Kesin kv yada kp soylemistir senin ki onları tekrarlıyor ya
bende annemden öğrendim
ayy kız seni tebrik ediyorum ben çok kızıyorum kendime bu konuda oğlan 6 yaşında yanımda yatmazsa uyuyamıyorum
çocuklar gözümün önünde olacak illaki yatak odasında oğlan kız ben üçümüz yatıyoruz kocamı da çocuk odasına attık
duzeltmem lazım bu huyumu az kızın uyku düzeni olsunda bu sefer yapmam lazım artık
Ay kesin bir de demez mi çocuklar uyurken üzerine kar yağarmış ya dedim gitme laf öyle bile değil başına eklemiş çocuk lafını ben ikna olayım diye koca adamsın dedim pü sana
Kız saçmalama at çocukları odalarına 6 yaşındaki oğlunu çocuk odasına yolla alta sen kocan yatak odasında yatın
kocanı ne yolluyon delüü
Ben 19:30-20:00 arası yatak odasında mama verip eşimle beraber hikayeler uydurarak karanlıkta mama içirirken uyutuyoruz
sonra yataklarına koyuyorum aynı beşikteler zaten biraz odada bekliyoruz tık yoksa odadan arkamıza bakmadan kaçıyoruz
tabi kameradan izliyoruz karanlıkta gözlerini çok göremiyorum
kamerada uyudularsa tamam keyif başlayabilir diyoruz amaaaaa biri tam ağlayacak gibi olursa ağlamasına izin vermesen oda da bitiyorum kucağıma alıp derin uykuya geçmesini bekliyorum baktım ben beceremiyorum kucağımda etrafı gözetliyor cin gibi maşallah bir anda gözleri açıyor etrafı izleyesi geliyor benim kan beynime o an sıçrıyor strese giriyorum uyumayacak aynı anda kalkmayacaklar aynı anda besleyemeyeceğim falan kafamda milyon tane soru işareti beliriyor
eşime mesaj atıyorum telefondan gel ve çocuğu uyut diye ona paslıyorum
onda hemen uyuyorlar şaka gibi benim stresimi hissediyorlar bence eşim kucağına bile almıyor bizim yatakta yanına yatıyor saçını seviyor ellerini seviyor yüzünü okşuyor baktım uyumuş
ben sallıyorum kucağıma alıyorum odayı geziyorum eee diyorum ninni söylüyorum beyaz gürültü açıyorum bi halay çekmediğimiz kalıyor
ama eşim diyorum sen aştın kendini profesör
son çocuk uyutucu kendisi
konu nereye geldi bak laf lafı açtı bende böyleyim işte
Kısacası tatlışım sal bi çocukları ben 1 yaşında odaklarına şutlarım bunları tabi kamera olur oda da yoksa bende bırakamam şaka bir yana sürekli kameradan izliyorum gözüm kulağım orada
Sadece eşimi tek nedenden odadan koyabilirim horluyor horladınız için bazen bir kızım lina korkup sıçrayıp uyanıyor fazla sesli horladığında ben bile sıçrıyorum o sinir bozucu yumrukluyorum sussun diye sonra diyor bacaklarım çok ağrıyor diyorum gece seni dövdüğümü bile hissetmiyorsun cidden vuruyorum uyanmıyor ne derin uyku arkadaş ..