- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
İçme canım transferden sonra rahim kasılmasına yol açabilir diye bir bilgi var. Buraya kadar gerekli faydayı vermiştirBazen 1 bazen iki içtim ben bugün son gün transferden sonra içmem artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçme canım transferden sonra rahim kasılmasına yol açabilir diye bir bilgi var. Buraya kadar gerekli faydayı vermiştirBazen 1 bazen iki içtim ben bugün son gün transferden sonra içmem artık
Bugün yok ama pazartesi sabah 9 da var Umarım kontrolünüz güzel geçer ve herşey yolundadırHayırlı cumalar kızlarr. Kontrolü olan falan varmı bugün
merry06 34 yas 1 adet 5 gün, 11 martMerhaba bugun kontrolum vardi. Estrofem verdi her şey yolunda giderse transfer 11 Martta olacak. listeye beni de ekler misiniz? Yaşım 34 1 adet embriyom var.
Benimde pazartesi kontrolüm güzel geçsin inşallahBugün yok ama pazartesi sabah 9 da var Umarım kontrolünüz güzel geçer ve herşey yolundadır
Adetin 3. Günü 6.8 ölçüldüyse rahim bana adet gününe göre kalın geldi sanki o yüzden belki birkere daha görmek istemiştir doktorMerhabalar,
2 adet dondurulmuş embriyom var. Transfer için adet gününü bekliyordum. Bugün adetin 3• günü doktora gittim. Rahim kalınlığına baktılar. 6.8 olduğunu söylediler. Doktor pazartesi tekrar kontrole çağırdı. Kan testini o zaman yapacağını söyledi. Fakat bu değerin iyi mi köyü mü olduğunu söylemedi. Aklımdaki soru işareti bu değer transfer hazırlığına uygun değil mi? Transferi erteleme ihtimali var mı? Böyle bir durum yaşayanınız var mı?
Yarın transferim var bugün temizliğe giriştim kavuşmaya saatler kaldı dua edin benim için kızlarHayırlı cumalar kızlarr. Kontrolü olan falan varmı bugün
Teşekkür ederim :) 1 adet transfer olacak, şimdilik günde 3 kez estrofem ve 1 adet asprin içiyorum. 4'ünde kontrolüm var ve sonrasında progesteron ekleyeceğiz.Hadı bakalım hayırlı olsun sımdıden Tatlımmm tablomuz pozitflerle dolsun kaç adet transfer olacak
O zaman pazartesi transfer tarihi belli olucak değil mi? Hakkınızda hayırlısı olsun Heyecan dorukta hepimiz içinBenimde pazartesi kontrolüm güzel geçsin inşallah
ayy ne heyecanlı Sağlıkla tutunsun bebeğiniz yada bebeklerinizYarın transferim var bugün temizliğe giriştim kavuşmaya saatler kaldı dua edin benim için kızlar
Ayyy çok heyecanlı sımsıkı tutunsun bebeğinYarın transferim var bugün temizliğe giriştim kavuşmaya saatler kaldı dua edin benim için kızlar
Teşekkür ederim canım tek embriyoayy ne heyecanlı Sağlıkla tutunsun bebeğiniz yada bebekleriniz
Amin canım inşallah hepimiz sevinci yaşayalımAyyy çok heyecanlı sımsıkı tutunsun bebeğin
Canım güzel heberle inşallahAyyy çok heyecanlı sımsıkı tutunsun bebeğin
Canım bu sefer kontrolluk bırsey yok kı o zaman yumurtaların buyuklugune bakıyolardı sımdı rahım Kalınlasmasına O da 2 haftada anca kalınlasıyoeTeşekkür ederim :) 1 adet transfer olacak, şimdilik günde 3 kez estrofem ve 1 adet asprin içiyorum. 4'ünde kontrolüm var ve sonrasında progesteron ekleyeceğiz.
Yumurta toplamada 2-3 günde bir kontrole gidiyordum, bu sefer ilk kontrol çok uzak geldi. Normal midir acaba?
Ayyu Hadı bakalım guzelce tutunsun bebişYarın transferim var bugün temizliğe giriştim kavuşmaya saatler kaldı dua edin benim için kızlar
Bende cuma gıdecegım doktora Benımde net o zaman bellı olurO zaman pazartesi transfer tarihi belli olucak değil mi? Hakkınızda hayırlısı olsun Heyecan dorukta hepimiz için