- 12 Nisan 2021
- 1.150
- 871
- 73
- 25
Neden sinirli oluyormuş benimki hep sinirliAay bizimki zaten hep sinirli patron bebek'e benzetiyorum tipini
Benim eşi bakıyordu ama artık bakamıyor çok aglıyor kümse susturamıyor kafayı yicemEşleriniz nasıl bakıyo cok özeniyorumbizimki memede uyuyo uyanıkken sürekli ağlıyo.yapışığız sadece uyuyunca dinleniyorum ben emzik kullanıyo musun
O değilde sende nezaman annene kalmaya gitsen bişey çıkıyo hep geri dönüyonÇok şükür canım iyileşti sayılır, iyiki bu kadar küçükken yaptım diyeceksin bakımı çok kolay bebeğede ağrısı acısı olmuyor çok şükür
Bizimkide böyle hemen hemen canım kapalı olur zaten bi sorun yok bencemelegim can @ozgeeeee1 kızlar gobegimiz böyle kapalı karşıdan bakınca hatta o pembelikte yoktu doktor aşağı doğru göbeği iyice çekti sonra öyle oldu sizinkiler nasildi
Şuan birilerinin yemek iş yapmasına o kadar ihtiyacım var ki anlatamam baldırlarım topuklarım hayır kalmadı oda oda gezmekten agladım artıkO değilde sende nezaman annene kalmaya gitsen bişey çıkıyo hep geri dönüyon
Geceyi nasıl geçirdi huysuzmuydu ağrısı varmıydıKızlar bakalım doktora gidiyoruz dünden beri mahvoldum psikolojik olarak inşallah çözüm buluruz dua edin
Bende serum fizyolojik le çekiyodum doktor elleme çocuğun burnunu dediKızlar birde yenidoğan bebeklerde burun temizliği çok önemliymiş emmesini uyumasını bile etkiliyor siz nasıl yapıyorsunuz ben serum fizyolojikle denedim yapamadım ama burnu da tıkalı
Kafasini once saga cevirip bi burun deligine sonra sola cevirip diger deligine sikiyorum serum fizyolojik sonra ters cevirip sirtina vuruyorum fazlasi cikiyor sonra da burun aspiratoruyle cekiyorum. Bu kucuk tek kullanimlik serum fizyolojiklerden almistim henuz o siringayla fosur fosur yapilan islemi yapamadim biraz buyusun o sekilde temizlicem amaKızlar birde yenidoğan bebeklerde burun temizliği çok önemliymiş emmesini uyumasını bile etkiliyor siz nasıl yapıyorsunuz ben serum fizyolojikle denedim yapamadım ama burnu da tıkalı
Niye durmuyor kucak mı istiyor huysuz mu. Benimkide öyle asla susmuyor kaç gündür hastalık geçti huysuzluğu kaldı kucak istiyor hep. Dün sabah aşırı sinirlendim bağırdım el kadar bebeğe. Tahammülüm kalmadı.Şuan birilerinin yemek iş yapmasına o kadar ihtiyacım var ki anlatamam baldırlarım topuklarım hayır kalmadı oda oda gezmekten agladım artık
Benim doktorda oyle dedi ama asla acilmadi bizimkinin burnu ya artik hirilti olunca ben basladim serum fizyolojige. Her doktor farkli bisey soyluyo bu konuda zaten birlik olamadilar ona da ayri sinirleniyorumGeceyi nasıl geçirdi huysuzmuydu ağrısı varmıydı
Bende serum fizyolojik le çekiyodum doktor elleme çocuğun burnunu dedidamla verdi yakasına damlatıyorum o açıyor
Gece yemesi için uyandırma sinir olur diyorlar da mizaç olarak bizimki hep sinirliNeden sinirli oluyormuş benimki hep sinirli
Dün agladım artık sürekli aglıyor mama yerken bile sinirle emiyor
Serum fizyolojik yaptıktan sonra aspiratörle çekiyor musunKızlar birde yenidoğan bebeklerde burun temizliği çok önemliymiş emmesini uyumasını bile etkiliyor siz nasıl yapıyorsunuz ben serum fizyolojikle denedim yapamadım ama burnu da tıkalı
Ya ben de son gunlerdeki rahatsızlığını ketçap mayoneze baglamistim doğruymuş demek ki birakayim artıkKızlar her gün 2 hurma 1 kuru incir bir avuç ceviz 2 rezene içiyorum bunları ara öğünlere yaydım ve bir aydır sürekli düzenim bu doktor sütümün bebeğe yaradığını söylüyor 1 ayda 1510 gr almış benim sürekli yediklerimin bunlar olduğunu haftads iki kez tavuk bir iki kez kırmızı et yediğimi söyledim bir de kızımın poposu pişikti ve kakası çok sıvıydı abur cuburu kesmemi söyledi çikolata sosis salam ketçap mayonez vs çok etkiliyormuş bilginiz olsun pişiği ve kakanın kıvamanı
Heriften kaçarak korunuyorum. Basımda bir dert var cesur, kv yatak odama destursuz giriyor. On gündür bebek ınga dedi mi zıplayarak giriyor içeri, dün çıplaktım giyinmeden bebeği emzireyim dedim bir baktım odaya hop girdi. Utandım arkamı döndüm. Hala gelmiş saçımı çekiyor geriye atıyor saçımı bebeğe bakıyor bebek emerken. Yapma girme diyorum anlamıyor asla. Surat yapıyorum anlamıyor , daha doğrusu anlamamazlığa vuruyor. Eşim de çok rahatsız dün o da iç çamaşırıyla uyuyordu kadın odaya sabahın köründe girdi bebek ınga dedi diye. Eşim hemen üstünü örttü rahatsız oldu. Eşim de ben ne yapayım yapma diyoruz yapıyor diyor. Yani bizim korunma yöntemimiz kayınvalide canım. Kayınvalide koruyor biziSen nasıl koruncaksin canim adetin başladıysa dogurganligin başladı demektir
Cnm iltihap akıyor bize başta K vitamini yaptilar göbek baği düştü sonra böyle iltihap kaldı doktor yaktı kalemlemelegim can @ozgeeeee1 kızlar gobegimiz böyle kapalı karşıdan bakınca hatta o pembelikte yoktu doktor aşağı doğru göbeği iyice çekti sonra öyle oldu sizinkiler nasildi
Ay kapını kitle bari böyle şeymi olur terbiyesiz kadın. Durduk yere başına iş aldın yaHeriften kaçarak korunuyorum. Basımda bir dert var cesur, kv yatak odama destursuz giriyor. On gündür bebek ınga dedi mi zıplayarak giriyor içeri, dün çıplaktım giyinmeden bebeği emzireyim dedim bir baktım odaya hop girdi. Utandım arkamı döndüm. Hala gelmiş saçımı çekiyor geriye atıyor saçımı bebeğe bakıyor bebek emerken. Yapma girme diyorum anlamıyor asla. Surat yapıyorum anlamıyor , daha doğrusu anlamamazlığa vuruyor. Eşim de çok rahatsız dün o da iç çamaşırıyla uyuyordu kadın odaya sabahın köründe girdi bebek ınga dedi diye. Eşim hemen üstünü örttü rahatsız oldu. Eşim de ben ne yapayım yapma diyoruz yapıyor diyor. Yani bizim korunma yöntemimiz kayınvalide canım. Kayınvalide koruyor bizi
Kapınızı kilitleyin bence canımHeriften kaçarak korunuyorum. Basımda bir dert var cesur, kv yatak odama destursuz giriyor. On gündür bebek ınga dedi mi zıplayarak giriyor içeri, dün çıplaktım giyinmeden bebeği emzireyim dedim bir baktım odaya hop girdi. Utandım arkamı döndüm. Hala gelmiş saçımı çekiyor geriye atıyor saçımı bebeğe bakıyor bebek emerken. Yapma girme diyorum anlamıyor asla. Surat yapıyorum anlamıyor , daha doğrusu anlamamazlığa vuruyor. Eşim de çok rahatsız dün o da iç çamaşırıyla uyuyordu kadın odaya sabahın köründe girdi bebek ınga dedi diye. Eşim hemen üstünü örttü rahatsız oldu. Eşim de ben ne yapayım yapma diyoruz yapıyor diyor. Yani bizim korunma yöntemimiz kayınvalide canım. Kayınvalide koruyor bizi
Aay çok sevindim minnosun rahatlayacak artıkKızlar bana yazdıklarınıza evde cevap vericem şuan dışarıdayım mutluluktan yazmak istedim size haber etmek istedim.. Ben özele gidiyordum ya dedi ki doktor bu zamana kadar niye size söylemedi dedi çocuk cerrahi böyle bir şey yapilacagindan dedi kadında sinir oldu sonra açtı göbeği icerde granül var dedi yakalım onu dedi 1 uygulama yeterli gözüküyor yetmezse haftaya gelin ama dedi doğru bayram dedi bayramdan sonra gelin ama gerek duymayiz büyük ihtimal dedi yaktiAllah razı olsun şehir hastanesinden ozeller bitmiş.. bittide benim için
Evettttt aşırı aşırı mutluyum ya Allah razı olsun perişan olmuştuk eşimle kaç gündürAay çok sevindim minnosun rahatlayacak artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?