Ay bidaha bakmadım ki ya dünden beri evde yatıp tavanı izliyorum acil hobi bulmam lazımCanım senın beta kaç cıkmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bidaha bakmadım ki ya dünden beri evde yatıp tavanı izliyorum acil hobi bulmam lazımCanım senın beta kaç cıkmış
Geçmiyor zaman yok şuan içerde napıyor sürekli onu düşünüyorumOlsun kız Saglıklı sıhhatlımolsun da bebıklerımız zaman gecer
Senin son adet tarihin ne benden öndesin o zaman sen ben de bayram tatilinden hemen önceye randevu alcam bazen göremiyorlar ya keseyi strese gitmeyim diyorum 6+2 de filan gitmiş oluyorumKız kalp atışı daha cok kucuk Sesı duyulmaz kı ama maşaAllah duymussunuz
Bende haftaya gıttıgmde 6 hafta lım olcak bende duyarm ınsaAllah shshshs
Estrofem cınsıyet ayrımına 8. Haftada gırdıgı ıcın Hormon etkılemesın dıye kesılıyormuş
Bu gün 9. Günüm pazartesi tekrar kan vericem günümde soğuk nevalem öyle uygun gördüSenın kac gun oldu canım
Aynı benim duygu düşüncelerim ne yapıyorlar acaba içerdeGeçmiyor zaman yok şuan içerde napıyor sürekli onu düşünüyorum
Canım 5haftalık dedi ama ileriki günlerde daha net anlaşılır dedi günü falanKaç haftalık dedi sana canım ben de bugun gittim de
Senin hesaplamana göre ne kadarlıkCanım 5haftalık dedi ama ileriki günlerde daha net anlaşılır dedi günü falan
Bana göre de 5+2 gibi bi şeydi o yüzden farka çok takılmadımSenin hesaplamana göre ne kadarlık
Seninki kaç haftalık canım hesabınla uyuşuyor mu? Transfer ne zaman olmuştunKaç haftalık dedi sana canım ben de bugun gittim de
Levrek bazı yerlerde dip bazı yerlerde dip değil diye görünüyor. Dün balıkçıya sordum dip değil dedi. Sanırım levreğinde türleri var.Tüh ya ben az önce levrek yedim, siz yemeyin dipmiş oda, bazen böyle şeyler olur tadımı kaçırmayayım evham reis olarak
Kız senın beta kaç cıktıSenin son adet tarihin ne benden öndesin o zaman sen ben de bayram tatilinden hemen önceye randevu alcam bazen göremiyorlar ya keseyi strese gitmeyim diyorum 6+2 de filan gitmiş oluyorum
Gıcıklar yaBu gün 9. Günüm pazartesi tekrar kan vericem günümde soğuk nevalem öyle uygun gördü
E nabıza bak dusmusturAy bidaha bakmadım ki ya dünden beri evde yatıp tavanı izliyorum acil hobi bulmam lazım
Yok ya düşmemiş salı oksaparı yazdırmaya gidince bidaha kan verir duruma göre randevu alırım belki beta 1500ü geçince kese görünüyormuş diyor YouTubedaki doktorlar kese görüldükten sonrada kesenin boyutuna göre kalp atışı için şu zaman gel diyorlarmış. Rabbim en güzel günlere bizi ulaştırsın inşallah betayı pozitif görmek bile öyle uzak geliyordu ki çok şükür bu günlere inşallah inşallah isteyen herkese nasip olsun hayırlı ömürlü evlatlarE nabıza bak dusmustur
Bu tarifin üzerine beyaz peynir ve ceviz ilave edince de şahane oluyorKabuğunu soy, zeytinyağı tuz limon dök karıştır. Her gün yemek isteyeceksin.
Ben her gün bi dilim yiyorum. Bide böyle denerim. Bu şekilde yiyince su da içmek istiyorum. Daha da faydalı oluyor. Hepimiz için şifa olsun karşılığını almak da nasip olsun inşallah.Bu tarifin üzerine beyaz peynir ve ceviz ilave edince de şahane oluyor
Şifa olsunBen her gün bi dilim yiyorum. Bide böyle denerim. Bu şekilde yiyince su da içmek istiyorum. Daha da faydalı oluyor. Hepimiz için şifa olsun karşılığını almak da nasip olsun inşallah.
gayet iyi bencePazartesi toplama olucak bugün endometrum 10 mm iyi midir sizce lütfen fikir verir misiniz