- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
Boşver sütün yetiyorsa verme benim sütte yetmiyor bazen iki meme emiyor yine doymuyorSırf bu yüzden benimde veresim var ama vicdanım elvermiyor
2 3 güne tamamen geçti canımDenicem bakalım kaç günde geçti sizinki canım
Bana kalırsa benimde sütüm yetmiyor 2 göğüsüde emiyo hala aranıyoBoşver sütün yetiyorsa verme benim sütte yetmiyor bazen iki meme emiyor yine doymuyor
Benimkide ilk ay 1bucuk kilo aldı kesinlikle mamaya da karşı doktorama şimdi onun midesi büyüdü benim süt azaldı farkındayım azaldığının yani. İki memeyi bitiriyor öyle uykuya geçebilse gene pek doymamış filan derim ama hiç uyumuyor baya ağlıyor kıyameti koparıyor yine emziriyorum süt gelmeyince memede de kıyamet kopuyor kavga ediyor morarıyor ağlarken. Mecbur öyle olunca mama veriyorum onuda içip sonra uyuyorBana kalırsa benimde sütüm yetmiyor 2 göğüsüde emiyo hala aranıyo
Bu gün 1 aylık kontrolü vardı kilo alımı yeterli mama verme dedi.
Ama akşam özellikle iyice sömürüyo uyicağı zaman tam doymuyor bu seferde gece sık uyanıyo emmeye
Hepimizin aynı aralıkta canım benimki 4 cm uzamış 3-4-5 cm aralığı genelde.Kızlar 1. Ayınında bebişleriniz kaç kg almıştı ve boyu ne kadar uzadı bizim 1 ayda 3 cm uzamış iyi mi sizce
5 cm uzamş bnmkideKızlar 1. Ayınında bebişleriniz kaç kg almıştı ve boyu ne kadar uzadı bizim 1 ayda 3 cm uzamış iyi mi sizce
Ben leslie yapıyorum her gün değil ama gün aşırıKızlar spora başladınız mı? Kırkımız çıktı ama ben dikişlerimden hala korkuyorum
11 buçukta zar zor cikabildik. Ben valize eşyayı koyuyorum kiz çıkartıyor, hiç oynamadığı oyuncakları o ara dağıtıp oynamaya çalıştı. Oğlan da sürekli miz miz kucak istedi. Nasıl valizleri kapattık çıktık bilmiyorum. İlk 1 saat yüksek ses ağlama çığlık nerdeyse geri dönecektik. Herseye ağladı ağlamak için ağladı. Oglanda öyle gaz sancı vs ağladı. Onlarla ben de ağladım. Eylülde otel tatilini iptal mi etsem diye düşündümNaptın çıktınız mı yol kaç saat nasıl geçti
O kadar haklısın ki yine dedi pek bir şey demedim yorum yapmadım inan gidesim yok zaten burda burnumuzdan geldi en azından benim geldi bebeginde huyu suyu değişsin istemiyorum.. yolculuklarda değişir hava değişimi cart curt.. Ne yapcsm ne desem bilmiyorum ama ayaklarım geri geri gidiyor gitmek istersede en az kalabaligin olduğu zamanda giderim derim küçücük bebeği de çok kişi sevsin istemiyorum korkuyorum hem hastalık hem nazardanOnca sıkıntı yaşadığını bilip bari memleket derdine girmese hem zaten o 1 ay yok gitmicekmiydi ozaman zaten gitcen memlekete. Ya benimkide gitsekmi gitmesek mi burnumuzdan gelecek falan filan dedi gitcez dedim öyle yada böyle alışcaz yani bizimde psikolojimiz önemli kaç zamandır evdeyiz adapte olmaya çalışıyoruz yeni hayatlarımıza hadi benim gene vardı bi çocuk yani çocuklu hayata adapteyim iki çocukluya alışıyorum sen mesela ilk hayatın komple değişti yani bari biraz morel olsun modun yükselsin değişiklik olsun diye düşünmeli sonuçta anne mental olarak iyiyse evde herkes iyi demektir
Aynen benimki hep önden gidiyo derdi neyseHepimizin aynı aralıkta canım benimki 4 cm uzamış 3-4-5 cm aralığı genelde.cesursavasci nın bebe önde 7 cm uzamış hamileyken de öyleydi o zaten
Canım ben bir fırt çektim 10 damla etti hep aynı fırt çekiyorum çünkü tek tek damlatmaya kalksam çocuk durmuyo günde 4 defa 6 saat araliklarla 10 damla olacak şekilde veriyorum.. çocuğun durumuna gorede azaltabilirsincesursavasci canım bunu nasıl kullanıyorsun kaç damla
Ay sıkıntılı başlamış ama sonrası güzel olacak inşallah diyelim ozaman11 buçukta zar zor cikabildik. Ben valize eşyayı koyuyorum kiz çıkartıyor, hiç oynamadığı oyuncakları o ara dağıtıp oynamaya çalıştı. Oğlan da sürekli miz miz kucak istedi. Nasıl valizleri kapattık çıktık bilmiyorum. İlk 1 saat yüksek ses ağlama çığlık nerdeyse geri dönecektik. Herseye ağladı ağlamak için ağladı. Oglanda öyle gaz sancı vs ağladı. Onlarla ben de ağladım. Eylülde otel tatilini iptal mi etsem diye düşündüm. Sonra sakinledik Allahtan
Hala yoldayız bu arada, bebeler uyuyor çok şükür. 40 dakika daha yolumuz var.
Tamam canım çok sağol inşallah fayda ederAynen benimki hep önden gidiyo derdi neyse
Canım ben bir fırt çektim 10 damla etti hep aynı fırt çekiyorum çünkü tek tek damlatmaya kalksam çocuk durmuyo günde 4 defa 6 saat araliklarla 10 damla olacak şekilde veriyorum.. çocuğun durumuna gorede azaltabilirsin
Bak o kısım çok daha önemli kalabalığa yani kucağa alıp sevecekleri mıncırcakları kalabalığa girmemesi daha iyi. Biz herkese tatildeyiz dicez hiç bi akrabaya gitmicez kurban işi hallolsun zaten yola çıkcaz bu bayram telefonla bayramlaşıveririz. Kime gitsem çocuğu bi kucağa alıp hoplatıp mıncırcaklar çünkü biliyorum. Senin kvde de büyük sonuçta gelen giden çok olur e sende kalmalı olursan orda her gelen çocuğa bi el atar. Bi yandan da eşin üzüldü annesi sonuçta. Bari onun gönlü olsun bu sefer dicem ama senin işin zor ne tarafa baksan iki ucu boklu değnekO kadar haklısın ki yine dedi pek bir şey demedim yorum yapmadım inan gidesim yok zaten burda burnumuzdan geldi en azından benim geldi bebeginde huyu suyu değişsin istemiyorum.. yolculuklarda değişir hava değişimi cart curt.. Ne yapcsm ne desem bilmiyorum ama ayaklarım geri geri gidiyor gitmek istersede en az kalabaligin olduğu zamanda giderim derim küçücük bebeği de çok kişi sevsin istemiyorum korkuyorum hem hastalık hem nazardan
Dr neden aspiratör kullanma dedi acaba biz kullanıyoruzYa en azından ağlamıyomuş ama benimkinin de en büyük ağlama sebebi açlık. İki meme emiyor süt yetmiyor hala baya ağlıyorsa mamaya dönüyorum mecbur ama gece mama da verdim yok yani sıcak geliyo galiba ya klimalı odaya geçmek lazım ama fanı sonda ve aşırı soğukta çalıştırıyorum ki yatak odasına vursun diye bu gece yine uyumazsa daha serin olabilecek odaya geçcem bakalım bide burnu çok tıkalı hır hır yani. Doktorda aspiratör kullanma demişti e nasıl açayım damla kullanıyorum açılmıyor bugün doktora yazdım fazla sıcaktan ve gece çok beslenmekten oluyor klimalı odada dikey konumda uyut diyo e öylede olmuyo işte
Evet geleni gideni çok oluyor bende o yuzden bayramdan sonra gitmeyi teklif edicem eşime öyle desem bile sabah ayrı aksam ayrı misafir geliyo da sevdirmemek için millete ne dicem bilmiyorum.. gerçekten 2 ucu boklu değnek birde kvmi hiç ama hiç göresim yok anneligime laf etti ya o yüzden.. Bi yanımda götür tombik oğluna göster görsün yapabilmis miyim yapamamis miyim diye de işte inat uğruna çocuğuda huysuzlastirmak istemiyorum şuan evde her şey düzen belli vs vs orda yine dogurdugum ilk zamanlara donucem bilmiyorum gitmemek için ikna edebilir miyim eşimi acabaBak o kısım çok daha önemli kalabalığa yani kucağa alıp sevecekleri mıncırcakları kalabalığa girmemesi daha iyi. Biz herkese tatildeyiz dicez hiç bi akrabaya gitmicez kurban işi hallolsun zaten yola çıkcaz bu bayram telefonla bayramlaşıveririz. Kime gitsem çocuğu bi kucağa alıp hoplatıp mıncırcaklar çünkü biliyorum. Senin kvde de büyük sonuçta gelen giden çok olur e sende kalmalı olursan orda her gelen çocuğa bi el atar. Bi yandan da eşin üzüldü annesi sonuçta. Bari onun gönlü olsun bu sefer dicem ama senin işin zor ne tarafa baksan iki ucu boklu değnek
Kılcal damarlar için başta zararliydi vakum yapiyo ya suan kullanabiliriz ilk 20 gün mü ne kullanilmamasi gerekiyordu bu seferde cocuk mu nefessiz kalsın ben 2 kere yaptım bugün yapiskanimsi sümük birde tam tıkıyor çocuğu ben yapmak zorundayım malesefDr neden aspiratör kullanma dedi acaba biz kullanıyoruzya bizimki de bugün yine gün içinde çok az uyudu. Kısa kısa uyuyor uyanıyor. Sürekli emmek istiyor sanırım sürekli emince de süt tam dolmadan bir daha emdiği için doyamiyor sürekli uyanık kalma çabasında sanki uykuya direniyor soğuk ortam kesinlikle etkiliyor. Bizimki soğuk olunca güzel uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?