Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben pazar gününden beri hissetmiyordum dün tabi bende kafaya takmaya başlamıştım ama dün doktora gittim ikiside gayet iyi dedi dr hiç durmuyorlar dedi çok detaylıda bakma sağolsun ama bugün çok şükür hissettim pır pır ediyorlar içerde sende sakin kal iyilerdir annesi ben dr sordum tam ne zaman hissederim diye 20 yada 21 hafta netlesir dedi şimdi hissetmemen normal dedi takılma sen
Haber verin ama eminim iyidir bebeğiniz
Kızlar dün yazamadım yoğundum çok şükür ikisi de iyi hatta ufak bir tekme hissettim bi durdum kaldım dün akşam ilk defa oldu bu demek ki gitmemi bekliyorlarmış çok şükür Allahıma çok rahatladım hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin Allah doktor da erken dedi zaten gaywt hareketliler ama sen bağırsak hareketlerinle karıştırıp anlayamıyorsundur çok normal dediİnşaAllah canm içini ferah tut bize de haber ver
Kuzum evet bende de oluyo tüm hamilelik boyunca da artarak devam edecekmiş hiç korkmaKizlar size bise sorcam bilgisi olan yada kendi yasiyan varsa cvplarsaniz sevinirim 18.haftamdayim bugum kasığımda adet sancisi gibi sancim var arada oluyor sizce normal mi bu biraz tedirgin de oldum acikcasi bu haftada sanci normalmi yasiyan varmi
İyi çok şükür hareket hissetmiyorum diye kendini sıkma 24. Haftaya kadar hiç hissetmemek bile normalmiş 28 den sonra da her gün sayıcaz zaten kaç kere kıpırdadı bir de seninkiler ikiz yerleri çabuk daralırmış o yüzden hareket çok olmayabilir korkmaKızlar dün yazamadım yoğundum çok şükür ikisi de iyi hatta ufak bir tekme hissettim bi durdum kaldım dün akşam ilk defa oldu bu demek ki gitmemi bekliyorlarmış çok şükür Allahıma çok rahatladım hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin Allah doktor da erken dedi zaten gaywt hareketliler ama sen bağırsak hareketlerinle karıştırıp anlayamıyorsundur çok normal dedi
21. Haftada hala ara ara oluyor hatta bazen kıvranıyorum ama doktor hepsi normal dedi hatta perinatoloğa gittim o da normal dediKizlar size bise sorcam bilgisi olan yada kendi yasiyan varsa cvplarsaniz sevinirim 18.haftamdayim bugum kasığımda adet sancisi gibi sancim var arada oluyor sizce normal mi bu biraz tedirgin de oldum acikcasi bu haftada sanci normalmi yasiyan varmi
Canım 18+1im aşırı kasık ağrım ve göbek deliginin altında igne batmalari oluyor ben de çok korkuyorumKizlar size bise sorcam bilgisi olan yada kendi yasiyan varsa cvplarsaniz sevinirim 18.haftamdayim bugum kasığımda adet sancisi gibi sancim var arada oluyor sizce normal mi bu biraz tedirgin de oldum acikcasi bu haftada sanci normalmi yasiyan varmi
Agri degilde kuzum adet sancisi gibi bendekiCanım 18+1im aşırı kasık ağrım ve göbek deliginin altında igne batmalari oluyor ben de çok korkuyorum
Sendekide adet sancisi gibimi cnm21. Haftada hala ara ara oluyor hatta bazen kıvranıyorum ama doktor hepsi normal dedi hatta perinatoloğa gittim o da normal dedi
Sagol cnm tskrlrKuzum evet bende de oluyo tüm hamilelik boyunca da artarak devam edecekmiş hiç korkma
Evet yani değişiyor aslında beş gün önce aşağı basınçlı bi ağrı çektim iki gün sonra adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı oldu doktor normal dedi şimdi de geçti zaten hamileliğimin başından beri sancı çekiyorum ben o yüzden progestanı bıraktırmıyor doktorum önlem amaçlı doğuma kadar kan sulandırıcı ve progestan fitil devam. Eğer dinlenmeyle geçmeyen bir ağrıysa doktorunuzla görüşün biSendekide adet sancisi gibimi cnm
Daha. Bugun oldu cnm cok siddetli degil ara ara oluyorEvet yani değişiyor aslında beş gün önce aşağı basınçlı bi ağrı çektim iki gün sonra adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı oldu doktor normal dedi şimdi de geçti zaten hamileliğimin başından beri sancı çekiyorum ben o yüzden progestanı bıraktırmıyor doktorum önlem amaçlı doğuma kadar kan sulandırıcı ve progestan fitil devam. Eğer dinlenmeyle geçmeyen bir ağrıysa doktorunuzla görüşün bi
Benim adet beklerken agrim böyle oluyodu işteAgri degilde kuzum adet sancisi gibi bendeki
Benim de doktorum aynı şeyi söyledi dinlendiğin de geçiyorsa korkma eğer sürekli geçmeyen bi ağrıysa gel dediEvet yani değişiyor aslında beş gün önce aşağı basınçlı bi ağrı çektim iki gün sonra adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı oldu doktor normal dedi şimdi de geçti zaten hamileliğimin başından beri sancı çekiyorum ben o yüzden progestanı bıraktırmıyor doktorum önlem amaçlı doğuma kadar kan sulandırıcı ve progestan fitil devam. Eğer dinlenmeyle geçmeyen bir ağrıysa doktorunuzla görüşün bi
Ohhh çok şükür canım benim iyi olmalarına ve hissetmene çok sevindim rabbime emanet bişey olmaz inşallah sen kendine dikkat etKızlar dün yazamadım yoğundum çok şükür ikisi de iyi hatta ufak bir tekme hissettim bi durdum kaldım dün akşam ilk defa oldu bu demek ki gitmemi bekliyorlarmış çok şükür Allahıma çok rahatladım hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin Allah doktor da erken dedi zaten gaywt hareketliler ama sen bağırsak hareketlerinle karıştırıp anlayamıyorsundur çok normal dedi
Hangi doktora gidiyorsunuz ben de recai papuccuya gıdıyorum. Onun da asistanları yaxıyor ilacıO kadar haklısınız ki benim doktorum tam da her hastaya aynı tedaviyi uygulayan biri. Öyle ki dozları asistan ezbere yazıyor. Onunla üçüncü transfer bir negatif bir sağlıksız gebelik oldu. Üçüncüde bir şey değiştirir dedim hiçbir şey yapmıyor. Rahim duvarım ince ama o 7 üzeri yeterli tutanlar var diyor ilaç dozlarini düzenlemek yerine.
Ben de 19 haftalığım ilk başta bebek olduğunu düşünmedim ama bi kaç güne tam hissetmeye başladım zaten çok fazla da hareketi hissediliyor daha küçükler ayaklarımı uzatıp dinlediğim de tekme atıyor bebek olduğu çok belli oluyor zaten sen de yakın da hissedersinkızlar merhaba 19. haftadayım hala hiç birşey hissetmedim bu normal mi hissedenler nasıl birşey hissediyor ben mi anlamıyorum acaba , kafama takmaya başladım bu durumu