- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
Maşallah ekledim canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah ekledim canım
O belli olmuyor ilk zamanlar geride oluyor geneldeBen bilmiyorum zamanını sürpriz oldu ama sat a göre 1 gün geride yumurtlamadan sonra mı oluyor![]()
MasallahKızlar doktor kontrolüm vardı bugün, geçen hafta 2 cm di kanama alanı bu hafta 1 cm olmuş çok şükürpazartesi günü işe dönebilirsin dedi doktor. 2 haftaya tamamen temizlenir inşallah dedi. Kalp atışını dinledik yine
çok şükür her şey yolunda. Bebiş de 2 cm olmuş
![]()
Ben hindistan cevizi yağı kullanıyordum sonra bir saldım ama başlamam lazım göğüslerim küçüktü çünkü şimdi çatlamaya başladı bir anda büyüyünceKızlar karnına yağ veya krem kullanmaya baslayan var mııı? Benim cildim cok kurudu acaba simdiden başlasam mı diyorummm
Bende onu kullanmak istiyorum o zaman başlayalım bencee büyümedenn karnımızdaBen hindistan cevizi yağı kullanıyordum sonra bir saldım ama başlamam lazım göğüslerim küçüktü çünkü şimdi çatlamaya başladı bir anda büyüyünce![]()
Basla başla sonra pişman olmayalım ben de tekrar baslicamBende onu kullanmak istiyorum o zaman başlayalım bencee büyümedenn karnımızdabenim kalçamda cok çatlar oraya da başlayayım hatta
Ben de bio-oil başlamayı düşünüyorum. İnternette yorumları güzel. Hindistan cevizi yağı tüylenme yapar diye korktum açıkçası hormonlar tavan kıllar beslenmeye müsaitBen hindistan cevizi yağı kullanıyordum sonra bir saldım ama başlamam lazım göğüslerim küçüktü çünkü şimdi çatlamaya başladı bir anda büyüyünce![]()
Ben de badem yağı falan tüylenme yapar diye düşünüyordum ama hindistan cevizi yağı ve badem yağı hamilelik sürecinde önerilen yağlardanBen de bio-oil başlamayı düşünüyorum. İnternette yorumları güzel. Hindistan cevizi yağı tüylenme yapar diye korktum açıkçası hormonlar tavan kıllar beslenmeye müsait![]()
Ben bebek yağı aldım bir de çatlak kremi ama sürmeye üşeniyorumKızlar karnına yağ veya krem kullanmaya baslayan var mııı? Benim cildim cok kurudu acaba simdiden başlasam mı diyorummm
Devlet hastanesinde doktora da 2 hafta sonrasına randevu veriyorlar burda o yüzden gidemedim sonra da vazgeçtim zatenonları devlet hastanesinde baktılar. kendi doktorum da tokso, rubella, cmv ve tiroit istemişti. idrar bakıldı bende devlete de bi yandan takip olmak galiba iyi oluyor.
Evet badem yağı kaşa kirpiğe sürülüyor gürleşmesi için diye biliyorum ben de şaşırdım önerilmesine. Bu arada Mide bulantıların nasıl oldu canım? Ben acıkınca bulantı yaşadığımı farkettiğimden beri az çok kontrol altına aldım şu sıraBen de badem yağı falan tüylenme yapar diye düşünüyordum ama hindistan cevizi yağı ve badem yağı hamilelik sürecinde önerilen yağlardan
Çatlak kremi olarak ne aldın canım?Ben bebek yağı aldım bir de çatlak kremi ama sürmeye üşeniyorum![]()
Doktora sormadan kullanma kuzum. Ayyy kız inşalalh böyle devam eder ben sadece kasıklarımda çok fazla doluluk hissediyorum bazen çok kötü agrı giriyor korkuyorum günümde gitmek için zor bekliyorum diyebilirim en son 7 haftalıkken gördümİyi ne güzel valla prenses hamilelik yaşadın kız kıskandım seni valla beni görsen o eski halimden eser yok şimdişükür buna da bugün iyiyim mide bulantısı konusunda ama grip bakımından hiç iyi değilim burnum tıkanıyor acaba sprey zararlı mı ki ya
aynen öyle bir problem var maalesef, hep geç randevular.Devlet hastanesinde doktora da 2 hafta sonrasına randevu veriyorlar burda o yüzden gidemedim sonra da vazgeçtim zaten
Lierac aldım ablam önerdi pek araştırmadım 3 kez doğurdu herhalde araştırmıştırÇatlak kremi olarak ne aldın canım?