- 6 Eylül 2022
- 2.016
- 2.626
- 63
- 29
Erkek çocuklarında sık görülüyormuş bizde çok zor yaptık kabız oldu hatta sabah 5 damla akşam 5 damla zeytin yağı ver bence rahatlatıyorKızlar oğlum 2 gündür kakasını yapmıyor
Tek göğsümü sağdım az önce 70 ml çıktı biz anne sütü artı mama veriyoruz doktor sadece anne sütüne geçin artık yeter dedi ama bende korkuyorum ya aç kalıyorsa diye kaç ml olması gerekiyormuş?Bi sütünüzü sağıp bakın kaç cc çıkıyor
Ohhh senden mutlusu olamazHahaha biz de çocuksuz otellere giderdik
Doğada daha uysal olduklarına kesinlikle katılıyorum. Evde gaz sancısı çekip ağlayan bebem piknikte emerken çok da güzel kakasını yaptı
Kucağımda uyutup yavaşça anakucagina koyuyorum gözüne acacakken hemen piş piş sansliysam uyuyorAyy hiç sorma kanguru aldım evde bile takıyorum iş yaparkensürekli kucak istiyor çünkü
Bilekler sıkıntıya girecek bu gidişle benimki çok sağlam değildi zatenBende de oluyor elektrik çarpması kucagımdan düşmedigi için
HahahaKayınvaliden minik dediğine utanır mı sanmam
Aynen gaz ve kaka beni en mutlu eden şeyler oldu artıkOhhh senden mutlusu olamaz
Yaaa ben de takmak istiyorum ama benimki hep meme arıyor ne zaman geçer aranması acabaAyy hiç sorma kanguru aldım evde bile takıyorum iş yaparkensürekli kucak istiyor çünkü
Emzik tutuncaYaaa ben de takmak istiyorum ama benimki hep meme arıyor ne zaman geçer aranması acaba
Benimki uyumuyorKucağımda uyutup yavaşça anakucagina koyuyorum gözüne acacakken hemen piş piş sansliysam uyuyor
Geçmiyor canım elini kolunu ağzına götürüyorYaaa ben de takmak istiyorum ama benimki hep meme arıyor ne zaman geçer aranması acaba
Canım ben bundan aldım tutmadıKızlar emziğin linkini buldum
Soothie Emzik 0-6ay Mavi ikili
Philips Avent Soothie Emzik 0-6ay Mavi ikili - ebebek
Tamamen şans bizimki de bir tek sağlam bunu tuttu biraz rahatladım vallaCanım ben bundan aldım tutmadıyorumları kötü zaten sonradan gördüm
İnsanız bizde kuzum üzülme çözümüne bak sağ kendini dolaba koy çok yorulduğunu hissettiğinde söyle eşin versin eşin idare etsin ben öyle yapıyorum bugün bende 5 saat uyudum ama planlıydı ben rahatladım aklım kalmadı.Kaç seferdir alarma uyanamıyorum 5 saattir uyuyo yavrum aç bırakıyorum kaç gecedir çok üzgünüm çok
Çok yorgun hissetmiyodum kalkamayacağımı düşünmemiştim hiçİnsanız bizde kuzum üzülme çözümüne bak sağ kendini dolaba koy çok yorulduğunu hissettiğinde söyle eşin versin eşin idare etsin ben öyle yapıyorum bugün bende 5 saat uyudum ama planlıydı ben rahatladım aklım kalmadı.
Üzülmeee olur öyle bundan sonra bir kaç tane kurarsın o zaman dinlenmişsin bizde insanız robot değiliz sonuçtaÇok yorgun hissetmiyodum kalkamayacağımı düşünmemiştim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?