• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Aay kızlar benim bebe emerken yine ıkın ıkın. Tamam dedim ya dr'a soylicem artık o kadar damla kullanıyoruz kaka zor yapıyor gaz zor cikiyor diye. Gaz çıkarttı ama ikinmaya devam ediyor. Ben de bitmedi diye emzirmeye devam ediyorum. Yok çok rahatsız, en iyisi altını değiştireyim dedim. Az bir kaka var popoyu silerken gaz çıktı zaten. Alezi de tutuyorum gazla birlikte kaka gelir diye sonra bir anda kaka da geldi tamam dedim oh rahatladı. Tam onu da silerken foooş diye bir kaka yaptiii. Bacagim komple kaka. Koltuk kaka, bebek köşede zaten daha da ileriye itemiyorum, altını temiz tutarak kapatmaya çalışıyorum. Ortalık 2 dkda savaş alanına döndü 🤣

Benimkide aynı işte sanki etini koparmışın gibi bağırıyor yatırınca. Şimdi göğüsümde tuttuğum ağız mendilini koydum burnunun kenarına bakalım duracak mı. Koku mu istiyor ne istiyor anlamadım gece gündüz deli olcam.

Gaz için kimyon çayı vermiyon mu oda çok güzel çıkarıyor gazı
Damla ya başlayınca bıraktım vermeyi canım olmadı tekrar başlayim

O ozgeeeee1 bak bunu e bebekten aldım. Daha güzel bişey bulamazsam bayramda bunu giydircem

Eklentiler

• IMG_3008.jpeg
    IMG_3008.jpeg
    152,8 KB · Görüntüleme: 48
Ayy teyzem herşeye karışır kvden beter😂
Ben ordan kaçtım bugün bana geldi zaten. Yok şunu yapma yok bunu yapma ayyyy hiç çekemem şuan böyle şeyler😂😂
Bir ara lavaboya girdim çocuğu beşikte bir sallayışı var çocuğun beyni akacak resmen😂 biz hep böyle büyüttük hemen uyur böyle diyo😂😂😂
Anaaa yağmurdan kaçarken doluya tutulmak kelime karşılığını yaşamışsın 🤣🤣 aman bacım sen otur evde boşver en iyisi. O gidince geçersin annene inşallah bu sefer kalırsın amin 🤣🤣

Kızlar bugün alışverişe gittim. Günlük giyeceği tüm zıbınları 6 ay aldım ya. 3 ay zıbınlar şuan tam oluyor bir ay sonra olmucak dar gelecek belli. 6 ay da çok mu büyük duracak bilmiyorum aman gerçi evin içinde giycek ya hem eskir en azından bol bol giydiririm dedim. Bi bayramlık niyetine aldığımı ayında aldım üstüne otursun diye okadar. İnşallah çuval gibi de durmaz zıbınlar 🙏

Benim eşi bakıyordu ama artık bakamıyor çok aglıyor kümse susturamıyor kafayı yicem
Benimde öyle o yüzden sasırıyorum bizimki sadece memede susuyor ne bi yere gidebilirim ne de bakabilir başkası. Emzik de kullanmıyoruz

Kızlar bugün alışverişe gittim. Günlük giyeceği tüm zıbınları 6 ay aldım ya. 3 ay zıbınlar şuan tam oluyor bir ay sonra olmucak dar gelecek belli. 6 ay da çok mu büyük duracak bilmiyorum aman gerçi evin içinde giycek ya hem eskir en azından bol bol giydiririm dedim. Bi bayramlık niyetine aldığımı ayında aldım üstüne otursun diye okadar. İnşallah çuval gibi de durmaz zıbınlar 🙏
Ben ebebekten 3 ay ne aldıysam tam oluyor şu an. Lcwdan aldım geçen 3-6 ay sonra çok mu büyük ya 3 ay alayim biraz da dedim. Giydirdim 3-6 aylar hafif alttan büyük o da çok hafif şort giydirince dışarı çıkarken falan gözükmüyor kolu göbeği vs tam oturuyor. Ben artık 3-6 almaya başladım

Ben ebebekten 3 ay ne aldıysam tam oluyor şu an. Lcwdan aldım geçen 3-6 ay sonra çok mu büyük ya 3 ay alayim biraz da dedim. Giydirdim 3-6 aylar hafif alttan büyük o da çok hafif şort giydirince dışarı çıkarken falan gözükmüyor kolu göbeği vs tam oturuyor. Ben artık 3-6 almaya başladım
Aynen e bebektekiler şuan tam oluyor bizimde ama bir ay sonra zorlucak yani alttan kasacak belli ondan bende direk 6 ay aldım e bebek zıbınlarda 3-6 ay yok.
LCWdan almadım o yüzden bilmiyorum vallahi girdim ama kız elbiselerine dalınca erkek reyonuna gözüm kaymadı 😂😂

Çok tıkalı canım açınca rahatlıyor resmen. Bugün emerken ağlıyordu burnunu açtım sorunsuz emmeye başladı. Dr'umuz bize serum fizyolojik kullanmamızı önerdi.

Canım burun temizlemek çok önemli çünkü bebislerimiz ağzından nefes almayı bilmiyor. İki tane video attım bak yukarıda. Ben temizleye devam edicem temizledikten sonra huzur geliyor çünkü çocuğa. Allah korusun ani bebek ölümlerinin bir sebebi de burun tıkanıklığı
Doktorunuza gidin o size yapar dediği yere kadar tüm ciddiyetimle dinleyip orda güldüm adam nasıl bıktiysa bu sorudan🤣🤣 bende yapicam canım çünkü sulu sümük geriden geldi aspiratore normalde delikte öyle bir sümük gozukmuyordu.. zaten benimki diğer burundan fiskirtiyo kimi zaman bende yapmaya devam edicem çocuk tıkanmasın bu doktora ben güveniyorum

Neyse şunun şurasında bayrama ne kaldı ki🤣🤣 koca kişisini naptın sürttü mü burnu
Konuşmuyorum kendileriyle😂😂
İyice sürtsün😂
Yarın annem gelicek dedi, seni de ananı da görmek istemiyorum gelmesin mümkünse sen git dedim 😂😂😂😂

Benim bebeğin kilo alımı çok yavaş 2385 gr doğdu prematüre bebek 2170 e düştü geçen perşembe 2500 gr olmustu bu perşembe kontrole gideceğiz bakalım ne kadar aldı.Doktor bana emzirmeyi yasakladı prematüre olduğundan emerken efor kaybedermiş 3 kiloya ulaşınca emzircem.Anne sütü sağıp biberonla veriyorum o da çok çıkmıyor günde 2 kere anne sütü verirsem kalanı hep mama veriyorum.Memeyi unutmasın diye günde 3 kere 5 er dakika memeyi ver tutsun dedi.
Arada tutturuyorum
Hip mama kullaniyordum organik iyi diye bugün kuzenim hip kilo yapmaz organik dedi (ecza deposunda calisiyor) SMA mama yedir o kilo yapar dedi.Akşam saat 22 olmak üzereydi marketlerin kapanmasına az dk kala gidip SMA mama aldım başladim bu mamaya inşallah kilo alır bebeğim
Şaşırdım gerçekten,ilk defa emzirme diyen bir doktor gördüm,benim bebeğim prematüre değil ama 2000 Gr dogdu, küvozde 1740 a kadar düştü, yoğun bakım dan çıktığımızda doğum kilosuna gelmişti,doktor bol bol emzir dedi ben de her iki saatte bir kaldırıyorum onu,emziriyorum uyuyorsa bile... çok çabuk kilo alsın diye mama vermeye bile çalıştım ama mamayı sevmedi hep attı ağzından..bugün kontrolümüz vardı ,çok şükür kilo alımı iyiymiş mamaya gerek yok dedi doktor ... inşallah sizinki de bir an önce kilo alır...

Back