- 21 Aralık 2023
- 244
- 250
- 28
yok yok iyi bozma moraliniSağolasın canım. Cuma verdim 97 çıktı bugün verdi 195 çıktı 2 katı artmış çok şükür ama bana geriden geliyor gibi geldi nedense 12. Günüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok yok iyi bozma moraliniSağolasın canım. Cuma verdim 97 çıktı bugün verdi 195 çıktı 2 katı artmış çok şükür ama bana geriden geliyor gibi geldi nedense 12. Günüm
Yani tatlım ya çok heyecanlıyım bensenin de aynıdır canım büyük ihtimalle
canım ben de sormuştum sağlık ocağına ertesi güne çıkar demişti o yüzden özele gitmiştimSabah sağlık ocağında kan testi verdim . Hala sonuç çıkmadı . Doktor 4te belli olur demişti. Yarına mı kaldı arkadaşlar sizce? Bilseydim özel hastaneye giderdim . Sabahtan beri e nabıza giriyorum
Ewet 3. Gün embriyosu benim cumartesi sabah erken gebelik testi yaptim çıkmadı onun için çok bı heyecanlı degilm. Sen kaçıncı embriyosuTest tarihimiz aynı seninle çok heycanliyim saatler geçmiyor
Yaaaa çok sevindim çokKizlaaaarrrrrr
Delirecem ben sonucum pozitif
Beta hcg 833 cıktı
Allah'ım şükürler olsun sana elhamdülillah
Uygulamalar var canım store dan indir birini SAT giriyorsun veriyorlar her şeyiniYa şimdi benim ne kadarlık nasıl hesaplicam
Tadını çıkar bosver hesabı kitabı şimdiYa şimdi benim ne kadarlık nasıl hesaplicam
ALLAH razı olsun caniiimmmm allahım herkes pozitif sonuçlar güzel haberler alalımYaaaa çok sevindim çok
Valla haklısın canımTadını çıkar bosver hesabı kitabı şimdi
Evet doktora gıdın tekrar denemek ıstedıgınızde neyı degısterecek nele ryspacak sorarsnzBenim negatifti negatif görüp kontrole gidiyormusunuz doktor çağırıyor mu merak ettim ilk dememdi kanda bakacakmis neden tutmadığını doktorum tutanlara hayrli olsun benim gibi tutmayanlara Allah nasip etsin çok zor süreç
Canım çok erken henüz çıkmayabilir. Bence yapma çıkmazsa strese girip üzülebilirsin buda süreci olumsuz etkilerYarın 5. Gün kızlar yapsam test silikte olsa çıkmaz mı meraktan ölecem valla ya böyle çok erken yapıpta öğrenen yokmu
Ben 6. Günün sabahında silik çizgiyi görmüştümYarın 5. Gün kızlar yapsam test silikte olsa çıkmaz mı meraktan ölecem valla ya böyle çok erken yapıpta öğrenen yokmu
Estağfurullah zaten gebelik için yatmıyorum progestan bende kendimi bildim bileli uyku yapıyor e günde de 2 kere 2 şer adet kullanıyorum uyanık kaldığım sürece zaten ev işlerini yapıyorum etrafı toplamak gibi hafif şeyleri yapıyorum biraz da iftardan sonra kısa yürüyüşlere başladım zatenKarışmak gibi olmasın ama çok yanlış devamlı yatmak. Kan akışı gitmeli rahme. Evin içinde gezin dolaşın bari. Hafifte olsa ev işi yapın. Doktorlarda yatağa bağlı kalmayın diyor. Araştırmalarda transferden sonra yatmanın gebe kalmada bağlayıcı bi etkisi olmadığı söylüyor.
Progestan fitili taktım uzanıyorum. Pembe akıntım gelmiş gene ona stres oldum. Aramızda hala lekelenmesi olan var mı acaba .Kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz?