Yatağına koyunca da geri uyanıp tekrar meme tekrar uyuma kısır döngüKatılmak istiyorum benbide ağzında biriktiriyo sonra uyuyakalıyo ve biriktirdiği sütü ağzının kenarından akıtıyo ya o sütlere içim acıyo bi damla süt için yemediğim içmediğim kalmıyo
Sonra neden memede süt kalmadı çığlığıYatağına koyunca da geri uyanıp tekrar meme tekrar uyuma kısır döngü
Uyanık kaldığı süre boyunca emmek istiyor öyle olunca da kusuyor bazen de gazı tam çıkmadığı için kusuyor yani boşa gidiyor sütlerimNiye kusuyo fazla mı geliyo
Ayni..uyuyor yanindan kalkiyorum uyanip agliyor.geri yanina uzaniyorum susuyorKucağımda uyuyor bıraktığım an sanki hiç uyutmamışım gibi bana bakıyor
Kucagimda iken deli gibi minciriyorum opuyorum uyanmiyor..yataga koyunca anindaa...Yatağına koyunca da geri uyanıp tekrar meme tekrar uyuma kısır döngü
Bi tek bizimki boyle saniyodum sadece kucakta uyuyor yatirinca aglayip meme istiyor gece de ayniYatağına koyunca da geri uyanıp tekrar meme tekrar uyuma kısır döngü
Göz teması kuruyor canım bizimki benimle bol bol konuşalım istiyor hatta. Altını değiştirirken emzirirken hep yüksek sesle konuşuyorum onunla. Gözlerime bakıyor böyle dinliyor gibikubiskubiskubis canım senin bebiş seninle göz teması kuruyor mu? Ya da bilinçli gülmeye başladı mı? Benimki bana bakmıyor ya ama eşime bakıyor acaba beni sevmiyor mu diyorum emzirirken falan hiç yüzüme bakmıyor. Bilinçli bazen gülüyor nadiren.
Özlem öz var ya bizimkilerden 2 hafta falan büyük sanırım bebeği baya tepki veriyor gülüyor falan onu görünce acaba dedim biz mi geride kaldık
O ne kızzzAyyy tripofobim hortladi
Cnm senin kizinin laktoz alerjisi mi vardi ? Nasil yani koydular neler yaptin ?Tok olduğu halde emip sütü bitirip sonra acıkıp süt kalmayınca kıyameti koparanlar derneğini kuruyorum
Süt olsun diye habire otlanıyoz
Yok canım bizde alerjiCnm senin kizinin laktoz alerjisi mi vardi ? Nasil yani koydular neler yaptin ?
Ayy googledan bak canım içim bi tuhaf olduO ne kızzz
Hepimizinki aynı demek ki normal memede bayılmış gibi uyuyo kollar bacaklar düşüyo o uyumaya kesin 3-4 saat uyur diyorum yatağına koyuyorum o bayılmış bebek kendi değilmiş gibi boncuk boncuk bakıyo sonra aranmaya başlayıp ağlıyoYatağına koyunca da geri uyanıp tekrar meme tekrar uyuma kısır döngü
Anaaa ilk defa gördüm tüh hakknı helal etAyy googledan bak canım içim bi tuhaf oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?