- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
Bı de emzik düşünce mizirdanmalar başlıyor emziği verince düğmeye basmış gibi susuyor daha arkamı dönerken bir daha düşürüyorVallani icimden geciyor arada.binis yapcam surekli emzik pesinde kosuyorumsabahlari spor yaparken mesela, 1 aerobik hareketi , 1 emzik verme olarak spor rutinim varr...oda bi efor kos gel emzik tak , tekrarr tekrarr..
Yoo ben burdayimBu gece herkes mışıl mışıl uyudu herhalde kimse yok buralarda
Ahh keşkeBu gece herkes mışıl mışıl uyudu herhalde kimse yok buralarda
Bu emzik sıkıntı olmaya başladı ya ağzından atıyo sonra ağlıyo alınca susuyo rahat edelim diye verdik yanından ayrılamıyoruz daha fena olduBı de emzik düşünce mizirdanmalar başlıyor emziği verince düğmeye basmış gibi susuyor daha arkamı dönerken bir daha düşürüyor
Cok teşekkür ederim bilgi verdginiz için inşallahBende gebelik şekeri cikti
Diyet yaptim insulin kullandım ama iğneyi yanlış yere vurmuşum hep, doğumdan bir gün önce hastahanede öğrendim
Kasa vurmuşum yağlı bölge olması lazımmış.
Bebek iri bebek olacak diye korkuttu hoca 8 kilodan fazla alma dedi.5 kilo verdim gebelikte doğum sonrası toplam 11 kilo vermişim.Bebek iyi şimdilik inşallah böyle gider.
Benim seker halen yüksek eskiden de sinirdaydi zaten gebe kalmadan önce.Randevu alıp endokrinolojiye gideceğim bir ara.
Bebeğim 35+3 de doğdu yoğun bakımda kaldı 4 gün 2350 gr doğdu.
Orda başka bir bebek vardı annesi seker hastasıymıs ilk çocuğu seker hastası olmus İkinciyi yapmiyormuş bu yüzden.Hamile kalmış 11 yıl sonra bu bebek de seker hastası olmuş 4 ya da 5 kg doğmuş daha yoğun bakımda kalacaktı.
İnşallah bebeginizde çikmaz
4buçuktan bu yana da benim bebem uyumuyorAhh keşkesaat 3 buçuk 4 gibi bi uyanıyor bu saate kadar uyanıktık yenice daldı inşaAllah uyanmaz diye dua ediyorum
Benimkide 4ten beri uyanık yazık kendi uyuyo moro refleksi uyandiriyo kafayı yicem2 kere tam daldı uyudu beşiğe koydum uyandışimdide saatlerce uyumuş gibi gözleri açık bakıyor benim artık gözüm kapanıyor bu bebelerimiz niye böyle
Kız ben senin usül artık göğsümde uyutuyorum valla işe yaradı yoksa asla uyumuyordu yatağında, ben de dinleniyorum az da olsa. Ama şöyle bişey aklıma geldi kafa şeklini olumsuz etkiler mi acaba?Benimkide 4ten beri uyanık yazık kendi uyuyo moro refleksi uyandiriyo kafayı yicemyarim kundak yapsam bu sefer hiç sevmiyo
Evet uyumuyor yoksa en azından yorulmuyoruz böyle çocukta uyuyo iyi oluyo.. bizimki bayadir öyle bi sıkıntı yok gece 10la 4 arası yataginda yatıyor gündüz gogsumdeKız ben senin usül artık göğsümde uyutuyorum valla işe yaradı yoksa asla uyumuyordu yatağında, ben de dinleniyorum az da olsa. Ama şöyle bişey aklıma geldi kafa şeklini olumsuz etkiler mi acaba?
Evet gece de uykuya geçerken öyleBu emzik sıkıntı olmaya başladı ya ağzından atıyo sonra ağlıyo alınca susuyo rahat edelim diye verdik yanından ayrılamıyoruz daha fena oldu
Uyumustur inşallahAhh keşkesaat 3 buçuk 4 gibi bi uyanıyor bu saate kadar uyanıktık yenice daldı inşaAllah uyanmaz diye dua ediyorum
1 saatUyumustur inşallah
Buna da şükür diyelim artık1 saat
Hepsine aynı güncelleme gelmiş demek ki resmen emzikle kavga ediyoEvet gece de uykuya geçerken öyletamam uyudu diyorum emzik düşüyor başlıyor homurdanmalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?