Şimdi onu alıştırmaya çalışıyorum bi 5 dakka emiyor sonra atıyor ben de sallıyorum ağzından atınca ama öğürüyor o zamanAvent ultra Air denedin mi canım? Bizimki en baştan tuttu onu. Şimdi arada verince yine oguruyor gibi oluyor emziği ağzında sallıyorum tutuyor hemen. O şekilde uykuya dalıyor
Link atar mısın canım son çare onu alayım o zamanBenim ki de öyleydi bu ortası boş olan emziği tuttu çok şükür
Aaa trendyolda 500₺Evet o da mantıklı ama yorumlara falan baktığımda insanlar çok memnun. Bu markanın boyun sinirlerini spa sahipleri almış hep. Boyun kısmı yumuşak görünüyor. N11de 880 lira gibi biseydi yine yurtdışı gönderim. M ve L beden varmış sanırım boynunu ölçmek gerekecek
Canım benim oğlumda hiçbir emzik almadı hep midesi bulandı en son kauçuk emzik aldık arada yine midesi bulanıyor ama emiyor bu emziği.Evde bi sürü emzik var çok istiyorum tutmasını ama tutmuyor öğürerek çıkartıyor :/
Hangi marka canım link atar mısın ?Canım benim oğlumda hiçbir emzik almadı hep midesi bulandı en son kauçuk emzik aldık arada yine midesi bulanıyor ama emiyor bu emziği.
Bir bakayım canım teşekkür ederimJoie spin aldık biz
Aa bu şişme sanki ama benim dediğim şişme değil dur bulunca atayimSwimbobo Yeni Doğan Bebek Boyun Simidi Başlangıç Bebek Yüzme Simidi Bebek Havuz Simidi
Hb 636₺ ama pembişi
Atma huyu bizimkinde de var hemen geri veriyorum emiyor o konuda bıkmadan vermen lazımŞimdi onu alıştırmaya çalışıyorum bi 5 dakka emiyor sonra atıyor ben de sallıyorum ağzından atınca ama öğürüyor o zaman
Off çok çeşit var :/ valla kafam iyicene karıştı
Bizimkinin de iki kaşında ve kaş arasında vardı krem sürüp yavaşça tarıyorumKızlar bebeğimin sağ kaşının başlangıcında konak vardı zeytinyağı sürüyorum ikidir. Azaldı da gerçekten dökülmüş gibi yüzünde pul pul döküntüler var çünkü. Zeytinyağı killandirma yapar mı
Trendyolda okudum yorumlarda bana sahte ürün gondermissiniz üzerinde çince yazılar var denmiş. Firma da son çıkan modelin bu şekilde olduğunu söylemiş. N11de baktığımda üzerinde çince yazisi olmayan 800 kusurdu, çince yazı olan 1100 küsur. Bence yıl farki var model olarak çok fark var mıdır bilmiyorum. Şişme olanlardan değil de böyle sert olandan alasim var benimde en azından 3 ay falan kullanmış olur sonra kullanamicak tabii boyunlarını sıkıyormusOff çok çeşit var :/ valla kafam iyicene karıştı
Çok hassas teni taramaya korktum en ufak bir şeyde kızarıyor hemenBizimkinin de iki kaşında ve kaş arasında vardı krem sürüp yavaşça tarıyorum
Almadan önce zaten muhakkak yorum okunmalı satıcısı kim bakmamız lazım benim de şişme olandan alasım var sanki daha yumuşak daha iyi gibiTrendyolda okudum yorumlarda bana sahte ürün gondermissiniz üzerinde çince yazılar var denmiş. Firma da son çıkan modelin bu şekilde olduğunu söylemiş. N11de baktığımda üzerinde çince yazisi olmayan 800 kusurdu, çince yazı olan 1100 küsur. Bence yıl farki var model olarak çok fark var mıdır bilmiyorum. Şişme olanlardan değil de böyle sert olandan alasim var benimde en azından 3 ay falan kullanmış olur sonra kullanamicak tabii boyunlarını sıkıyormus
Ayy evet çok hassas tenleri ama keçi kılı fırçayla hafif hafif tarıyorum :)Çok hassas teni taramaya korktum en ufak bir şeyde kızarıyor hemen
Patlar mı acaba dedim, bir de diğerinin boynu daha iyi gibi geldi kesmemesi acisindan daha özel yapılmış sankiAlmadan önce zaten muhakkak yorum okunmalı satıcısı kim bakmamız lazım benim de şişme olandan alasım var sanki daha yumuşak daha iyi gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?