2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Klimalı odada sadece kısa kollu zibin çorapla duruyor oğlum 1 haftadir klima vurmadığı sürece sıkıntı yok odada 23 ile 25 derece arasında gidip geliyor da sen çok kalın giydiriyorsun
Ee sen kendin ne giyiyorsun? ben üzerimi örtmezsem üşüyorum mesela klima 25 i ile normal 25 de aynı değil tabi klima biraz daha sıcak oluyor. Bilemedim bu kıyafet işini ya. Terlemiyor da ama bakıyorum vücut ısısı normal oluyor

Bizim doktor 24 dereceye bile cok dedi. Usumuyor bu sekilde kontrol ediyorum devamli sirtini ve gogsunu. Ben kendim usuyorum mesela evde klima acik ama o usumuyor kalin giydiirince atesi yukseliyo 36.5 suan atesi. Bi de cok sicakta asla uyumuyo huzursuz oluyo

Bende atlet bile var corap vs ama ne zaman uzun kollu giydirsem huzursuz oluyo. Hatta 19-22 arasi yap gece odayi dediler ama o mumkun degil bizde o yuzden 25 yapip kalin askili zibinla yatiriyoruz mecbur

Klimalı odada sadece kısa kollu zibin çorapla duruyor oğlum 1 haftadir klima vurmadığı sürece sıkıntı yok odada 23 ile 25 derece arasında gidip geliyor da sen çok kalın giydiriyorsun
Yaa sen nasıl duruyorsun o odada peki? Ben şort atlet 26da dönüyorum odada. Uzun giymem lazım. 27-28 arasında değişiyor oda sıcaklığı o yüzden

Alerji ihtimali oldugu icin doktorum kes dedi sut ve sut urunlerini
Yumurtayı da doktor istedi o zmn. Süt ürünü değil ya yumurta o yüzden sordum. Biz de süt ve süt urunlerini kestik 15 gün yemicem. Yumurta demedi.

Yanmiyor mu canım. Bizim evde 25-26 derece bez ve zibinla duruyor gece gündüz, bazen ayaklarına tek kat muslin ortuyorum onu da ayaklarıyla itiyor ve oğlum buna rağmen aşırı sıcak geliyor bana.

Klima 26da termometre var odada 25 24 23 oluyo klimayla odanın derecesi farklı oluyo dediğin gibi.. canım benim kanım çok az ben üşürüm genelde eşim gayet normal dedi bebeğin ateşini vücut ısısını ölcuyorum hep normal olsa şu zamana kadar hasta olurdu ama klima direkt çarpmasın o önemli olan zaten

Kuzum benim korkutmuş miniş sizi biz annelerde bi garibiz demi uyusada korkup uyndırıyoruz

Yaa sen nasıl duruyorsun o odada peki? Ben şort atlet 26da dönüyorum odada. Uzun giymem lazım. 27-28 arasında değişiyor oda sıcaklığı o yüzden
Benim kanım az üşüyorum ama ben seviyorum soğuğu bana göre soğuk oluyo birde ben altıma uzun giyiyorum üstüm ip askılı kısa kollu giysem terliyorum böyle saçma bisi var şuan bak klima 26da derece şöyle

Eklentiler

• 1000040858.jpg
    69 KB · Görüntüleme: 25
Aynen gerçekten böyle oluyo

Ohaaa okurken ben yazdım sandımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…