- 8 Aralık 2020
- 1.006
- 1.003
- 31
Neden öğrenmek istemiyoYaaaa maşallahöylesi daha bi güzel olsa gerek sağlıkla alalım inşallah yavrularımızı kucaklarimiza benimde randevu yarın ama eşim cinsiyetlerini şimdi öğrenmek istemiyor 1 ay sonra diyor ama ben heyecandan ölüyorum
Neden öğrenmek istemiyobenimki hergun ısrar ediyo gidelim öğrenelim diye ben tam belli olsun biraz daha sonra diye vazgeçirmeye çalışıyorum. Büyük ihtimalle bu hafta zorla götürecek beni kontrole Amin inşallah sağlıkla sağ salim alalım kucaklarımıza inşallah
Yalniz simdi sunu fark ettim, ivf altbasligi icin sizde hayir yazıyor. Halbuki oranının evet olmasi gerekmez miydi? Sizin tup bebek degil mi?Çok çok teşekkür ederim dediğiniz gibi herkes korkma dedi inşallah güzel sonuçlar bekliyoruzyarın da cinsiyet için gidicez, inşallah onu da öğrenelim heyecanlıyız
Evet tüp bebek. Allah allah ben hiç anlamıyorum zaten sonuçlardan da. Bunun evet veya hayır olarak işaretlenmesi sonucu değiştirir mi? Acaba tüp bebek evet dese sgk ya faturalandırma filan mı yapamıyolar.Yalniz simdi sunu fark ettim, ivf altbasligi icin sizde hayir yazıyor. Halbuki oranının evet olmasi gerekmez miydi? Sizin tup bebek degil mi?
Sureci degistirir mi tam bilgim yok ama onemli bir veriymistir ki sisteme giriyorlar. Sgk olayini da hic bilemedim. Ben devlete yaptirdim, bende evet olarak işaretli. Neyse aklinizi hic bulandirmayin, zaten ins fetal dna yakinda cikar hayirlisi ile. (;Evet tüp bebek. Allah allah ben hiç anlamıyorum zaten sonuçlardan da. Bunun evet veya hayır olarak işaretlenmesi sonucu değiştirir mi? Acaba tüp bebek evet dese sgk ya faturalandırma filan mı yapamıyolar.
Canımm 14+1 benimde çıktı karnım ilk defa karnım çıkıyor diye mutlu oluyorumHanimlar, karniniz belli olmaya basladi mi? Benim artik belli oluyor disardan. 14+4 falanim.
Yaa MaşaAllah senin de mi kız :) biz de bugün öğrendik hep erkek hissediyordum ama kızmış sağlıklı hayırlısıyla kucağınıza alalımKızlar herkese merhaba ilk zorlu 3 ayı atlattık çok şükürikiz kızlarım geliyor benimde
Ya ben de hevesle bekliyprum karnım çıksın diye ama sabahları hiç karın yok dümdüz oluyorHanimlar, karniniz belli olmaya basladi mi? Benim artik belli oluyor disardan. 14+4 falanim.
Aynen fetal dna haftaya çıkar herşey belli olur. Özellerde bazen böyle şeyler yapılabiliyo sgk faturalandırmalarıyla ilgili. Bende bugün cinsiyet için gittim ilk çikolata ye dediler yedim hiç oralı olmadı bizimki, doktor türk kahvesi iç sıkış dedi 1 saat arayla iki kez baktı. Ne yese uyku yapıyo sizinkine herhalde dedi doktorSureci degistirir mi tam bilgim yok ama onemli bir veriymistir ki sisteme giriyorlar. Sgk olayini da hic bilemedim. Ben devlete yaptirdim, bende evet olarak işaretli. Neyse aklinizi hic bulandirmayin, zaten ins fetal dna yakinda cikar hayirlisi ile. (;
Ben hic hareket hissetmedim ama yumru ya da yumruk ya da top gibi kucuk bir agirligi tasidigimi cok net hissediyorum. Ayrica ilk haftalar batmalar aşağıdaydi, artik biraz yukari cikti bu agirlik. Ins az kaldi hissetmemize.Ya ben de hevesle bekliyprum karnım çıksın diye ama sabahları hiç karın yok dümdüz oluyorilaçlar ve sürekli yemek yüzünden biraz göbeklendim sadece elinizle rahminizi hissedebiliyor musunuz? Veya hiç hareket hissettiniz mi?
Bir dahaki rutin kontrol icin ne zaman gitmek lazim acaba? Sirada seker yuklemesi mi var? Yaptiracak misiniz? Benim gorustugum tum doktorlar muhakkak yaptir diyor.Aynen fetal dna haftaya çıkar herşey belli olur. Özellerde bazen böyle şeyler yapılabiliyo sgk faturalandırmalarıyla ilgili. Bende bugün cinsiyet için gittim ilk çikolata ye dediler yedim hiç oralı olmadı bizimki, doktor türk kahvesi iç sıkış dedi 1 saat arayla iki kez baktı. Ne yese uyku yapıyo sizinkine herhalde dedi doktorbacakları da kendine çekmiş.öğrenemedik. Bende 14+1 im.
18-22 haftada detaylı ultrason ondan 24. Hafta gibi şeker yüklemesi diye biliyorumBir dahaki rutin kontrol icin ne zaman gitmek lazim acaba? Sirada seker yuklemesi mi var? Yaptiracak misiniz? Benim gorustugum tum doktorlar muhakkak yaptir diyor.
Evet yukarı çıktıı ay bende de öyle özellikle bağırsaklarımın rahatsız olduğunu yukarı doğru çıktığını hissediyorum. Ben sadece yatakta dönerken vs hissediyorum karnım da bi ağırlık olduğunu.Ben hic hareket hissetmedim ama yumru ya da yumruk ya da top gibi kucuk bir agirligi tasidigimi cok net hissediyorum. Ayrica ilk haftalar batmalar aşağıdaydi, artik biraz yukari cikti bu agirlik. Ins az kaldi hissetmemize.
Amin canım bu yıl kız yılı sanırımYaa MaşaAllah senin de mi kız :) biz de bugün öğrendik hep erkek hissediyordum ama kızmış sağlıklı hayırlısıyla kucağınıza alalım
Yaa öyle gözüküyor hele de martta olanlar nerdeyse hepimizin kız daha erkek çıkmadı :)) amaaan ne güzel bizlere arkadaş geliyorAmin canım bu yıl kız yılı sanırım