- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
İnşallah cesaret verici şeyler yaşarız da güzel anlatacak şeylerim olur sizede karartın gözünüzü çıkın derimİnşallah çok güzel geçer dönünce mutlaka bize de anlat cesaret gelsin gerçi ben 3 aylık olmadan cesaret edemem de olsun yine de belki günü birlik havuza falan gideriz anca
Ah kuzum ben de öyle oluyorum uykusuz olunca şu an bile başım ağrıyo uykusuzluktan. Evde başka çocuk varken daha da zor o da yemek bekliyor ilgi bekliyor falan. Allah yardımcımız olsun inşallah tez zamanda adapte oluruz bu düzene. Bizim gibi uzun ara verenlere daha da zor bence artık uykularımız deliksizdi şimdi 1 saat deliksiz zor uyuyoruz
Bence en doğrusuYa hahahahahah allah seni napmasın
Sordum doktora bayram çıkışı yaptır dedi heralde 1 ayını tamamlamasını istedi öncesini istemedi
Sen varya iyi cesaretlisin helal olsunİnşallah cesaret verici şeyler yaşarız da güzel anlatacak şeylerim olur sizede karartın gözünüzü çıkın derim
3 gün içinde 2500e düştü eğer öyle hesaplarsam 1500 gram aldı. Doğum kilosuna göre hesaplarsam 1150Kızlar bebişleriniz 1 ay içinde kaç kilo aldı?
Aynen en mantıklısı canım valla otel odaları şuan bizlere göre değil böyle kafalar daha rahat oluyor Allah ağız tadıyla tatili geçirmeyi nasip etsin inşallahEvet canim.cogunlukla ev kiralama var airbnb de.ama pansiyonlarda var.bizde bi bahceli ev kiraladik bahcesine bucur icin sisme havuz atariz dedik en azindan...
Benim kızımdan dolayı çokta sessiz kalmıyor ev ama yetmiyor galiba daha çok ses istiyor dün 44 çıkardık kv annemler filan baya gürültü ses ama gayet uyudu yani millet dağıldı gözü açıldıEvde sessiz ortamda tüm gün beni mahvediyor ufacık seste gözlerini açan bebem bugün dışarıda tam 4 saat öylece uyudu gürültü kalabalık ona rağmen
Pes yani gerçekten
Sırf hatıra kalsın diye şöyle bişey yapıp sonra hepsini toplayıp bi sünger bi sabunla kırk çıkaran benKızlar haydiii kırk uçurma ritüellerinizden bahsedin fikir olsun zamanı gelen biz annelere de
Gittiğimin ikinci günü ağlaya ağlaya geri dönüp burayada sakın bebelerle çıkmayın yazıyomuşumSen varya iyi cesaretlisin helal olsun
Şimdi kaç kilo oldu3 gün içinde 2500e düştü eğer öyle hesaplarsam 1500 gram aldı. Doğum kilosuna göre hesaplarsam 1150
En son sağlık ocağında kıyafetleriyle 5650ydi 5400-5500 falandır herhalde ctesi öğrencezŞimdi kaç kilo oldu
MaşallahEn son sağlık ocağında kıyafetleriyle 5650ydi 5400-5500 falandır herhalde ctesi öğrencez
Senin bebiş kaç kilo olduMaşallah
Pazartesi gittik kontrole 5.300 olmuşSenin bebiş kaç kilo oldu
Valla benim son 1 aydır sağ bileğimden avuç icime doğru elektrik çarpıyor gibi oluyorYakında kollarımızda derman kalmaz
Ayy hiç sorma kanguru aldım evde bile takıyorum iş yaparkenValla benim son 1 aydır sağ bileğimden avuç icime doğru elektrik çarpıyor gibi oluyordaha ileriki ayları dusunemiyorum
Benimki 1 kilo aldı canımKızlar bebişleriniz 1 ay içinde kaç kilo aldı?
Bende de oluyor elektrik çarpması kucagımdan düşmedigi içinValla benim son 1 aydır sağ bileğimden avuç icime doğru elektrik çarpıyor gibi oluyordaha ileriki ayları dusunemiyorum
Kayınvaliden minik dediğine utanır mı sanmamEn son sağlık ocağında kıyafetleriyle 5650ydi 5400-5500 falandır herhalde ctesi öğrencez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?