Ah çok üzüldüm. En yakın zamanda daha güzel şeyler olsun inşMalesef aşırı kanamam oldu şuan hastanede gözlem altındayım kanamayı durdurmaya çalışıyolar. Keseyi de göremediler. Düşük yaptım malesef. Sağlıklı gebelik değilmiş
Yaaaa üzüldüm canım çok geçmiş OlsunMalesef aşırı kanamam oldu şuan hastanede gözlem altındayım kanamayı durdurmaya çalışıyolar. Keseyi de göremediler. Düşük yaptım malesef. Sağlıklı gebelik değilmiş
İnsan çok üzülüyor biliyorum. Ama sağlıklı olmadığı için olmadı. O yüzden kendinize odaklanın. En kısa zamanda atlatacaksınız inşallahMalesef aşırı kanamam oldu şuan hastanede gözlem altındayım kanamayı durdurmaya çalışıyolar. Keseyi de göremediler. Düşük yaptım malesef. Sağlıklı gebelik değilmiş
Çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla en kısa sürede nasip etsin inşallahMalesef aşırı kanamam oldu şuan hastanede gözlem altındayım kanamayı durdurmaya çalışıyolar. Keseyi de göremediler. Düşük yaptım malesef. Sağlıklı gebelik değilmiş
Maşallah çok güzel bir sonuç canım kaçıncı günKızlar kan sonucum 157.89 geldi
Maşallah baya kısa sürede güzel sonuç çıkmış çok sevindim darısı bize inslalh benimde ,4.Gunum hayırlısı olsun inşallah
Çok geçmiş olsunMalesef aşırı kanamam oldu şuan hastanede gözlem altındayım kanamayı durdurmaya çalışıyolar. Keseyi de göremediler. Düşük yaptım malesef. Sağlıklı gebelik değilmiş
Canım benim çok çok geçmiş olsun hayırlısı insan üzülüyor elde değil ama hakkında en hayırlısı olduğuna inanıyorum sağlıksız olup sonradan üzüleceğine başında olması senin için daha iyi lütfen içini ferah tut bir an önce düzelirsin inşallahMalesef aşırı kanamam oldu şuan hastanede gözlem altındayım kanamayı durdurmaya çalışıyolar. Keseyi de göremediler. Düşük yaptım malesef. Sağlıklı gebelik değilmiş
ben gecenlerde bir doktorun profilinde şöyle bir şey gördüm "hastamızın betası 25'lerdeydi çok yavaş yükseliyordu çok üzülüyordum ama bu kızimiz doğdu" diyordu, yanlış bir yorum yapmak istemem ama böyle bir şey görünce yazmak istedim. doktorunuz şu son sonuca ne dedi ki?Herkese merhaba, transferden sonra 12. Gün 20 çıkan Beta hcg değerim şu an 33 çıktı normalde düşmesi gerekiyordu ilaçları yarıya indir demişti doktor 20 çok düşük değer kimyasal bu umutlanma düşecek demişti 33 e çıktı. Artış oranı çok az tabi ki ama şimdi yine 2 gün daha izle dediler kafam karıştı gerçekten sizce umut var mı? Lütfen yazabilir misiniz?
Aynen ilk gebelikte normalmiş nasip kısmet önümüze bakacaz artık. İçerde 1 embiriyo daha var o olur belki nasipCanım benim çok çok geçmiş olsun hayırlısı insan üzülüyor elde değil ama hakkında en hayırlısı olduğuna inanıyorum sağlıksız olup sonradan üzüleceğine başında olması senin için daha iyi lütfen içini ferah tut bir an önce düzelirsin inşallah
İlk gebelikler genelde dusukle sonuçlanıyor çok geçmiş olsunAynen ilk gebelikte normalmiş nasip kısmet önümüze bakacaz artık. İçerde 1 embiriyo daha var o olur belki nasip
Şükür darısı ona inşallah vücut embriyoyu tanıdı artık gerisi olur Allah’ın izniyleAynen ilk gebelikte normalmiş nasip kısmet önümüze bakacaz artık. İçerde 1 embiriyo daha var o olur belki nasip
Merhaba canım yaa çok iyi hayırlı olsun canım benimde 27 Mayıs'ta transfer oldum 4.gunum bugün insalalhMerhaba kızlarr ☺ 24 mayısta 3. Gün çift embriyo transferi olmuştum. 6. Günüm bugün
Allah inşallah hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasınMerhaba canım yaa çok iyi hayırlı olsun canım benimde 27 Mayıs'ta transfer oldum 4.gunum bugün insalalhBize de nasip eder ama sen test gününü bekle derim
Allah güç kuvvet ve sabır versin inşallah . Umudumuzu kaybetmeyelimBenim de negatif sonucum. Rabbim sağlıcakla kavuştursun hepinizi evlatlarınızabizlerede tekrar aynı süreci atlatabilme gücü versin rabbim. Hiç embriyom kalmadı sil baştan