Benim bebek bana yaptırıyor sporKızlar spora başladınız mı? Kırkımız çıktı ama ben dikişlerimden hala korkuyorum
Yandım bittimm eridim kül oldum ammannnn bebişler sagolsunSpora gerek kalmadı bende 56 kiloya düştüm daha da eriyorum....
Yapıyor koca adam gibi hemde ama bitmiyor sonu yok gibi bu gazınRelactaz ilk defa duyuyorum rahat yapiyo mu
Gazı geliyordur ona ağlıyordur yani bizde öyle oluyor emzirdikten sonra sağıyorum hiç boş çıktığı olmuyor azalmış yavaşlamış olabilir tabiBu gün 1 aylık konturolünü oldu kilo alımı iyi elhamdulillah ama sürü bitirip sonra ağladığı çok oluyo bu doymadığından mı yoksa huysuzluktan mı yaaç gibi hissediyorum
Bilmiyorumki ya emziği aç gibi emiyo resmenGazı geliyordur ona ağlıyordur yani bizde öyle oluyor emzirdikten sonra sağıyorum hiç boş çıktığı olmuyor azalmış yavaşlamış olabilir tabi
Ahahahh ben de geçmesini bekliyordum takayım o zaman
HahahahahahBenim bebek bana yaptırıyor spor
ay çok alıştım kız ama o olmasa organımı kaybetmiş gibi hissederim vallahaAyyy ne zamandır sendeydi şimdi de onun memleketine mi geçtiniz kadından kurtulamıyosun resmen yapıştınız birbirinize
Bende deniz butikten xl aldım memeler kavuşmadıKız al benden de o kadar.
Bayram diye kendime 42 beden elbise aldım 44de değilimdir o kadar da değildir diye olmadı ya elbise
Hiç bu kiloda olmamıştım kendimi hiiiiiç beğenmiyorum hala hamile gibi uzun salaş gömlekler giyiyorum kapatsın oramı buramı diye
Keşke bende de öyle olsa…..Spora gerek kalmadı bende 56 kiloya düştüm daha da eriyorum....
Benim ki de öyle kuzum doktor oral bilmem ne dedi gazı olduğu için sürekli emmek istiyormuş yani açlıkla alakası yok rutin kontrol de sor yine de biz uzamış sarılık kabız olmamıza rağmen 1 kilo almış ki fototerapi de aldı zayıflatır normal de bebekleri yani aç diye korkma her emme isteği açlıktan değilmiş bende öyle sandım vere emzirdim bebenin içi gaz dolmuş birini sindiremeden bir daha emzirdim cahillik her ağzını açtığında meme istiyor dediler bende inandım açıkçası bende o da yıprandık tabi şimdi çok ağlarsa 1 saatte gündüzleri genelde 2 saatte geceleri 3 saatte emziriyorum saat gelene kadar beraber squat yapıyoruz sindirim kolaylaşsın diyeBilmiyorumki ya emziği aç gibi emiyo resmen
Evet canım onlar cildi kurutup daha çok tahriş ediyormuş haftada bir şampuan yap dedi doktor nize her gün duru suylaYaa kullanıyorum o zaman sadece suyla yıkayayım
Sen iflah olmazsın bacımHahahahahah
ay çok alıştım kız ama o olmasa organımı kaybetmiş gibi hissederim vallaha
Bende deniz butikten xl aldım memeler kavuşmadı
Bende ozaman doyduğuna emin olduğum zamanlar oyalayım emzirmeyimBenim ki de öyle kuzum doktor oral bilmem ne dedi gazı olduğu için sürekli emmek istiyormuş yani açlıkla alakası yok rutin kontrol de sor yine de biz uzamış sarılık kabız olmamıza rağmen 1 kilo almış ki fototerapi de aldı zayıflatır normal de bebekleri yani aç diye korkma her emme isteği açlıktan değilmiş bende öyle sandım vere emzirdim bebenin içi gaz dolmuş birini sindiremeden bir daha emzirdim cahillik her ağzını açtığında meme istiyor dediler bende inandım açıkçası bende o da yıprandık tabi şimdi çok ağlarsa 1 saatte gündüzleri genelde 2 saatte geceleri 3 saatte emziriyorum saat gelene kadar beraber squat yapıyoruz sindirim kolaylaşsın diye
Benimki şimdi bile gece 11 ve 4’te besleniyo bak yine dertlendim
Bu uyku gerilemesi neden oluyor peki? Biliyp musunBenimki şimdi bile gece 11 ve 4’te besleniyo bak yine dertlendim
Uyku gerilemesi ne demek onu bile bilmiyorumBu uyku gerilemesi neden oluyor peki? Biliyp musun
Eğer kilo alımı iyiyse doyuyor demektir, sürekli emme istediği her bebekte var maleseff ..Bu gün 1 aylık konturolünü oldu kilo alımı iyi elhamdulillah ama sütü bitirip sonra ağladığı çok oluyo bu doymadığından mı yoksa huysuzluktan mı yaaç gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?