2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    281
Aktivite dediğim kartları var üzerinde siyah beyaz kırmızı sarı renklendirilmiş nesneler var, onları tek tek gösteriyorum isimlerini söyleyip konuşuyorum o da emerken izliyor, dinliyor. Ağlamadan durduğu nadir zamanlarda da tummy time egzersizleri yapıyoruz karın üstü durup aynada kendine bakıyor, aynanın önüne egzersizdeki kartları koyup konuşuyorum taklitler yapıyorum. Bir de karın üstü durması için minderi var onun üzerinde nesneleri takip ettiriyorum boyun kasları gelişsin kafasının şekline de katkısı oluyormuş gün içinde öyle durması ama çok uzun süre yapamıyoruz malum ağlıyor.
 
Aynen canım alıp Verde bulundurmak lazım, canım yaşa göre galiba çeşitleri var calpolün.
 
Canım sadece anne sütü ile mi şahane bence maşallah
Ilk 2 gün sütüm gelmeyince gün içinde 2 3 kere verdim.
Şu 3 4 gündür çok zorluyor beni geceleri uyumuyunca kv de doymuyordur diyince geceleri verdim. Şöyle söyleyim bu 27 günde toplam 7 8 kereden fazla vermedim.
 
Canım ön sütü neden sağıp döküyorsun nasıl yapıyorsun
Benim sütüm tazyikli geliyor. Yani çok geliyor. Gogsum sertleşince kendiliginden damla damla akmaya başliyor. Ve bebegim emdiginde her emzirmede bogazina kaçiyor. Aslinda sütüm bol diye sevinmistim ama bu tazyikli sütün ilk gelen süt su gibiymiş hiç doyuruculugu yokmuş ve gaz yapiyormus bende yeni ogrendim. Bebek ön sütü içip olgun süte varana kadar doyuyormuş.
Bende ilk defa dokuyorum şuan bir gogusten 35 cc çikti ve gerçekten su gibi. Hani Bem beyaz degil sulu gibi.
 
Aynı ben de öyle yapıyorum, uyanınca tekrar tekrar emzik kullanıyor musun canim
 
Bence benimde reglime az kaldı aslında istiyorum olsun yoksa dışarda rahatsız oluyorum acaba oldunmu diye ne kadar hazırlıklı olsam bile rahat olmuyorum nedense..
 
Biliyorum o kartları evet, karın üstü egzersizleri bende yaptırıyorum birde kollar bacaklar spor şeklinde dediğin gibi kısa süreli oluyor, sonu meme ile bitiyor
Şu ön süt olarak sağdiğim 35 cc dökmeye kiyamiyorum
Süt dökülür mü hiç, onun 1 damlası bile şifa, ön süt arka süt fatketmez yeter ki süt olsun Maşallah güzel kilo almış

Aynı ben de öyle yapıyorum, uyanınca tekrar tekrar emzik kullanıyor musun canim
Şuan çol minik anne kokusu istiyorlar
Emzik vermeye çalışıyorum da tutmuyor sıpa, başka emzikler deneyeceğim
Senin bebeğin alıyor muu emzik
 
You tube de tazyikli sütlerin ön sütü sulu ve doyuruculugu yokmuş. Bebek ön sütü emince olgun sütü alamiyormuş. Ve kilo alımı az oluyormuş. Video da ön sütü sagıp sonra bebegi emzirmek gerekirmiş bebek olgun sütü emebilmesi için.
Ve gerçekten de şuanki ön süt olarak sagdigim sulu böyle bem beyaz degil.
 
Tatlım seninle aynı benim bebisimde. Alt değiştirirken ortalıgi birbirine katıyor ağlama krizleri falan komşular kimbilir neler diyordur.
Kucağıma alınca anında susuyor.
Ben Aptamil sıvı mama kullanıyorum 200 ml şişelerden. 24 saatte bir tane bitiyor bizim. Memede veriyorum ayrıca.
 
ya kızlar benim kız sürekli meme istiyor, yarım saatte bir uyanıyorr geceleri ve meme vermeden imkanı yok susmuyor. gündüzde keza saatte 1 uyanıyor ve meme istiyor, daha erken uyansa bile yine meme istiyor. Elini, ağzına gelen herşeyi emiyor. Sütüm de hani az değil gibi göğüslerim sertleşiyor sıkınca da geliyor yani görüyorum, fazla sütü felan kusuyor da emdikten hemen sonra ama anlamıyorum napcam ben sürekli böyle emzirince gazı da artıyor emzikde kaç tane denedim asla almıyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…