Taze transfer mi olacak?Pazartesi toplama olucak bugün endometrum 10 mm iyi midir sizce lütfen fikir verir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Taze transfer mi olacak?Pazartesi toplama olucak bugün endometrum 10 mm iyi midir sizce lütfen fikir verir misiniz
Güldürdün beni canım senin soğuk nevaleyi çok merak ettim doğrusu benimkide sabah mesaj atıyor transfer yapılan hastanede kan verip muayenehaneye gelin doktor bey sonucu yüz yüze söylemek istiyor diyor uzak dedim yakınımda ki hastaneye kan vermeyi düşünüyordum dedim yaaaa gelemezmisiniz o kadar mı uzak size yaaa yazmış değişikler bu asistanlarBu gün 9. Günüm pazartesi tekrar kan vericem günümde soğuk nevalem öyle uygun gördü
Aynı güne kese görmeye gitcez ama ben öncesinde başka yerde bi muayene olsam mı diyorumBugün transfer sonrası 14. Gün oldu. Kan değeri 11. Gün 93
14. Gün 448 çıktı. 2 Nisan kese için çağırdı. Bana da geç tarih verdi.
Evet canım hepsine devam dedi sadece estrofem kesti gruplarda gördüğüm kadarıyla zaten estrofem kalp atışı duyduktan sonra kesiliyormuşAmın canım benım kan sulandırıcı felan devammı progestan dex
Evet bana da kendi hesabıyla dedi adete göre ultrasonda kaç görünüyor fln demediCanım 5haftalık dedi ama ileriki günlerde daha net anlaşılır dedi günü falan
Benimki öyle yaptı canım ultrasonda kaç görünüyor daha demedi haftaya der belkiAma benim adetimle orantılı değil ki yinede ona göre mi hesaplayacak
Benim uyuyor canım ben 28 şubatta transfer olmuştumSeninki kaç haftalık canım hesabınla uyuşuyor mu? Transfer ne zaman olmuştun
Ben oturmadım ama derdim çok bu konuda çalıştığım okulda klozet yok pansiyonunda var her gün pansiyona gidiyorum kaç kat inip çıkıp klozet için korkuyorum çünkükızlar transferden sonra hiç alaturka tuvalete oturdunuz muu.?sorum biraz saçma ama aklıma takıldı işte
Canım ne yaptın yaz bize merak ettimYa ya yaaaa çok heyecanlıyım çok sevindim, hadi hayırlısıyla darısı başıma valla yarın tam bilgi alamazsam başka doktora gidicem çok meraktayım
ben de oturmadım hiç annemlerde de yok klozet napsam bi sorun olur mu acaba dedim kendimceBen oturmadım ama derdim çok bu konuda çalıştığım okulda klozet yok pansiyonunda var her gün pansiyona gidiyorum kaç kat inip çıkıp klozet için korkuyorum çünkü
Ben biraz araştırdım oturan vardı gruplarda mesela namazı normal kılanda annem dedi bana mesela bizim zamanımızda klozet mi vardı diye hak verdim ama korkuyorum yine de senin kaç haftalık canım ona göre karar ver istersen ilerlemişse sıkıntı olmaz ama yeniyse riske atma benceben de oturmadım hiç annemlerde de yok klozet napsam bi sorun olur mu acaba dedim kendimce
doğru aslında annenin dediğiBen biraz araştırdım oturan vardı gruplarda mesela namazı normal kılanda annem dedi bana mesela bizim zamanımızda klozet mi vardı diye hak verdim ama korkuyorum yine de senin kaç haftalık canım ona göre karar ver istersen ilerlemişse sıkıntı olmaz ama yeniyse riske atma bence
Çok sağolun transfer için beklemek istemiyorum kalınlık incelmek değil mi kafamda deli sorulargayet iyi bence
Vallahi transfer hakkında birşey demedi toplamayı konuştu sadece neye göre belirleniyor acabaTaze transfer mi olacak?
Hahaha dayanamıyoruz asla. Ama sanırım gözükmeme şansı mı var. Ondan mı böyle diyorlarAynı güne kese görmeye gitcez ama ben öncesinde başka yerde bi muayene olsam mı diyorum
O zaman yine Bi 14 16. Güne kadar tam oturmadan ayakta hafif eğilir gibi yap kuzum baskı olmasın rahiminedoğru aslında annenin dediği
ben daha kan testi bile vermedim canım bugün transferin 9.günü sadece idrar testi yaptım şuan pozitif
Galiba yolk kesesi fln tam oluşsun diye öyle bir tarih veriyorlarHahaha dayanamıyoruz asla. Ama sanırım gözükmeme şansı mı var. Ondan mı böyle diyorlar
Ne yaptın yapıldımı transferinMerhaba canım benimde aynı tarihde transferim olcak nasipse