- 8 Haziran 2020
- 818
- 946
Doğal olan 5. Gün ,5aa idi. Tutacağına kesin gözüyle bakılıyordu negatif oldu. İkinci 5 AA 5. Gün kalp atışı duyulmadı.Anladım canım. Embriyo kaliten neydi kaçıncı gün embriyosuydu doğal olan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğal olan 5. Gün ,5aa idi. Tutacağına kesin gözüyle bakılıyordu negatif oldu. İkinci 5 AA 5. Gün kalp atışı duyulmadı.Anladım canım. Embriyo kaliten neydi kaçıncı gün embriyosuydu doğal olan
Aminnnnİnşallah pozitif alırız
Kesinlikle öyle canım vallahi çok teşekkür ederim güzel dileklerin için herşey seninde istedigin gibi olsun inşallahİnşallah sürecin çok güzel ilerler sonunda sağlıkla kucağına alırsın evet yalnız değiliz benim transferide kimse bilmiyor burada birbirimizi anlayan kişilerle konuşmak gerçekten rahatlatıcı oluyor
Lipit serumu memorialde mi yaptırdınız acaba bir de ne kadar ücret alındı sizdenYaş 24, transfer günü 1 mart, 2 adet 5. Gün embriyosu dondurulmuş
2. Denemem olacak bu, ilki taze transferdi olmadı doğal siklus ile yaptık. Dün transfer günüm belli oldu. Dün lipid serum takıldı 4cc seruma karıştırıldı evet beyaz renk. Otrivelle iğne yaptım dün saat 16.00 da. Yarından itibaren de diğer ilaçları kullanacağım. Progestan fitil ve iğne, prograf hap verildi sadece. Bir de folik asit kullanıyorum
Evet memorialde yaptırdım. Hemşirem lipidten 4 cc şırıngaya çekti ona para ödemedim, acile götürüp taktırdım serumun içine enjekte ettiler sadece ona giriş için 179 tl ödedimLipit serumu memorialde mi yaptırdınız acaba bir de ne kadar ücret alındı sizden
Bende 2 gündür kasık ağrısı var, ufak tefek hareket ettikçe hafiflediğini fark ettimEstrofem yapıyor ya. Bende dünden beri ruh halim kötü mutsuz hissediyorum. Daha öncekinde de olmuştu böyle diye hatırlıyorum. Kasık ağrısı oluyomu peki
Merhaba histereskopiden kaç gün sonra transfer oluyor acaba mart ayında olmasını siz mi istediniz yoksa hazırlık süreci mi o kadar sürüyorMerhaba 31 ocakta histereskopi oldum, 9 şubat zoladex iğne vuruldum. 1 adet iyi-orta kalite embriyom var. Doktor 15 gün sonra gel transfer hazırlığına baslayacagiz dedi. Mart ayında transferim olacak. Umarim burda güzel haberler paylaşırız. Hepimize bol şans.
Bende histereseskopi olucam kürtaj oldum sonrasında muayene nede problem görülmedi geçen ay kalıntı var denildi o yüzden yapıcak doktorum estroferm duphaston kullanıyorum ilaçlar adet olmamı sağlıycakmış sonrasında transfer denildi bende çok merak ediyorum hemen yaparlarmı acabaMerhaba histereskopiden kaç gün sonra transfer oluyor acaba mart ayında olmasını siz mi istediniz yoksa hazırlık süreci mi o kadar sürüyor
Merhaba ben kürtaj sonrası histereskopi oldum yapışıklıktan dolayı. Jel konuldu doktorum bir adet beklersek daha iyi olur dedi. Rahim kendini toparlaması için. Aralık'ta histereskopi oldum Şubat ta transfer hazırlığı başladı. Genelde bir adet bekletilir diye biliyorumBende histereseskopi olucam kürtaj oldum sonrasında muayene nede problem görülmedi geçen ay kalıntı var denildi o yüzden yapıcak doktorum estroferm duphaston kullanıyorum ilaçlar adet olmamı sağlıycakmış sonrasında transfer denildi bende çok merak ediyorum hemen yaparlarmı acaba
Nisan ayında transferim olur ozamanMerhaba ben kürtaj sonrası histereskopi oldum yapışıklıktan dolayı. Jel konuldu doktorum bir adet beklersek daha iyi olur dedi. Rahim kendini toparlaması için. Aralık'ta histereskopi oldum Şubat ta transfer hazırlığı başladı. Genelde bir adet bekletilir diye biliyorum
Dogrudur canım ben 3.5 snedıdr evlıyım hc hamılelık yasamadımEmbriyo için demedim canım evet ona bı şey yapılmaz artık ama rahimle ilgili bı şey yapmadı vitamin vs hiçbi şey vermedi.rahim kürtajdan dolayı ince ilaç dozlarini düzenler diye düşünüyordum ama aynen devam ettirdi. Hayırlısı artık diyorum benim embriyolar ,4aa 3aa canım. Senin için iyi olmuş tekrar oluşturulması tutup kaybetmek çok zor artık diyorum sağlıksız ise en baştan tutmasin çünkü her kürtaj rahme zarar veriyor geri dönüşu olmayan
Hmm Dıgrudur canım fazla uyarılmıs o zamanEvet folbiol vermişti benim hap yutma sorunum var yapısı gereği çok kuru olduğu için küçük de olsa yutamadım lizfolic ile değiştirdi. Benim yumurtalar çok büyüdüğü için çatlattı canım. 2 gün üst üste kontrole gittim. İlk gittiğim kontrolde biri 22 mm di. 2. Gün yani dünkü kontrolümde bilmiyorum unuttum mm lerini maşallah çok büyümüş dedi
Aaa ilkkez duydum taze transfermıyduBanada yapıldı canım transferden bir hafta önce
Hayır canım benim embriyolar geçen sene Nisan ayında donduruldu genetik testli embriyoAaa ilkkez duydum taze transfermıydu
Histereskopi sonrasi genelde 1 adet bekleniyorMerhaba histereskopiden kaç gün sonra transfer oluyor acaba mart ayında olmasını siz mi istediniz yoksa hazırlık süreci mi o kadar sürüyor
Özel değilse folik asit kullanmak istememenin sebebi nedirFolik asit doktorunmu onermıştı?
Ben kullanmıyorum Buyuk konusmayım kullanmayıda dusunmuyorum Kullana saygım sonsuz Bana önermedı daha Buyuk ıhtımal gebelık oluşunca doktoruma gıdersem söyler.
Ovitrelle neden vuruldun onu anlamadım tam catlatma ıgnesı degılmıydı o
Beni de ekler misin 26 Şubat yani bugün transferimMerhaba Arkadaşlar 2023 Aralık ayında İlk tüp bebek denememı Olmuştum ama olumsuz Sonuclandı. Tekrar Opu oldum Ve 2 adet Tek dondurulmuş Embrıyom 5. Gune ulaştı. 5 yada 6 Martta Tekrar Transferım Olacak Cok heycanlıyımmm Cokk Sizde Durumlar Nedirr
MART 𝓱𝓮𝓻𝓴𝓮𝓼𝓮 𝓶𝓾𝓬𝓲𝔃𝓮𝓵𝓮𝓻𝓵𝓮 𝓰𝓮𝓵𝓼𝓲𝓷
Listeye katılmak isterseniz beni etiketleyip @ ya da bu paylaşıma yorum yapıp tablodaki soruların yanıtlarını yazmanız yeterli
ANNE ADAYI YAŞ EMBRIYO BİLGİSİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ merry06 26 1 adet 5. Gün 06.03.2023 @kalburayuz 33 1 adet 5. Gün 10.03.2023 E enerrciiii 30 1 Adet Pgt’li 24.02.2023 @Sedanur elif 27 2 adet 3. Gün 04.03.2023 @D E V A 28 1 adet Pgt’li @Hemsirehanim01 25 2 adet 3. Gün @Roseee3535 33 2 adet 3. Gün 01.03.2024 Zeynep3545 38 1 adet 5. Gun @sinemsen1992 31 1 adet 5.gün @Hayatbirumutt 26 2 adet 5. Gün 28.03.2024 @Smsf 1 adet 5. Gun 26.02.2024 Sirabendeartik 34 1 adet 5. Gün 11.03.2024 @Lilaa91 33 1 adet 5. Gun 27.02.2024 Umudunyolu24 24 2 adet 5. Gun 01.03.2024