2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Vallani icimden geciyor arada.binis yapcam surekli emzik pesinde kosuyorum sabahlari spor yaparken mesela, 1 aerobik hareketi , 1 emzik verme olarak spor rutinim varr...oda bi efor kos gel emzik tak , tekrarr tekrarr..
Bı de emzik düşünce mizirdanmalar başlıyor emziği verince düğmeye basmış gibi susuyor daha arkamı dönerken bir daha düşürüyor

Bı de emzik düşünce mizirdanmalar başlıyor emziği verince düğmeye basmış gibi susuyor daha arkamı dönerken bir daha düşürüyor
Bu emzik sıkıntı olmaya başladı ya ağzından atıyo sonra ağlıyo alınca susuyo rahat edelim diye verdik yanından ayrılamıyoruz daha fena oldu

Cok teşekkür ederim bilgi verdginiz için inşallah

2 kere tam daldı uyudu beşiğe koydum uyandışimdide saatlerce uyumuş gibi gözleri açık bakıyor benim artık gözüm kapanıyor bu bebelerimiz niye böyle

2 kere tam daldı uyudu beşiğe koydum uyandışimdide saatlerce uyumuş gibi gözleri açık bakıyor benim artık gözüm kapanıyor bu bebelerimiz niye böyle
Benimkide 4ten beri uyanık yazık kendi uyuyo moro refleksi uyandiriyo kafayı yicemyarim kundak yapsam bu sefer hiç sevmiyo

Benimkide 4ten beri uyanık yazık kendi uyuyo moro refleksi uyandiriyo kafayı yicemyarim kundak yapsam bu sefer hiç sevmiyo
Kız ben senin usül artık göğsümde uyutuyorum valla işe yaradı yoksa asla uyumuyordu yatağında, ben de dinleniyorum az da olsa. Ama şöyle bişey aklıma geldi kafa şeklini olumsuz etkiler mi acaba?

Kız ben senin usül artık göğsümde uyutuyorum valla işe yaradı yoksa asla uyumuyordu yatağında, ben de dinleniyorum az da olsa. Ama şöyle bişey aklıma geldi kafa şeklini olumsuz etkiler mi acaba?
Evet uyumuyor yoksa en azından yorulmuyoruz böyle çocukta uyuyo iyi oluyo.. bizimki bayadir öyle bi sıkıntı yok gece 10la 4 arası yataginda yatıyor gündüz gogsumde

Kizlar sut alerjisi ihtimali olan var mi? Bizde mukuslu kaka ve isilik vardi egzamaya cevirmeye baslamis kortizonlu krem verdiler cocugumun yuzu kendine geldi ama vucutta hala kucuk kucuk kirmiziliklar var. Kaka mukuslu olunca sut alerjisi ihtimali uzerinde durdu doktor. 2 doktora gidiyorum ben biri olabilir sorun degil dedi digeri sut urunlerini kes bi sure bakalim bide kaka testi yaptir dedi. Hangisini dinleyecegimi sasirdim dogrusu.

ay kızlar her sabah aynı şey 6 da uyanıyor emiyor 8 e kadar mıdırdanıyor uyku 3 dk ile sınırlı. Bide o ara süt fazlalığını da bi güzel çıkarıyor. 8-8bucuk gibi kıyamet başlıyor evin içinde bi ağlamalar bi aranmalar sanırsın yıllarca aç kalmış emiyor ama süt zaten tam dolmuyor bence hala doymazsa yine kıyamet niye böyle yapıyo bu çocuk bide öyle böyle ağlamıyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…