• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kızlar karnına yağ veya krem kullanmaya baslayan var mııı? Benim cildim cok kurudu acaba simdiden başlasam mı diyorummm

Kızlar karnına yağ veya krem kullanmaya baslayan var mııı? Benim cildim cok kurudu acaba simdiden başlasam mı diyorummm
Ben hindistan cevizi yağı kullanıyordum sonra bir saldım ama başlamam lazım göğüslerim küçüktü çünkü şimdi çatlamaya başladı bir anda büyüyünce 🥺

Ben hindistan cevizi yağı kullanıyordum sonra bir saldım ama başlamam lazım göğüslerim küçüktü çünkü şimdi çatlamaya başladı bir anda büyüyünce 🥺
Bende onu kullanmak istiyorum o zaman başlayalım bencee büyümedenn karnımızda 🥰 benim kalçamda cok çatlar oraya da başlayayım hatta

Ben de bio-oil başlamayı düşünüyorum. İnternette yorumları güzel. Hindistan cevizi yağı tüylenme yapar diye korktum açıkçası hormonlar tavan kıllar beslenmeye müsait🤦🏼‍♀️

İlk hamileliğimde bana tüm kullandığım yağlar kremler alerji yapmıştı o yüzden bu sefer pek kullanmayı düşünmüyorum. O kabartılar kaşıntılar çok zorlamıştı beni :( sonrasında da her yerim çatladı zaten 🥲 yine aynı yerlerden çatlar heralde

Ben de bio-oil başlamayı düşünüyorum. İnternette yorumları güzel. Hindistan cevizi yağı tüylenme yapar diye korktum açıkçası hormonlar tavan kıllar beslenmeye müsait🤦🏼‍♀️
Ben de badem yağı falan tüylenme yapar diye düşünüyordum ama hindistan cevizi yağı ve badem yağı hamilelik sürecinde önerilen yağlardan

ben de krem falan almak istiyorum ama katkı maddesi çoktur, bebeğe zarar verir diye güvenip de alamıyorum :(

onları devlet hastanesinde baktılar. kendi doktorum da tokso, rubella, cmv ve tiroit istemişti. idrar bakıldı bende devlete de bi yandan takip olmak galiba iyi oluyor.
Devlet hastanesinde doktora da 2 hafta sonrasına randevu veriyorlar burda o yüzden gidemedim sonra da vazgeçtim zaten

Ben de badem yağı falan tüylenme yapar diye düşünüyordum ama hindistan cevizi yağı ve badem yağı hamilelik sürecinde önerilen yağlardan
Evet badem yağı kaşa kirpiğe sürülüyor gürleşmesi için diye biliyorum ben de şaşırdım önerilmesine. Bu arada Mide bulantıların nasıl oldu canım? Ben acıkınca bulantı yaşadığımı farkettiğimden beri az çok kontrol altına aldım şu sıra 🤗

Kızlar çevrenize ailelere hamile olduğunuzu ne zaman söylediniz ? Bir de iş arkadaşlarınıza ne zaman söylediniz çevremdekiler hasta mısın kötü görünüyorsun diyor iştahım da az hamile misin yoksa diyenler de oldu.Napıcağımı bilemedim önerilerinizi bekliyorum. 8+3 üm şu anda.

İyi ne güzel valla prenses hamilelik yaşadın kız kıskandım seni valla beni görsen o eski halimden eser yok şimdi 😂😂 şükür buna da bugün iyiyim mide bulantısı konusunda ama grip bakımından hiç iyi değilim burnum tıkanıyor acaba sprey zararlı mı ki ya
Doktora sormadan kullanma kuzum. Ayyy kız inşalalh böyle devam eder ben sadece kasıklarımda çok fazla doluluk hissediyorum bazen çok kötü agrı giriyor korkuyorum günümde gitmek için zor bekliyorum diyebilirim en son 7 haftalıkken gördüm 🥹💗🥹🥹🥹

Arkadaşlar merhaba, topluluğu takip ediyorum ama ilk defa yazıyorum. Siteyi sadece yorum okumak için kullandığımdan:)
Türkiye'de yaşamıyorum ve 9 haftalık hamileyim. Dün kalp atışını dinlemeye gittik devlet hastanesine ama hem alttan baktı hem de dinletmedi erken diye 😖 Sadece kalp atışını gösterdi... Saçma değil mi?
Bir de ikili test konusunda kararsızım, kendimi biliyorum strese girerim sonuçta tanı konmuyor vs. Siz neler düşünüyorsunuz? Ha bir de burada ikili test için kan alınmıyor anladığım kadarıyla ama Türkiye'de alınıyor değil mi? Sadece ultrason yazdı. 😖

Back
X