- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
Hamilelik gunlugun yanlış düzelt istersenBenim 47. Günüm canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamilelik gunlugun yanlış düzelt istersenBenim 47. Günüm canım
Alla Allah çok ilginçmiş canım ama madem iyi geliyor devam edersiniz hatta doktora da bi sorabilirsin aklına gelirse. Ben kızıma düzenli kullanıyodum aslında ama bilemedim belki benimkine başka bisey etki ediyodu ya da işte yanında ayrıca bi gaz ilacı kullanmam gerekirdiBiogaiayi bıraktıktan sonra yine aynı şekilde ağrılar devam etti. Biz de tekrar aldık. Haftasonu Dr randevumuz var randevu tarihine kadar aksatmadan saati saatine verelim dedik. Yine gaz sancısı oluyor ama abartı şekilde değil. Sanırım olay ilacı düzenli saatinde kullanmakmis
Hahah karışık vermiyosanda kimyon demle de onu ver en azından gazını sancısını alsın. Sancı gidince rahat uyur en azındanYok kız yapmadımm uykusuzluğa devammm
Aynen bence de çok iyi bilmeden yapmayın kızlar, bi de bisey sorcam tıkanıklık mı var hepinizin bebeğinde neden yapıyosunuz ben hiç yapmadımda. yapmaya da korkarım sanırım. ,ufak bişey varsa da banyo yaptırınca burun içerisi yumuşar daha sonrasında az bisey serum fizyolojik yeterli sanki cesursavasci golden-snitchCanım ben bunu yapmaya çok korkuyorum çok tehlikeli bi videoda gördüm artık neresine kaçtıysa çocuk beyinden rahatsız kalmıştı çok iyi bilmiyorsanız kendiniz uygulamayınız diyor iyice ögrenmek lazım
Yok ben damla damla damlatıyorum cesur tazyikli sıkıyormuş
İnşallah çözülür canım ya valla biz de anlamadık doktor da anlamadı benceacaba fazlasini kusacagi zaman tum emdigini mi kusuyor o da kilo almasini engelleyip daha cok aciktiriyodur. Insallah cozulur ama ya benimde aklima baska bisey gelmedi valla. Bana ya reflu ya da sutun tazyikli demislerdi cunku
Aklıma ilk bebemde 43. Günümde adet oluşum geldi hemde emzirmeme rağmen regl kanaması olduğunu miktarından ve belimdeki ağrıdan anlamıştımBenim 47. Günüm canım
Ayy bende oldum olacağım karnım ağrıyor bıraz toparlansaydık keşkeAklıma ilk bebemde 43. Günümde adet oluşum geldi hemde emzirmeme rağmen regl kanaması olduğunu miktarından ve belimdeki ağrıdan anlamıştım
Benimkide aynı işte sanki etini koparmışın gibi bağırıyor yatırınca. Şimdi göğüsümde tuttuğum ağız mendilini koydum burnunun kenarına bakalım duracak mı. Koku mu istiyor ne istiyor anlamadım gece gündüz deli olcam.Evet canım kucak istiyor kesinlikle koyamıyorum bişe olmuş gibi aglıyor karnı tok 5 dak durmaz mı gazını çıkartmak için alıyorum bırakamıyorum geri kucakta bütün evi geziyoruz öyle bile mızırsanıyor gazı çok damlada veriyorum nurse veriyorum ek olarak bio vermişti dün onu verdim daha huysuz oldu sanki anlamadım bugün vermicem bakalım sanki golden-snitch de huzursuz oldu demişti
Cold-mix yeşil bi kutu. Geceleri 4 damla yakasına damlatıyorumDamlanın adı ne?
Biraz kalabilsen rahata ercen az da dinlencen de hakikaten git gel oldu senin iş niye geldin ki teyzen geldiyse geldi oda bakardı bebeğe sen ekstra rahat ederdinHe yaa sorma göçebe gibi oldum resmen git geri gel git geri gel. Bebemde durmuyor yine gidicem galiba
Dr'umuz 10ar damla ya da bir sisenin yarısını bir burna diğer yarısını diğer burna demişti. Biz de o yüzden bu videodaki gibi yapıyoruzChen diyo ki damla damla damlat bi anda sıkma orta kulak iltihabi yapar diyo bende bir anda sıkıyorum aradaki fark o
Evet ya şimdi bu yanlışsa eğer damla damla damlatirsam hem cocuk durmuyo hemde gerideki sümük gelmiyo ki napcaz anlamıyorum şimdi bu doktorada ben güveniyordum ayy bilemedim iyice
Sadece biogaia mi kullanıyorsun canım? Sab simplexin amacı o ağrıyı da kesmek sanırım. Aynen dr'a en azından duzenli kullandık ise yaradı ya da yaramadı diyebilelim dedikAlla Allah çok ilginçmiş canım ama madem iyi geliyor devam edersiniz hatta doktora da bi sorabilirsin aklına gelirse. Ben kızıma düzenli kullanıyodum aslında ama bilemedim belki benimkine başka bisey etki ediyodu ya da işte yanında ayrıca bi gaz ilacı kullanmam gerekirdi
Aynen bence de çok iyi bilmeden yapmayın kızlar, bi de bisey sorcam tıkanıklık mı var hepinizin bebeğinde neden yapıyosunuz ben hiç yapmadımda. yapmaya da korkarım sanırım. ,ufak bişey varsa da banyo yaptırınca burun içerisi yumuşar daha sonrasında az bisey serum fizyolojik yeterli sanki cesursavasci golden-snitch
Ohhh maşallah canımmOlduda bitti maşaAllah
Ayy teyzem herşeye karışır kvden beterBiraz kalabilsen rahata ercen az da dinlencen de hakikaten git gel oldu senin iş niye geldin ki teyzen geldiyse geldi oda bakardı bebeğe sen ekstra rahat ederdin
Şimdi ne yapcaz peki biz ama en gerideki gozukmeyen sümük gelmiyor öyle yapmayınca çocuk tıkanıyor genc-anne bizim klimadan da etkileniyor bebis ondan her gün temizliyorum bugün 2 delik nedeyse tikanmak üzereydi ki uykumdan iyiki uyanmışım korku yasadimDr'umuz 10ar damla ya da bir sisenin yarısını bir burna diğer yarısını diğer burna demişti. Biz de o yüzden bu videodaki gibi yapıyoruz
Benim bebiş 35+3 günlük doğdu canımSMA kilo mu aldırıyormuş canım? Benim bebiş 2600 doğdu 36 haftalık. Hastane sadece sarılık geçmesi için 3 saate bir mama verdiriyordu. Sonra hastaneden cıkınca ben her saat vermeyi bıraktım elimden geldikçe emzirmeye çalıştım. Bildiğim kadarıyla içerik olarak en iyi Hipp o yüzden hipp veriyorum kilo olaylarını bilmiyodum tabi. Kaş haftalık doğdu snein bebiş
Canım burun temizlemek çok önemli çünkü bebislerimiz ağzından nefes almayı bilmiyor. İki tane video attım bak yukarıda. Ben temizleye devam edicem temizledikten sonra huzur geliyor çünkü çocuğa. Allah korusun ani bebek ölümlerinin bir sebebi de burun tıkanıklığıŞimdi ne yapcaz peki biz ama en gerideki gozukmeyen sümük gelmiyor öyle yapmayınca çocuk tıkanıyor genc-anne bizim klimadan da etkileniyor bebis ondan her gün temizliyorum bugün 2 delik nedeyse tikanmak üzereydi ki uykumdan iyiki uyanmışım korku yasadim