2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
İnşallah cesaret verici şeyler yaşarız da güzel anlatacak şeylerim olur sizede karartın gözünüzü çıkın derim

Evet canim.cogunlukla ev kiralama var airbnb de.ama pansiyonlarda var.bizde bi bahceli ev kiraladik bahcesine bucur icin sisme havuz atariz dedik en azindan...
Aynen en mantıklısı canım valla otel odaları şuan bizlere göre değil böyle kafalar daha rahat oluyor Allah ağız tadıyla tatili geçirmeyi nasip etsin inşallah
Evde sessiz ortamda tüm gün beni mahvediyor ufacık seste gözlerini açan bebem bugün dışarıda tam 4 saat öylece uyudu gürültü kalabalık ona rağmen
Pes yani gerçekten
Benim kızımdan dolayı çokta sessiz kalmıyor ev ama yetmiyor galiba daha çok ses istiyor dün 44 çıkardık kv annemler filan baya gürültü ses ama gayet uyudu yani millet dağıldı gözü açıldı

Kızlar haydiii kırk uçurma ritüellerinizden bahsedin fikir olsun zamanı gelen biz annelere de
Sırf hatıra kalsın diye şöyle bişey yapıp sonra hepsini toplayıp bi sünger bi sabunla kırk çıkaran ben he 40 taş bozuk para altın gül yaprağı da attılar suyuna

Eklentiler

• IMG_3065.jpeg
    176 KB · Görüntüleme: 48
Ayy kızlar bayilicam. Yaklaşık 2haftaligina annemlere şehir dışına gidicez yarın. 2 bebenin valizi benim valizim ivirzivir bir de denize filan gidersek diye o eşyalar... çok zor hazırlanmak. Unutmayayım diye liste yaptım. Sürekli yeni şeyler ekliyorum listeye
Kizlar şehir değiştirmek 2 çocukla çok zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…