- 15 Kasım 2022
- 1.390
- 929
Amin canım teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım teşekkür ederimHayırlı uğurlu olsun inşallah
Benim attığım teste de bi bakar mısın erken gebelik testi değil ama hemen hemen seninki gibi yani sankiAttım canm resmini ama belli olmuyor
Ayyy duymak okadar mutlu ediyorki teşekkür ederim canım gideceğim iki gün sonraSilik çizgi var cnm 2 gün sonra tekrarla inşaAllah bebişin seninle
Silik oldu icin deger az cikiyor aslinda bu sekilde idrarda takip ederek yukseldini anliya biliriz idrarsa koyulasma oldunda deger de yukseliyor cnmAmin canım teşekkür ederim
Bakayım canım bulmaya çalışıyorumBenim attığım teste de bi bakar mısın erken gebelik testi değil ama hemen hemen seninki gibi yani sanki
Benimde böyleydi işte belli belirsiz istiyorsan kan ver ama benimki gibi düşük değer çıkar yeni olduğu için
Aynen çok yeni olduğu için değer azSilik oldu icin deger az cikiyor aslinda bu sekilde idrarda takip ederek yukseldini anliya biliriz idrarsa koyulasma oldunda deger de yukseliyor cnm
Kaçıncı gün embriyosuKızlar bi bakın ya bugün 6.gün çok silik bişi var gibi ama sizceee aynen bu siliklikte öğrenen varmı kanda anca 5-10 dur eğer varsa
Kadir gecesi akşam bidaha test yaparm ztn sonraki günde kan testi günüm bakalım hayırlısı artık bu kadar emek ilaç iğne Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahBenimde böyleydi işte belli belirsiz istiyorsan kan ver ama benimki gibi düşük değer çıkar yeni olduğu için
5.gün embriyosuKaçıncı gün embriyosu
Benimde öyleydi 388 di iki gün sonra 1616 çıktı kişiden kişiye değişiyor bı sorun olacağını düşünmüyorum. Sağlıkla tutunsun bebeğinkızlar 1 nisanda beta hcg 551 idi bugün 1614 çıktı. artış 2 katından fazla acaba neden. tek embriyo transferi oldu. bu kadar artması normal mi. doktor kötü bişey demedi her şey yolunda gözüküyor dedi. cuma günü tekrar kan için çağırmadı haftaya gelin kese bakalım dedi.
Amin canım amin.Kadir gecesi akşam bidaha test yaparm ztn sonraki günde kan testi günüm bakalım hayırlısı artık bu kadar emek ilaç iğne Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
canım amin.Amin canım amin.
Dilediğin gibi yap ozaman gönlün ferah olsun
Dilediğin gibi yap ozaman gönlün ferah olsun
Ben dayanabilirsem 8ine kadar haberlesiriz tabiAy benim de dokuz tez günüm pes peşeyiz haberleşelim
Prolutex kullanıyordum 2 kere , 3 defa da estrofemNormalde progestan icin neler kullaniyordunuz? Igneniz zaten yok muydu,
EvettBurda daha net
benim bugün dördüncü günüm yedinci gün idrar testi yapacağım o güne kadar yeminliyimBen dayanabilirsem 8ine kadar haberlesiriz tabi
Test günü kardeşiyiz o zaman ne güzel adet sancıları giriyor günde bir kere kremdi akıntı geliyor rahim de elektriklenme oluyor bazen bide heryerin şiş şiş bu adet öncesi olan belirler zaten test günü adet günüm bu arada peki siz de ne var ne yokBenim de 9 Nisan, sizde şuanlık bir belirti var mı