- 3 Temmuz 2023
- 899
- 900
- 23
- 34
Cnm başta benımkini yakmadılar cocuk ağlama krızlerıne gırıyordu . Yaktıktan sonra rahatladı .Kızlar göbeğimiz düşeli 10 gün oldu,bugüne kadar bir sıkıntı yoktu ama bugün hafif bir akıntı gördüm göbek deliginde...ne yapmalıyım,başına gelenler vardı,neler yaptınız..illa gidip yaktırmak mi gerekiyor yoksa beklemeli miyim..
Cnm senın bebiş kilo almaya başladı mı ?1 de uyandı 3 saattir emzir gaz çıkar döngüsündeyiz
Ben klimayı 26ya alınca o 26da tutmaya çalışıyorBenim kanım az üşüyorum ama ben seviyorum soğuğu bana göre soğuk oluyo birde ben altıma uzun giyiyorum üstüm ip askılı kısa kollu giysem terliyorum böyle saçma bisi var şuan bak klima 26da derece şöyle
40. Hafta doğurmuş gibi sayiyormussun canım. Ben 37de doğurdum mesela 5. Atak haftasi 8. Haftada olmuş oluyorgolden-snitch cnm atak haftası nasıl hesaplanıyordu ? Bız 6. Haftaya gırdık 5. Hafta atağinı yaşiyoruz sankı . 5.hafta normal gectı bızde .
Cumartesi kontrolü var canım o zaman anlayacağız ama çok kusuyor sanmıyorum aldığını dün 60 cc mama içti hepsini kustuCnm senın bebiş kilo almaya başladı mı ?
Nem dusuk sizin suan. Hava kurur burnu tikanir nemi 45 lere getirmeye calissan daha iyiBenim kanım az üşüyorum ama ben seviyorum soğuğu bana göre soğuk oluyo birde ben altıma uzun giyiyorum üstüm ip askılı kısa kollu giysem terliyorum böyle saçma bisi var şuan bak klima 26da derece şöyle
Sizinki iyi bizimkidr garip bi şekilde benim işime yarayacak şekilde çalışıyor suanlik birde yönünü bebegin yattığı yerin tam tersine verip soğuk havayı da tavana üflüyorBen klimayı 26ya alınca o 26da tutmaya çalışıyorama sessiz uyku modu falan yapıyorum
Evet canım nem makinesi aldım o yüzden çocuğun burnu tıkanıp duruyo diye inşallah bugün yarın elime ulasacakNem dusuk sizin suan. Hava kurur burnu tikanir nemi 45 lere getirmeye calissan daha iyi
Niye kusuyo fazla mı geliyoCumartesi kontrolü var canım o zaman anlayacağız ama çok kusuyor sanmıyorum aldığını dün 60 cc mama içti hepsini kustu
Evet birde bana dedi ki doktor onun için canı acımaz dedi çocuğun göbeğini ne zaman ellesek gaz çıkartmak için karnı bizim govdemize değse acidan ağlıyordu gaz ağlaması değil diyodum bende çocuğun sanki bir yerini kesiyoruz ne biçim agliyo meğersem çocuk ona yakın bir şey yasiyormus.. göbeği yaktırdik pazartesi günü o gün biraz sızlandi dün maşallah çocuk bir rahatladı eski oğlum geri döndü aglamalari düzeldi V vedayagmuruCnm başta benımkini yakmadılar cocuk ağlama krızlerıne gırıyordu . Yaktıktan sonra rahatladı .
Benim yaşadığım pişmanlığı yaşama günlerce bebeğime eziyet cektirmisim direkt git yaktir.. bazı bebeklerde göbek granülü kalıyormuş o da sarı akıntı yapıyor tek çaresi yaktirmak. Yaktirma kelimesi çok korkunç ama bildiğin kibrit çöpü gibi bir şeyle gobek deliginin içinde yaklaşık 1 dk gezdiriyor bebekte ağlamıyor tek şeyi noluyo mızlanmasi yapiyo sonrada çok şükür rahatliyo.. cocuk doktorları yapıyormuş ama bize çocuk cerrahi yaptiKızlar göbeğimiz düşeli 10 gün oldu,bugüne kadar bir sıkıntı yoktu ama bugün hafif bir akıntı gördüm göbek deliginde...ne yapmalıyım,başına gelenler vardı,neler yaptınız..illa gidip yaktırmak mi gerekiyor yoksa beklemeli miyim..
Cesur klimanın nem modu vardır. Dry diye geçer. Onu aç biraz nemi de dengelesinBenim kanım az üşüyorum ama ben seviyorum soğuğu bana göre soğuk oluyo birde ben altıma uzun giyiyorum üstüm ip askılı kısa kollu giysem terliyorum böyle saçma bisi var şuan bak klima 26da derece şöyle
Canım kumanda da bunlar var wifi özelliği sadece evde İnternet olursa kullaniliyormus o da yok onun içinde varsa öyle özellik haberim yokCesur klimanın nem modu vardır. Dry diye geçer. Onu aç biraz nemi de dengelesin
Ben iki nem makinasi ile anca 42 yapabiliyorum o kadae kuru ve sicak ki hava daha temmuz gelmediEvet canım nem makinesi aldım o yüzden çocuğun burnu tıkanıp duruyo diye inşallah bugün yarın elime ulasacak
Odan çok mu büyük canim yada demek ki 2si anca tesir ediyo cok zor cookBen iki nem makinasi ile anca 42 yapabiliyorum o kadae kuru ve sicak ki hava daha temmuz gelmediAllah yardimcimiz olsun, doktorumda soguk degil sicak hasta eder diyo insallah hastaliksiz atlatiriz su aylari
Gece uykusuna daldığında yapıyorum ben de uyandırmasın kendisini diyeZıbın üstüne kundakta yapmıyorum ben free takılıyor
Mode yazan yere bas beybi birkaç altta dry çıkarCanım kumanda da bunlar var wifi özelliği sadece evde İnternet olursa kullaniliyormus o da yok onun içinde varsa öyle özellik haberim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?