As bayrakları as as as hamilesinEvet kızlar
10. Gün 124.5
12 gün 315.2
İyi artış değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
As bayrakları as as as hamilesinEvet kızlar
10. Gün 124.5
12 gün 315.2
İyi artış değil mi
Çiçek gibi haberler geliyor herkesten tebrik ederimmMerhaba kızlar, bugün 12. Gün kanımı da verdim 507 çıktı. 8. Gün 150, 10.gün 269,12. Gün 507 . Yine tam 2 kat yok ama yakın çok takılmıyorum. Pazartesi kese randevum var şimdi bekleki pazartesi gelsin
Çok teşekkür ederimÇiçek gibi haberler geliyor herkesten tebrik ederimm
Beni de çağırdı ama biz bi kere transfer için toplu para vermiştik sanki böyle gidiş gelişlerde hiç ekstra ücret istemediler, muayeneden önce sor bence dahil mi diyekızlar bir sorum olacak, kese muayenesi tüp bebek tedavi paketinizin içinde mi? Biraz önce doktorumun asistanı aradı. 2. beta hcg değerim neticesinde keseyi görmek için haftaya Salı muayene oluşturalım dedi. Ben de olur dedim. Ama ücret ödeyecek miyiz, onu sormaya çekindim. :) Sizlerde durum nasıl? Bu arada doktorun muayenesi 3.000 TL
Yani doktor çok basit bir işlem muayene anında bile olur demişti ama ameliyathanede yaptı canım. İnşallah güzel başlangıclrınız olur iyi bir doktor bulun benceMuayene esnasında mı ameliyat hanede mi yaptılar peki? Ya elimde iğne var bende denemek istiyorum aslında nasip bakalım.Gerçi elimde embriyo da kalmadı sil baştan başlanacak. Sizin pozitif olmuş hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin. Bizler içinde dua edin Bu mübarek günler hürmetine Rabbim mucize versin. Ne kadar ödediniz bu işlemlere? Çok soru sordum kusura bakmayın.
Bunu şimdi gördüm 4500 baya çokmuş yahuSordum, pakete dahil değilmiş ve doktor muayene ücreti 4.500 Tl imiş. İptal ettim hemmmen :) Doktorumu mesleki manada çoook takdir ediyorum ve çooook memnunum ama 4.500 nedir ya hu :)
Boğazlıyanda mısın? İnşallah görürsünüz keseyii ben 6 hafta 2 günlükken gidicem inşallah güzel haberlerle de dönerizdoktor Yok burda canım bakalıö Gorusucegız bı zaten 1 saat uzakdaym kayserıye
Ben ilk defa dahil olmayan yerler duyuyorum. Kaçırmışım o bilgiyi. Benim gittiğim yerde kese kalp atışı kan testleri dahilkızlar galiba genel bir durum bu benimde kese muayenesi pakete dahil değilmiş. şimdi sordun ücretli dedi
Folat oranı kaç yazıyor uzerinde? Fazlasını onermiyorlar genelde folbiol mesela devlet karşılıyor ama mg yuksek canimKızlar folikasitim bitmişti normalde doktor folidoce vermişti bugün eczanede öneride bulundu içeriği hem daha güzel hemde folidoceye göre daha uygun olduğundan nbl pregna diye bi folikasit aldım ama iyimi yaptım acaba ya şimdi doktorun verdiğini değiştirince bir suç işlemiş gibi olmuyorum dimi sonucta vitamin bu
Ahahaha neşemmm şükürler olsun gerçekten 10 gün sonra kese kontrolü dediler hastaneden arayıpAs bayrakları as as as hamilesin
Yok canım fazla değil folidoce 400 mcg çok fark yok arada içeriği de çok güzelmişİçeriği bu şekilde canım folik biraz yüksekmi sanki Eki Görüntüle 3404107 Eki Görüntüle 3404109
Devacım sen bilirsin ama 600 yüksek, yüksek oranda folik asitin bebekler üzerinde olumsuz etkileri var 400 olanlardan kullanman daha iyi olur bence, yine de sen bilirsin ama araştır bak göreceksinİçeriği bu şekilde canım folik biraz yüksekmi sanki Eki Görüntüle 3404107 Eki Görüntüle 3404109
Dimi canım. Zaten bir sorarım doktorada gittiğimde nasipseYok canım fazla değil folidoce 400 mcg çok fark yok arada içeriği de çok güzelmiş
Ya canım evet 400 normal ama alınca farkettim bende 600 bir tık yüksek geldi. Bazı doktorlar folbiol veriyo mesela o hele daha da yüksek onu düşününce çokta sorun olmazdır diye düşündüm. Bi kontrolde sorarım bakalım dokyora yine de ben demir magnezyum falan olunca içeriği hoşuma gitti aslındaDevacım sen bilirsin ama 600 yüksek, yüksek oranda folik asitin bebekler üzerinde olumsuz etkileri var 400 olanlardan kullanman daha iyi olur bence, yine de sen bilirsin ama araştır bak göreceksin