Canım ben hamileyim sanırım
Değerim 7 çıktı
Hayırlı olsun canm inşaAllahCanım ben hamileyim sanırım
Değerim 7 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben hamileyim sanırım
Değerim 7 çıktı
Hayırlı olsun canm inşaAllahCanım ben hamileyim sanırım
Değerim 7 çıktı
göremedim cnm gebelik testini ama yükledin miEvet daha çok yeni hemşiremi aradım birdaha kan verme şu an pozitif görünüyor dedi test gününde kan ver dedi.
Okadar güzel bir duygu ki hala inanamıyorum inşallah sağlıkla ilerler
Benimde aşırı silik yani varsa kanda benimde anca 5 filan çıkar şeninde 7 çıkmş ondan dedim bakim bir diye kıyaslamak için testleriYükleyim canım ama hiç belli olmuyor ben testin içine girdim öyle gördüm resmen
Özelde verdim kuzum ikisin hiç is
Çok sağ olun mesajlarınıza döndüğümü düşünüyorum ama bazen bildirimler karışıyor bu süreçte sizinle sohbet ettik farkındayım sizi hatırlıyorum dostunuz için ayrıca teşekkür ederim haklısınız erkenden test yapmaya gerek yok ben de bugün dördüncü güne girdim hayırlısıyla çatlatma iğnesi transferden iki gün önce olmuştum dediğiniz gibi o etkileyebilir bekleyeceğim ne yapayım en azından Bir yedinci güne kadar bekleyip sabah bir test yapmayı düşünüyorumMerhaba siz zaten ovitrelle kullanmıştınız değil mi ne için kullandığınızı bilmiyorum size mesaj atmıştım ama sanırım görmediniz dönüş yapmadınız hem gününüz çok erken hem de ovitrelle etkisiyle şu an zaten sizin yüksek çıkabilir çünkü ovitrelle iğne yalancı pozitiflik verebiliyor demiycem veriyor yani birebir yaşamış biri olarak. Kendinizi hiç strese sokmayın ve bekleyin ben de sizden bi gün öndeyim. 4 . Gün çok erken daha bebek tutunma yolunda zaten bol bol sebze meyve tüketin böyle şeyler düşünerek hormonlarınızı etkilemeyin derim.
Ay benim de dokuz tez günüm pes peşeyiz haberleşelimYa benim de 8 Nisan test günüm ama dayanamıyorum ben de kadir gecesi yani ayın 5inde mi yaptırsam kan testi diyordum . 7. Gün olmuş olucak
Hayırlı uğurlu olsun inşallahSelam kızlar bugün 9 cu günüm dayanamayıp elimde kalan son testim vardı yaptım bişeler var demi
Eki Görüntüle 3410686
Hayırlı uğurlu olsun inşallahCanım ben hamileyim sanırım
Değerim 7 çıktı
Bugün test verdim sonuc negatif. Tuhaf ama üzülemiyorum, ilk denememdi galiba o yüzden.
İşte toplama zamanı yumurtalar çatlasın diye sanırımPeki vurulma sebebi ne biliyor musun
Üsttekinde bariz görünüyor tatlım
Kuruma çizgisi olabilir mi bazı arkadaşlarda çizgi yok diyor kafam karıştıÜsttekinde bariz görünüyor tatlım
Benim de 9 Nisan, sizde şuanlık bir belirti var mıAy benim de dokuz tez günüm pes peşeyiz haberleşelim
Valla ben direk gördüm canım ama yaptıktan ne zaman sonra cıktıKuruma çizgisi olabilir mi bazı arkadaşlarda çizgi yok diyor kafam karıştı
Haklısın canım iki gün sonra giderim artmış mı diyeAmin inslah kuzum evet bekle ama 2 gun sonra ver takip et bence artisini bende 5.gun ve 7.gun verdim yarin tekrarliycam bide cumartesi vercem cumartesi zaten gunum doktorumun isdedi gun
Amin canımHayırlı olsun canm inşaAllah
Bende verdimde hemsiremi aradim 5.gunu soyledim dişciye gitcem icin cikan degeri suan icin bise diyemem erken vermissin dedi ama madem verdin artik takip etceksjn dedi 2gune 1 deger yukselmis mi diye oyuzden 2gune bir artik mecbur vercem olsun hem guzel bi duyguHaklısın canım iki gün sonra giderim artmış mı diye
göremedim cnm gebelik testini ama yükledin mi
Attım canm resmini ama belli olmuyorBenimde aşırı silik yani varsa kanda benimde anca 5 filan çıkar şeninde 7 çıkmş ondan dedim bakim bir diye kıyaslamak için testleri