepsini 12. Haftaya kadar kullanacakmışım. Maslak Acıbadem Bülent tıraş hastasıyım.
Merhaba siz yeni mi yaptırdınız transfer sonrası estrofemi gnde 2 mi verdi size bülent bey progestan fitili 1 er kapsl mü atıyorsunuz ikişer miBen estrofem günde iki ,Progestan fitil günde üç kez ikişer tane ,duphaston tablet günde üç ,clexan günde bir ,aspirin günde bir ,folik asit,balık yag,dvit kullaniyorum
Transfer sonrası estrofemi günde kaç adet kuşandınız acaba ve progestan dexi 1 ampül mü 2 ampül mü yapıyorsnuzBende çok iğne kullanıyorum şişkinlik yapıyor, hergün oksapar yarım olarak yapıyorum akşam progestan dex var haftada 1 de proluton depot var bunun dışındada fitil ve haplarda mevcut inşallah herkese şifa olur
Benim bugün çıktı 2li tarama sonucum ama hiçbir şey anlamadım rapordan. Doktora attım bekliyorum. Nereye bakmam gerektiğini çözemedim. Çok karışıkKızlar bu gurupta fetal DNA veya ikili tarama yapan varmı çok oarariwik varsa sonuclariniz çıktı mı ve de cinsiyetini öğrenen varmi
Dokrtoruna gönder yorumlasinBenim bugün çıktı 2li tarama sonucum ama hiçbir şey anlamadım rapordan. Doktora attım bekliyorum. Nereye bakmam gerektiğini çözemedim. Çok karışık
Atmıştım yazmış şimdi çok düşük risk sonuç güzel diye. Risk oranına bakıyormuşuz. 1/10000 çıkmış. Şükür güzelDokrtoruna gönder yorumlasin
En son kontrolde kız gibi görünüyor dedi doktor ama kısmet 23 ağustosta bir sonraki randevumuz orda netleşir :)Cinsiyeti belli mi
MerhabaKızlar bu gurupta fetal DNA veya ikili tarama yapan varmı çok oarariwik varsa sonuclariniz çıktı mı ve de cinsiyetini öğrenen varmi