Yok canım benim icerde kanama alanı vardı dışarıya gelmedi hiç leke ve kahverengi olursa korkma demişti yinede bir daha git artarsa kanamaKırmızı mıydı sizinki. Ben de iğne yaptım ama hala ufak ufak kanamalar var8. Haftanın sonundayım o nedenle korkuyorum. Başlarda benim de hafif lekelenmelerim vardı onlar yerleşme kanamasıydı muhtemelen. Ama ilk kez kıpkırmızı kan gördüm
Kanama olmadı bir daha. Ara ara kahverengi lekelenme oluyor sadeceYok canım benim icerde kanama alanı vardı dışarıya gelmedi hiç leke ve kahverengi olursa korkma demişti yinede bir daha git artarsa kanama
Kızlar herkese merhabalar öncelikle sonucu pozitif olanlari tebrik ediyorum umarım sağlıkla kucağımıza alırız sonuçları negatif olanlar için de her zaman duacilariyim umarım herkes birgün o mukkemmelll annelik duygusunu tadar kızlar sizler kaçıncı haftadadiniz neler yapıyorsunuz günlük hayatınıza döndünüz mü nasıl geçiyor bulantilatiniz var mı biraz bahsederseniz sevinirimYok canım benim icerde kanama alanı vardı dışarıya gelmedi hiç leke ve kahverengi olursa korkma demişti yinede bir daha git artarsa kanama
12. Haftanın içindeyim pzt günü 2li tarama testi yaptırcam. Benim bulantım hiç olmadı toplamda 3-4 kere olmuştur, gündüz uykularım da azaldı iyice. Göbek çıkmaya başladı iyice eski hiçbişeyime giremiyorum:) temizlik yemek ütü hepsini yapıyorum ama biraz çabuk yoruluyorum dinlene dinlene yapıyorum. Evden çalışıyorum ve pek yoğun değilim o yüzden rahatım. Şimdilik böyleKızlar herkese merhabalar öncelikle sonucu pozitif olanlari tebrik ediyorum umarım sağlıkla kucağımıza alırız sonuçları negatif olanlar için de her zaman duacilariyim umarım herkes birgün o mukkemmelll annelik duygusunu tadar kızlar sizler kaçıncı haftadadiniz neler yapıyorsunuz günlük hayatınıza döndünüz mü nasıl geçiyor bulantilatiniz var mı biraz bahsederseniz sevinirim
Taramaları yapacak misin ben yapmayı düşünmüyorum12. Haftanın içindeyim pzt günü 2li tarama testi yaptırcam. Benim bulantım hiç olmadı toplamda 3-4 kere olmuştur, gündüz uykularım da azaldı iyice. Göbek çıkmaya başladı iyice eski hiçbişeyime giremiyorum:) temizlik yemek ütü hepsini yapıyorum ama biraz çabuk yoruluyorum dinlene dinlene yapıyorum. Evden çalışıyorum ve pek yoğun değilim o yüzden rahatım. Şimdilik böyle
Pek onwrmiyorlarTaramaları yapacak misin ben yapmayı düşünmüyorum
Doktorum fetal dna testi veya 2 li taramadan birini yaptırın dedi. Ama bizim öncesinde kromozom testimiz temiz çıkmıştı ve sperm seçimi yapıldı onu söyleyince tarama yeterli dedi. O yüzden yaptırcazTaramaları yapacak misin ben yapmayı düşünmüyorum
Canim bnm embriyolar 4ab ve 3bb di hangisi tuttu blmiyorum ne fetal dna ne de 2 li 3 lu tarama testi yaptircaz Allah korusun bir sorun ciksa bile sonucta nasip ederse bebegimizi kucagmiza alicaz boyle seyleri kafana dert edip guzel gunlerini heba etmeMerhaba kızlar benimde 9+3 olduk şükür .
Mide bulantısı hiç yaşamadım aksine o kadar iştahım açık ki şimdiden 3 kilo civarı aldım diyebilirim göbeğim çıktı biraz ve bu gebelikten kaynaklı mı bilmiyorum daha erken diyorum ama bazen de neden olmasın diyorum
Doktorum bana da Fetal DNA önerdi ama bende 2li yeterli diye düşünüyorum. Tüp bebek de sperm seçimi yaptırdık yumurta olarak da AA kalite idi ama tabi her zaman risk var sizce nasıl düşünmeliyim ?
Kızlar cinsiyeti belli olan varmıCanim bnm embriyolar 4ab ve 3bb di hangisi tuttu blmiyorum ne fetal dna ne de 2 li 3 lu tarama testi yaptircaz Allah korusun bir sorun ciksa bile sonucta nasip ederse bebegimizi kucagmiza alicaz boyle seyleri kafana dert edip guzel gunlerini heba etmeben de 1 kilo almism suan 3.5 ayligiz
Inan o endiseler hic bitmicek galiba bizde 3.5 aylik hamileym genelde lekelenmeyle gecti ama cok sukur hersey yolunda ve buyuyoruz daha birsey hissedemeyz 4 aydan sonra diyorlarHerkese merhaba. Benimde 9 haftalik oldu. En son kontrole gittiğimde 7+4 tü. Ağustosun 1inde olcak tekrar kontrolüm. Hamilelik belirtilerim baştan beri hep azdı bazıları hiç olmadı. Zaten zorlu sureclerden gecip oldugu icin surekli endiseliyiz haliyle. Olumsuz haberleri okuyunca daha da korkuyor insan. Sizlerin hamileliği nasıl ilerliyor. Özellikle karninizdaki hissiyatı merak ediyorum.
Bende seninle aynı düşünüyorum nedenseCanim bnm embriyolar 4ab ve 3bb di hangisi tuttu blmiyorum ne fetal dna ne de 2 li 3 lu tarama testi yaptircaz Allah korusun bir sorun ciksa bile sonucta nasip ederse bebegimizi kucagmiza alicaz boyle seyleri kafana dert edip guzel gunlerini heba etmeben de 1 kilo almism suan 3.5 ayligiz
Benim 10. Haftada erkek dedi doktor cikintisi varsi ama sali gunu kesin ogrenmeye gidicezKızlar cinsiyeti belli olan varmı
Salı hun ne kadarlık olucaksin ki canım belirtilerin nasıldı şuan kaç haftaliksinBenim 10. Haftada erkek dedi doktor cikintisi varsi ama sali gunu kesin ogrenmeye gidicez
Sali gunu adetime gore 14+1 ama ultrasonda 4 gun onden gidiyor bugun 13+6 gosteriyor takvim valla benm hic belirtim yoktu hatta mide bulantim yoktu ama su son 2 haftadir aksamlari ne yersem klozetteym o yuzden priliam diye bir hap verdi doktorum aksamlari yatmadan once 2 tane alyorum ona ragmen bazen aksamlari yine bulantim oluyor onun disinda pek br belirtim yok ama karnim tabiki ciktiSalı hun ne kadarlık olucaksin ki canım belirtilerin nasıldı şuan kaç haftaliksin
Ben 13 haftadayım ikiz gebelik 11 haftada yaptırdım biri için kız dedı diğerini öğrenemedim.ultrasonda görcem onuda kısmetseKızlar cinsiyeti belli olan varmı
Çok merak ediyorum kızlar bide size şeyi sorucaktim kuyruk sokumunda ağrınız oluyir mu ben yere oturunca bı daha klkamiyorumBen 13 haftadayım ikiz gebelik 11 haftada yaptırdım biri için kız dedı diğerini öğrenemedim.ultrasonda görcem onuda kısmetse
Günaydın lütfenn Yardım tük bebek tedavisi gördüm tranfser oldu bugün 6. Gün fitil yaparken hiç zorlsnmuyordum rahatça giriyordu ama son 2 gündür zorlanıyorum vajinanın deliği daralmış zor giriyor bu hamilelik belirtisi mi regli belirtisimi yada neden oldu önce yoktuEvet arkadaşlar herkese merhabalartüp bebek sürecine bu ay sonu itibariyle başlayacağım. Tek başlık altında, bu süreçte olanların merak edip, soru sorup, paylaşım yapabileceği bi topik açmak istedim. Herkes için güzel hayırlı haberler diliyorum
ÜYE ADI TRANSFER GÜNÜ EMBRİYO SAYISI TEST GÜNÜ SONUÇ belki2903 13 Mayıs 2 23 Mayıs S skacir 1 Mayıs 2 11 Mayıs @Kubra Avci 27 Mayıs 1 6 haziran A Asli47 21 Mayıs 1 31 Mayıs @Neptunnn 2 Mayıs 2 12 Mayıs @hopebaby1 1 Mayıs 2 12 Mayıs @mercan6065 10 Mayıs 2 21 Mayıs @Kivirbas95 7 Mayıs 2 17 Mayıs @Zeynep3545 8 Mayıs 1 18 Mayıs @acitatlisos 14 Mayıs 1 22 Mayıs @aycicegix 8 Mayıs 1 20 Mayıs @tubiii89 14 Mayıs 2 25 Mayıs @Asihbe 2 Mayıs 1 12 Mayıs @sedu066 30 Nisan 1 11 Mayıs @ecegul 30 Nisan 1 11 Mayıs @nehirgunes 3 Mayıs 2 16 Mayıs @Hakmell 29 Nisan 1 11 mayıs @partalina_ 7 Mayıs 2 15 Mayıs @Warriror 2 Mayıs 1 14 Mayıs @blahblah123 30 Nisan 1 12 Mayıs @hayallerrhayatlar 17 Mayıs 2 27 Mayıs @cidal 19 Mayıs 1 29 Mayıs @dimmplee 4 Mayıs 2 16 Mayıs @Kmsl06 6 Mayıs 2 17 Mayıs @Rose238 4 Mayıs 2 14 Mayıs A Azmerr 6 Mayıs 2 16 Mayıs @yildizcml 7 Mayıs 1 16 Mayıs @_tomrishatun 10 Mayıs 2 20 Mayıs @symmm 13 Mayıs 2 23 Mayıs @emy3401 6 Mayıs 2 15 Mayıs @efnan07 8 Mayıs 1 20 Mayıs @msjj 9 mayıs 2 19 Mayıs @Papatya445834 7 Mayıs 1 16 Mayıs @gulcankn 8 Mayıs 1 20 mayıs @anneolmaistiyorum 17 Mayıs 2 28 Mayıs @BY2015 10 Mayıs 1 19 Mayıs @nilya ay 6 Mayıs 2 16 Mayıs @mussset 20 Mayıs 2 1 Haziran @severdi @Pinar314 9 Mayıs 2 21 Mayıs @tulumbachen 15 Mayıs 2 25 Mayıs @aysgl 14 Mayıs 2 24 Mayıs @Mucize080820 13 Mayıs 1 22 Mayıs @pembeciceksi 14 Mayıs 2 29 Mayıs @masalinci1 13 Mayıs 2 24 Mayıs @senem1997h 14 Mayıs 1 23 Mayıs @kbratp 24 Mayıs 2 4 Haziran @Piyanistkiz 11 Mayıs 1 23 Mayıs @duygukarakok 2 Mayıs 2 12 Mayıs @dhn 24 Mayıs 1 4 Haziran @neslihaninblogu 15 Mayıs 1 27 Mayıs @nazeliff 23 Mayıs 2 2 Haziran H hayattan bir kesit 24 Mayıs 1 1 Haziran