- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
Zihinlari çok hoşuma gitti hep oradan almaya başladımAynen e bebektekiler şuan tam oluyor bizimde ama bir ay sonra zorlucak yani alttan kasacak belli ondan bende direk 6 ay aldım e bebek zıbınlarda 3-6 ay yok.
LCWdan almadım o yüzden bilmiyorum vallahi girdim ama kız elbiselerine dalınca erkek reyonuna gözüm kaymadı
Aynen ben de güveniyorum bir de sadece burundan nefes alıyorlar ya yapmamız lazım bence tikaliysa. Bizimki bugün resmen burnunu açmadan emmediDoktorunuza gidin o size yapar dediği yere kadar tüm ciddiyetimle dinleyip orda güldüm adam nasıl bıktiysa bu sorudanbende yapicam canım çünkü sulu sümük geriden geldi aspiratore normalde delikte öyle bir sümük gozukmuyordu.. zaten benimki diğer burundan fiskirtiyo kimi zaman bende yapmaya devam edicem çocuk tıkanmasın bu doktora ben güveniyorum
Helal kız sanaKonuşmuyorum kendileriyle
İyice sürtsün
Yarın annem gelicek dedi, seni de ananı da görmek istemiyorum gelmesin mümkünse sen git dedim
Bidaha gidişimde özellikle zıbınlara bakcamZihinlari çok hoşuma gitti hep oradan almaya başladım
Aynen canım 3 aydan sonra ağızdan da almaya baslayacaklar ama şuan çok dikkat etmeliyiz gerçekten sanırım bizimkilerin burnunu klimada etkiliyorAynen ben de güveniyorum bir de sadece burundan nefes alıyorlar ya yapmamız lazım bence tikaliysa. Bizimki bugün resmen burnunu açmadan emmedi
İnşallah.Benim bebiş seviyor mamayi anne sütünü sağıp veriyorum biberonla, ağzını burusturuyorŞaşırdım gerçekten,ilk defa emzirme diyen bir doktor gördüm,benim bebeğim prematüre değil ama 2000 Gr dogdu, küvozde 1740 a kadar düştü, yoğun bakım dan çıktığımızda doğum kilosuna gelmişti,doktor bol bol emzir dedi ben de her iki saatte bir kaldırıyorum onu,emziriyorum uyuyorsa bile... çok çabuk kilo alsın diye mama vermeye bile çalıştım ama mamayı sevmedi hep attı ağzından..bugün kontrolümüz vardı ,çok şükür kilo alımı iyiymiş mamaya gerek yok dedi doktor ... inşallah sizinki de bir an önce kilo alır...
Canim rezene çayını otunu alıp kaynatip mi içiyorsunuz?Kızlar bebek mememde savaş veriyor ağlıyor.. niye böyle yapiyor bileniniz var mı sütüm tazyikli geliyo en başından beri alışkın aslında hani ondan değildir diyorum ondan değilse neden ???
Bende merak ediyorumHelal kız sanayarın anası gelecek mi kendi mi gidecek merak ettim
Benim ki memede süt kalmadığında yada gazı olduğunda yapıyor öyle canım. Bir sütüne bak elinle sıkıp rahat çekmeye alışıksa biraz azalınca sinirleniyordur. Yada üstten gazı varsa o zamanda öyle yapıyor.Kızlar bebek mememde savaş veriyor ağlıyor.. niye böyle yapiyor bileniniz var mı sütüm tazyikli geliyo en başından beri alışkın aslında hani ondan değildir diyorum ondan değilse neden ???
Bende 6 ay aldım canım bayramlık niyetine aldıgımı üstüne göre aldım. Biraz büyük oldu çok degil onuda şortun içine katıyorum fazlasınıKızlar bugün alışverişe gittim. Günlük giyeceği tüm zıbınları 6 ay aldım ya. 3 ay zıbınlar şuan tam oluyor bir ay sonra olmucak dar gelecek belli. 6 ay da çok mu büyük duracak bilmiyorum aman gerçi evin içinde giycek ya hem eskir en azından bol bol giydiririm dedim. Bi bayramlık niyetine aldığımı ayında aldım üstüne otursun diye okadar. İnşallah çuval gibi de durmaz zıbınlar
Evet nerden bildinCanim rezene çayını otunu alıp kaynatip mi içiyorsunuz?
Hiçbir şey olmasada yapıyor sütüm çok geliyo akıp gidiyor boşu boşuna ama çok emdiği memede tazyik kalmıyor akışı çok normal geliyo o zamanda da ağlıyor gerçekten çözüm uretemedimBenim ki memede süt kalmadığında yada gazı olduğunda yapıyor öyle canım. Bir sütüne bak elinle sıkıp rahat çekmeye alışıksa biraz azalınca sinirleniyordur. Yada üstten gazı varsa o zamanda öyle yapıyor.
Yok canım başka mesajını okudum soracaktim şimdi mesajını görünce sorayım dedim.Otunu mu kaynatip içiyorsunuz sallama cayini mi alıyorsunuz diyeEvet nerden bildin
Uygulamadan bak bence hep çark falan oluyoBidaha gidişimde özellikle zıbınlara bakcam
O zaman adet olabilir.Benim 47. Günüm canım
Ben de öyle düşünüyorum çünkü benim burnumun içi de kuru. Odanın nem derecesi iyi aslında nem Mak calistirmadim o yüzden ama yine de kurutuyor klimaAynen canım 3 aydan sonra ağızdan da almaya baslayacaklar ama şuan çok dikkat etmeliyiz gerçekten sanırım bizimkilerin burnunu klimada etkiliyor
Benimki gaz varsa yapıyor onu. Az önce de tasirip ağlıyordu dik pozisyona getirdim ağzından epeyi çıktı gaz. Sonra rahat rahat emdiKızlar bebek mememde savaş veriyor ağlıyor.. niye böyle yapiyor bileniniz var mı sütüm tazyikli geliyo en başından beri alışkın aslında hani ondan değildir diyorum ondan değilse neden ???
Ben artık yapıştırmayi düşündüm bizimki de öyle40 dk dir tek ulvu gorevim kizimin Her 5 saniyede bir agzindan dusen emzigini geri agzina sokmakhem agzinda tutamiyor hem emmek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?