- 19 Eylül 2022
- 215
- 122
- 30
Canım ben de 4+4 üm betam 195 çıktı nasıl sencebenim şuan da 5+3 soundoffreedom arkadaşa sorduysan canım daha yeni daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben de 4+4 üm betam 195 çıktı nasıl sencebenim şuan da 5+3 soundoffreedom arkadaşa sorduysan canım daha yeni daha
Anladım inş pozitif görürsünüz varmı belirtinizBenim 4.gün embriyosu 12.gün test vermemi söylediler.
Kizlaaaarrrrrr
Delirecem ben sonucum pozitif
Beta hcg 833 cıktı
Allah'ım şükürler olsun sana elhamdülillah Allahım sağlıkla ilerletsin inş
Benimde transfer saymazsak 2.günüm sahile geldim yavaş yürüyorum oturuyorum hava alıyorum iyi geldiBugün transferi saymazsak 3. Günüm o kadar çok yatıyorum ki heryerim ağrıyor yani belirtim var mı yok mu hiç anlayamıyorum. Sadece ilk günden beri sol kaşığımda bir ağırlık hissediyorum ama ilaçlar beni ilk transfere göre çok uyutuyor yaa
Aa senin de yeniymiş canım ne zaman yaptın test hayırlı olsun iyi canım önemli olan 2 kat artmasıCanım ben de 4+4 üm betam 195 çıktı nasıl sence
Benimde 4+2 gözüküyor uygulamadabenim şuan da 5+3 soundoffreedom arkadaşa sorduysan canım daha yeni daha
ayyy maşallah ya sağlıkla ilerleriz hepimz inşallahBenimde 4+2 gözüküyor uygulamada
Masallah cok guzel. Bana da 2 adet 5.gun embriyosu transfer edildi. 11.gun 828 ve 13.gun 2050 cikti. Doktor ikiz muhtemelen dedi ama tek kese gorundu. Istiyorsaniz ins size ikiz olur saglikla hayirla.Kizlaaaarrrrrr
Beta hcg 833 cıktı
Allah'ım şükürler olsun sana elhamdülillah
TebriklerArkadaşlar 23 mart transfer oldum bugün sonucum pozitif beta 210 rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inslallah
Çok çok teşekkür ederim canimmTebrikler
Ayyy nasıl sevindim Allahm sağ salim kavustursun inşallah bana da umut oldunuz 7 kez pes etmeyerekKizlaaaarrrrrr
Beta hcg 833 cıktı
Allah'ım şükürler olsun sana elhamdülillah
Etmek yok canım benim iste korkma iste allah'ım herkese sanada nasip etsinAyyy nasıl sevindim Allahm sağ salim kavustursun inşallah bana da umut oldunuz 7 kez pes etmeyerek
Sağolasın canım. Cuma verdim 97 çıktı bugün verdi 195 çıktı 2 katı artmış çok şükür ama bana geriden geliyor gibi geldi nedense 12. GünümAa senin de yeniymiş canım ne zaman yaptın test hayırlı olsun iyi canım önemli olan 2 kat artması
Keşke özele gitseydin sağlık ocağın da çok çıkıyor yarına öğrenirsin e nabıza düşmese tekrar git doktorun sayfasın da gözükürSabah sağlık ocağında kan testi verdim . Hala sonuç çıkmadı . Doktor 4te belli olur demişti. Yarına mı kaldı arkadaşlar sizce? Bilseydim özel hastaneye giderdim . Sabahtan beri e nabıza giriyorum
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar 23 mart transfer oldum bugün sonucum pozitif beta 210 rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inslallah
Canım saglik ocagi aynı gün e nabıza yansıtmaz. Dosya numaranı alıp internetten bakman gerekiyor. Ya da sağlık ocağına gidip ögrenmeliydinSabah sağlık ocağında kan testi verdim . Hala sonuç çıkmadı . Doktor 4te belli olur demişti. Yarına mı kaldı arkadaşlar sizce? Bilseydim özel hastaneye giderdim . Sabahtan beri e nabıza giriyorum
Ya şimdi benim ne kadarlık nasıl hesaplicamBenimde 4+2 gözüküyor uygulamada
senin de aynıdır canım büyük ihtimalleYa şimdi benim ne kadarlık nasıl hesaplicam