Canım 40 kontrolüme gittiğimde benimde vardı doktor alttan baktı rahim daha tam kapanmamış ikinci aya kadar geçmezse haber ver ilaç yazacağım dedi.Her gün huyu suyu değişiyor
Kızlar 40ım yarın çıkıyor ve sarı akıntım az devam ediyone zaman biter bu??
O zaman eşimle birliktelik yasayamam daha dimiCanım 40 kontrolüme gittiğimde benimde vardı doktor alttan baktı rahim daha tam kapanmamış ikinci aya kadar geçmezse haber ver ilaç yazacağım dedi.
Duruyorlar canım sabahı sabah ettik şimdi uyusun ben de yatim diye ugraşıyorum yok 5 dak uyanıyor delirmemek elde degilÇokta farklı değilizsabah 6 da uyandı 10 a kadar durdu 10-11 arası bir saat deliksiz uyudu be bitti bu saate kadar gerçekten en uzun uyuduğu süre 20 dk geçmedi. Kucak istiyor uykuya direniyor inadından emmek istiyor sonra haliyle fazla geliyor tok çünkü kusuyor. Sonra gerçekten acıkınca memede süt kalmıyor morarana kadar ağlıyor. Bi bebek nasıl bunca saat doru düzgün uyumadan durabilir
Ayy vallahi hepimiz aynıyız hemen hemenYemin ederm 2 gündür aynıyızzzz dün sinirden bende ağladım tuvalete bile gidemedim eşim gelene kadar sesi kesiliyor bi an ağlamaktan korkuyorum gögsüme yatırınca susuyor
Offf çok çok geçmiş olsun canımm, bugün nasıl hala huzursuzluk ateş devammıKızlar aşı akşamüzeri huzursuzluk yaptı. Çok ağladı susmadan. Allah'tan eşim evden çalışıyordu dün. O aldı kucağına odaları gezdirdi falan bir şekilde susturdu. Akşam ateşi çıktı, gece üstünü örtmedik zıbın çorap uyudu. Alarm kurdum saatte bir kalkıp bakayım diye. Kolları falan klimadan buz gibi oldu yavrumun ama örtemedim ateşi yükselir diye. Gece bir ara 36.5 oldu o zaman muslin örttüm uyudu. Aciktigi için uyandı muslini atmış zaten üstünden ateşi 37ye yükselmiş tekrardan. Acaba uyurken yükselir mi ki diyip ilaç versek mi dedik ama sonra vazgeçtik takip edelim bi diye. Sabah düşmüştü ateşi çok şükür. Kucağımda beraber uyuduk. Ateşten mi bilmiyorum burnu çok tıkanmış ememedi. Burnunu açmak istedim. 2 dk yatağa koyuyoruk kıyameti koparttı zar zor malzemeleri ayarlayabildim. Burnunu açınca ikinci bir kıyamet, kucağımda sakinleşti emdi uyudu. Anakucagina almak istedim bir oksurdu tükürük falan gördüm balgam çıkartıyor diye ters çevirdim ama çok az süt kesiği kusmuk vardı. Tekrar kucağıma aldım şimdi kucağımda uyuyor. Aşıyı sabah olmamiza rağmen akşam ateş yaptı. Gülücükler sacarken birden mutsuz olduğu da oldu ve resmen ağlama konusunda level atladı bu kadar sesi çıkmazdı. Ateş + huzursuzluk oldu yani. İnşallah verem aşısı kolay geçer
Burnunu acasiya kadar çok kötü ağladı. Şimdi daha iyi canım ateşi yok çok şükürOfff çok çok geçmiş olsun canımm, bugün nasıl hala huzursuzluk ateş devammı
Biraz daha beklemen iyi olur canımO zaman eşimle birliktelik yasayamam daha dimi
Lekelenme olmadığı zaman yapabilirsin doktor yasaklamadı bize.O zaman eşimle birliktelik yasayamam daha dimi
Minicik var da yan tarafta , burnun içi kapalı durmuyor yani . Nefesi de normal gibi. Uyurken değişik bi ses te farketmedimOyle düşünme bende benimkinin minik fındık burnunu ellemek istemem ama ani bebek ölümleri var bu çocuk nefesi sadece burnuyla alabiliyor ağızdan alamıyor daha 3 aydan sonra almaya baslayacak bi bak burun deliğine sümük gözüküyor mu
Uyuyamıyo ki. Klima montaj yoğunluğundan gelip takamıyolarda iyice yandı çocuk soğutucuyla idare etmeye çalışıyoruz cuma günü ailelerimizin yanına gidicez orda nefes alır artık şuan yaşadığımız yer çok sıcak dışarısı 42-43 dereceO sıcakta nasıl uyuyabiliyp bizimki basıyor aglamayi
Joie spin aldık bizKızlar oto koltuğu alanlar hangi marka aldınız?
Katılmak istiyorum benTok olduğu halde emip sütü bitirip sonra acıkıp süt kalmayınca kıyameti koparanlar derneğini kuruyorum
Süt olsun diye habire otlanıyoz
Afiyet olsun canimTok olduğu halde emip sütü bitirip sonra acıkıp süt kalmayınca kıyameti koparanlar derneğini kuruyorum
Süt olsun diye habire otlanıyoz
Kız sen hangi şehirde yasiyon bu ne luksMinicik var da yan tarafta , burnun içi kapalı durmuyor yani . Nefesi de normal gibi. Uyurken değişik bi ses te farketmedim
Üzüldüm kıyamam bebise yaUyuyamıyo ki. Klima montaj yoğunluğundan gelip takamıyolarda iyice yandı çocuk soğutucuyla idare etmeye çalışıyoruz cuma günü ailelerimizin yanına gidicez orda nefes alır artık şuan yaşadığımız yer çok sıcak dışarısı 42-43 derece
Geçmiş olsun canım 2. Ay aşısımı yaptı bunları bizimde 26 haziranda olacak aşı zaten uyumuyor kriz geçiriyorum artık o zaman nasıl olur bilemedim en iyisi ateşi yükselmeden agrı kesici ateş düşürücü vermek verem aşısı daha zor geçebilir zaten o aşıdan sonra 3 gün banyo yapmıcaklarBurnunu acasiya kadar çok kötü ağladı. Şimdi daha iyi canım ateşi yok çok şükür
O kadar aynıyız kiiÇokta farklı değilizsabah 6 da uyandı 10 a kadar durdu 10-11 arası bir saat deliksiz uyudu be bitti bu saate kadar gerçekten en uzun uyuduğu süre 20 dk geçmedi. Kucak istiyor uykuya direniyor inadından emmek istiyor sonra haliyle fazla geliyor tok çünkü kusuyor. Sonra gerçekten acıkınca memede süt kalmıyor morarana kadar ağlıyor. Bi bebek nasıl bunca saat doru düzgün uyumadan durabilir
Sağol canımAfiyet olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?