2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Zihinlari çok hoşuma gitti hep oradan almaya başladım

Aynen ben de güveniyorum bir de sadece burundan nefes alıyorlar ya yapmamız lazım bence tikaliysa. Bizimki bugün resmen burnunu açmadan emmedi

Aynen ben de güveniyorum bir de sadece burundan nefes alıyorlar ya yapmamız lazım bence tikaliysa. Bizimki bugün resmen burnunu açmadan emmedi
Aynen canım 3 aydan sonra ağızdan da almaya baslayacaklar ama şuan çok dikkat etmeliyiz gerçekten sanırım bizimkilerin burnunu klimada etkiliyor

Kızlar bebek mememde savaş veriyor ağlıyor.. niye böyle yapiyor bileniniz var mı sütüm tazyikli geliyo en başından beri alışkın aslında hani ondan değildir diyorum ondan değilse neden ???

İnşallah.Benim bebiş seviyor mamayi anne sütünü sağıp veriyorum biberonla, ağzını burusturuyor

Kızlar bebek mememde savaş veriyor ağlıyor.. niye böyle yapiyor bileniniz var mı sütüm tazyikli geliyo en başından beri alışkın aslında hani ondan değildir diyorum ondan değilse neden ???
Benim ki memede süt kalmadığında yada gazı olduğunda yapıyor öyle canım. Bir sütüne bak elinle sıkıp rahat çekmeye alışıksa biraz azalınca sinirleniyordur. Yada üstten gazı varsa o zamanda öyle yapıyor.

Bende 6 ay aldım canım bayramlık niyetine aldıgımı üstüne göre aldım. Biraz büyük oldu çok degil onuda şortun içine katıyorum fazlasını

Hiçbir şey olmasada yapıyor sütüm çok geliyo akıp gidiyor boşu boşuna ama çok emdiği memede tazyik kalmıyor akışı çok normal geliyo o zamanda da ağlıyor gerçekten çözüm uretemedim

Aynen canım 3 aydan sonra ağızdan da almaya baslayacaklar ama şuan çok dikkat etmeliyiz gerçekten sanırım bizimkilerin burnunu klimada etkiliyor
Ben de öyle düşünüyorum çünkü benim burnumun içi de kuru. Odanın nem derecesi iyi aslında nem Mak calistirmadim o yüzden ama yine de kurutuyor klima

Benimki gaz varsa yapıyor onu. Az önce de tasirip ağlıyordu dik pozisyona getirdim ağzından epeyi çıktı gaz. Sonra rahat rahat emdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…