2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Duruyorlar canım sabahı sabah ettik şimdi uyusun ben de yatim diye ugraşıyorum yok 5 dak uyanıyor delirmemek elde degil

Offf çok çok geçmiş olsun canımm, bugün nasıl hala huzursuzluk ateş devammı

cesursavasci canım bu arada mustela stick olan içeriği daha temizmis instada içerik araştıran muhendisinoglu mu ne bir sayfa var ya orada gördüm. Siveno tamamen temiz içerik sanırım. Siveno ile mustela stick arasindayim hala almadım

Minicik var da yan tarafta , burnun içi kapalı durmuyor yani . Nefesi de normal gibi. Uyurken değişik bi ses te farketmedim

Tok olduğu halde emip sütü bitirip sonra acıkıp süt kalmayınca kıyameti koparanlar derneğini kuruyorum

Süt olsun diye habire otlanıyoz
Katılmak istiyorum ben bide ağzında biriktiriyo sonra uyuyakalıyo ve biriktirdiği sütü ağzının kenarından akıtıyo ya o sütlere içim acıyo bi damla süt için yemediğim içmediğim kalmıyo

Üzüldüm kıyamam bebise ya inşallah bakalım az kaldi

Burnunu acasiya kadar çok kötü ağladı. Şimdi daha iyi canım ateşi yok çok şükür
Geçmiş olsun canım 2. Ay aşısımı yaptı bunları bizimde 26 haziranda olacak aşı zaten uyumuyor kriz geçiriyorum artık o zaman nasıl olur bilemedim en iyisi ateşi yükselmeden agrı kesici ateş düşürücü vermek verem aşısı daha zor geçebilir zaten o aşıdan sonra 3 gün banyo yapmıcaklar

O kadar aynıyız kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…