2024 MAYIS AYI TÜP BEBEK YAPTIRACAKLARIN PAYLAŞIM ALANI

Sizin dondurulmuş transfer mi benim taze transferdi,yumurta toplamadan bir gün önce 0.84 geldi ,sonrasında yumurta toplandigi gün Progestan fitil ve tablet başladı transferden bir gün önce 56 oldu
Benim yumurtlamam olmuş tekrar arayıp konuştum. Lucrin iğneyide sanırım yumurtlama olmasın diye yapıcak yarın belli olucak herşey

Aynı gün olmuşuz benim test günüm 9 Mayıs inş hepimiz pozitif sonuçlar alırız :) belirti varmı hiç :)
Bana 11 mayıs da yaptırın dediler testi:) ya belirtim yok sanırım dün biraz kasığım ağrıdı ama ben o ağrıya alışkın oldugum için değişik gelmedi, kistim var ağrı yapıyordu ondan

Bana 11 mayıs da yaptırın dediler testi:) ya belirtim yok sanırım dün biraz kasığım ağrıdı ama ben o ağrıya alışkın oldugum için değişik gelmedi, kistim var ağrı yapıyordu ondan
Bende onu merak ediyorum ya benimde yok hiç belirtim umutsuzluğa düştüm bi:/ benim test tarihi de 11 mayis

Canım bence aşılamayla hiç vakit kaybetme benim eşimde de hız ve sayı sorunu vardı. Sen yeterince ilaç kullanacaksın ama eşinin sadece spermlerini seçip içeriye gönderecekler. Ne kadar hızda gidebileceği meçhul. Ve morfoloji de var. Riske atmamanı tavsiye ederim. Sende hiç bir problem yoksa döllendirip rahme yerleştirmeleri tutunma ihtimalini artırır. Zaten aşılamanın tutma oranı %20 civarı
Teşekkür ederim güzel düşünce ve yorumunuz için yok çok şükür bende sorun yok 🌸

Umutsuzluğuda düşmek istemiyorum:KK43: bazı insanlarda hiç belirti olmadan pozitif görebiliyor, bazısıda tüm belirtileri yaşıyor ama negatif diyolar
Canim bendede çok belirti yoktu zamanla belirtiler başlamıştı bel ağrısı miğde bulantısı kramp gibi biraz zaman geçsin belli olur ilerledikçe insalalh vardır.Hayirlisi olsun inşallah ♥️ ☘️

X