- 1 Nisan 2022
- 12.925
- 15.637
- 228
Tüp bebek sürecini yaşayan biri olarak eşim bunu söyleseydi kaldıramazdım anladığım kadarıyla bebişin tüp bebekle olmuş öyleyse ne güzel şükür etsin Allah'a sana teşekkür etsin o ağrılara dayandın her kesin olmuyor tüp bebekle bile bunu keşki eşin anlasa.Kızlar bebeğim daha 30 günlük ve ben az önce boşanma kararı aldım . Kocam olacak adamla çok kötü kavga ettik ,annemin yanında oldu kavgamız terbiyesiz adam çok sinirliyim. Ev çok sıcak cocuğu kundak yapıyorsunuz o yüzden rahatsız oluyor. Yok o yüzden kakasını yapamıyor salak saçma konuştu bende dedim cocukda sadece askılı zıbın var üstüne kundak yapıyoruz iyi uyusun diye bu hala söyleniyor yok çok sıcak bunalıyor diye dedim istersen sen ilgilen kızınla
İki kadınsınız onuda becerin ben ne yapayım. Tabi sesini yükseltti bende dedim annem var sakin ol anlamadı tabi sesler yükseldi maalesef benim canımı en çok yakan şey çok ağır konuştu. Cocuk yapmayı beceremedin ( tüp bebek ) cocuk emzirmeyi beceremiyorsun ,doktorlar büyütüyor sanki, cocuk bakmayı beceremiyorsun yetemiyorsun dedi . O kadar ağrıma gitti ki üstelik annem yanımdaydı kadın şoka girdi .biz 4 yıldır birlikteyiz 2 senedir evliyiz kadın ilk kez kavgamızı gördü ki zaten biz 2-3 kere ancak kavga etmişizdir .bu söyledikleri çok ağrıma gitti boşanıcam yaptığı çok ayıp evden çek git dedim gitti