- 20 Ekim 2022
- 1.430
- 1.561
- 27
Sonucun ne canım28 Şubat, yaş 31 tek embriyo 3. Deneme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonucun ne canım28 Şubat, yaş 31 tek embriyo 3. Deneme
cok ıyı canımm ıkızmıKizlar 5.gun embriyosu, 7 mart transfer, 11 gun degeei (18 martta) 828 cikmisti. Bu sabah verdigim de 2050 cikmis. Sukurler olsun ins hersey yolunda devam eder
Benım 5. Gun embıryosuKizlar 5.gun embriyosu, 7 mart transfer, 11 gun degeri (18 martta) 828 cikmisti. Bu sabah verdigim de 2050 cikmis. Sukurler olsun ins hersey yolunda devam eder
Bilmiyorum ikiz mi ama 2 tane transfer edilmisti. biraz arastirdim, 1000 ile baslayip teki goren de var, 100 ile baslayip cifti goren de var. Nasip. Saglikli olsun olsunlar da. Tek ikiz, kiz erkek cok fark etmiyor. Ins pozitif goren tum arkadaslarin gupguzel artmaya devam eder. Negatifler de ins bundan sonraki ilk denemede pozitifi gorsunler. Amiiiiiiincok ıyı canımm ıkızmı
Evet kadın doğum hastanesinin oralardayım bende yakın sayılırızEvet canım merkezdeyim Cuma pazarına çok yakın oturuyorum Sende merkezdesin sanırım.
InsaAllah canım benım dogru tabı Öyle nasıp herşey Bazen Tek bölünebılıyormuş Çift te tekı tutabılıyormus Rabbım saglıkla kucagımza almayı nasıp etsınBilmiyorum ikiz mi ama 2 tane transfer edilmisti. biraz arastirdim, 1000 ile baslayip teki goren de var, 100 ile baslayip cifti goren de var. Nasip. Saglikli olsun olsunlar da. Tek ikiz, kiz erkek cok fark etmiyor. Ins pozitif goren tum arkadaslarin gupguzel artmaya devam eder. Negatifler de ins bundan sonraki ilk denemede pozitifi gorsunler. Amiiiiiiin
Korkma canım inşallah bu defa güzel şeyler olacak içini ferah tut senAman canım çokta yüksek olmamasını umut ediyorum aynı sizlerin gibi olsun daha önce defalarca mol gebelik geçirdim o yüzden yüksek olması beni korkutuyor
Yok doktor bidaha verme 2 hafta sonra gel dedi daha o zamana randevu da almadım. Bugün sabah ilaçlarımı yazdırmaya sağlık ocağına gittim genel bi kan tahlili istedim bir de beta istiyorum hocam betayı unutmayalm dedim o kadar yaşlı ki ya beta bakmamış her şeye bakmış neyse merakımdan istemiştim betayı zaten diğer kan testlerim de iyi çıkmış çok şükür öyle besleniyorum ki ilaçsız demirim kanım fırlamış hiç böyle olmamıştıKuzu ben kayserıde yaşamıyorum ondan
Kız acıbadem 750₺ alıyo Ama benım pakette ucretsız hakkım var ondan kullandım.
Kayserıde olsaydm gıder acılde verırdm senın pakete dahıl degılmıydı Beta
Hıc verdınmı kan Ben bugun verdım
Bana ver dedı 2 gun sonraYok doktor bidaha verme 2 hafta sonra gel dedi daha o zamana randevu da almadım. Bugün sabah ilaçlarımı yazdırmaya sağlık ocağına gittim genel bi kan tahlili istedim bir de beta istiyorum hocam betayı unutmayalm dedim o kadar yaşlı ki ya beta bakmamış her şeye bakmış neyse merakımdan istemiştim betayı zaten diğer kan testlerim de iyi çıkmış çok şükür öyle besleniyorum ki ilaçsız demirim kanım fırlamış hiç böyle olmamıştı
günde 2 tane mi kullanıyorsun senbenimde 2 ampul promester . bu iğneyi çok kullanan yok galiba hiç görmüyorum neye göre bilmiyorum diğeride axaperin bunuda hiç görmedim herkes axapar kullanıyormuş
günde 2 tane mi kullanıyorsun sen
Kalçadan progesteron vuruluyorum,karından kan sulandırıcıGöbekten olan etkili değil mi bence o da kana karışıyor direk etkilidir
Evet görünüyor çizgiEki Görüntüle 3403891 kızlar günaydın dayanamadım bugün 6.günüm test yaptım bir şey görebiliyormusunuz sanki hayalet bir çizgi var gibi yoksa benmi görmek istediğim için görüyorum
Gebeliğin 3. Ayına kadar devam ediyormuş ve de :/ dayanacağız artık napalım. Ama her gün iğne gerginliği oluyor üzerimde. Sizin doktorunuz kimdievet benim de kalçadan iğne var promester Allahım diğerinin acısı bitmeden bi daha vuruluyor ve daha yarısına anaca geldim.:/
Canım aslında ıkısıde aynı kalca Dan vurulan daha zor Oturamıyorsan agrısı Zor gecıyor gobek daha kolayGöbekten olan etkili değil mi bence o da kana karışıyor direk etkilidir
Bence bı gorusun doktorla gobekten vurulanla degıstırebılır belkı. Kalcadan vuruluyosanzGebeliğin 3. Ayına kadar devam ediyormuş ve de :/ dayanacağız artık napalım. Ama her gün iğne gerginliği oluyor üzerimde. Sizin doktorunuz kimdi
Diğerleri hep çıkmış beta yok ya ay delircem saati günü kaçtı şimdi gidip başka yerde versem olmaz zaten herkes kızıyor bebeğe kan kalmayacak diye ya ben kan değerlerime inanamadım cidden mutlaka her gün yediğim yumurta avokado peynir süt kefir çilek muz çiğ kuru yemiş akşam da protein işte ama hayatımda ilk defa bu kadar yiyorum gece 12 de bamya çorbası yaptım normalde aralıklı oruç yapar sigarayı da çok içerdim maalesef şimdi de içiyorum ama azalttım inşallah Semih hoca buraları okumuyordur bu sefer gerçekten dövebilirBana ver dedı 2 gun sonra
Ne yıyosun kız banada soyle
Tuh Merakın gecerkı Nıye almıyosa beta
Kendın mı baktın tahlıllere bazen enazbıza ertesı gun dusuyor
Anladım canım benim tek ve kalçadan oluyorhayır günde 1 kere 2 ampul
Benimde işte 2 tane günde karından progesteron var 1 tane de oksaparKalçadan progesteron vuruluyorum,karından kan sulandırıcı