Benimde son 2 gündür yumurtlama akıntım var bence 2 haftaya regli olucam genelde öyle oluyordu benimKızlar ben sanki yumurtlama dönemindeyim akıntı varacaba adet ne zaman ölürüm bilen varmı
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde son 2 gündür yumurtlama akıntım var bence 2 haftaya regli olucam genelde öyle oluyordu benimKızlar ben sanki yumurtlama dönemindeyim akıntı varacaba adet ne zaman ölürüm bilen varmı
Aynı sorunu ben de yaşıyorum canım ben bir çare bulamadım çünkü kendini yırtarcasına ağlıyor meme vermediğimde ve hiçbir şey sakinleştirmiyor. Memeyi verdiğim an pat susuyor ama ilk sinirle zombi gibi saldırıyor mememe hop hızlı hızlı çekiyor sonra sakinleşiyor. Kimsenin kucağında da durmuyor emme sonrası eşime veriyorum gazını çıkarsın diye onda bile ağlıyor ben çıkarayım istiyor küçücük bir şey nasıl anlıyor anlamıyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum çok yorgunum her gün banyo yaptırıyorum banyo sonrası uyuyor öyle rahat ediyorum bir süre ama sonra seans tekrar başlıyor. Kartlar gösterip konusuyorum ağlıyor kitap okuyorum ağlıyor artık bütün aktiviteleri mememdeyken yapıyorum ama bir şey bulmam lazım. Ay bir de ağzında sütleri biriktiriyor aç değil yutmuyor mememden ayırdığım an patır patır bütün sütlerimi ağzından boşaltıyor sonra da öksürük krizine giriyor boğulacak diye ödüm kopuyorCanım benimki de böyle . Hep memede durmak istiyor. Kusuyor sütümü sonra da. Doktor seni emzik yapmış dedi bebekler aç olmasa da emmek için aranır zaten dedi. 20 dk besle bırak 2 saat sonra bi daha emzir dedi. Memede uyutma aktif emsin dedi.Ama ben 20 dk sonunda bıraktıramıyorum. Sütüm de az benim.Süt gelmese de emiyor. kusmaması için kısa süre emzirmem lazım ağladığı için yapamıyorum onu da![]()
Oy canım çok üzüldüm inan kiKızlar bebeğim daha 30 günlük ve ben az önce boşanma kararı aldım . Kocam olacak adamla çok kötü kavga ettik ,annemin yanında oldu kavgamız terbiyesiz adam çok sinirliyim. Ev çok sıcak cocuğu kundak yapıyorsunuz o yüzden rahatsız oluyor. Yok o yüzden kakasını yapamıyor salak saçma konuştu bende dedim cocukda sadece askılı zıbın var üstüne kundak yapıyoruz iyi uyusun diye bu hala söyleniyor yok çok sıcak bunalıyor diye dedim istersen sen ilgilen kızınla
İki kadınsınız onuda becerin ben ne yapayım. Tabi sesini yükseltti bende dedim annem var sakin ol anlamadı tabi sesler yükseldi maalesef benim canımı en çok yakan şey çok ağır konuştu. Cocuk yapmayı beceremedin ( tüp bebek ) cocuk emzirmeyi beceremiyorsun ,doktorlar büyütüyor sanki, cocuk bakmayı beceremiyorsun yetemiyorsun dedi . O kadar ağrıma gitti ki üstelik annem yanımdaydı kadın şoka girdi .biz 4 yıldır birlikteyiz 2 senedir evliyiz kadın ilk kez kavgamızı gördü ki zaten biz 2-3 kere ancak kavga etmişizdir .bu söyledikleri çok ağrıma gitti boşanıcam yaptığı çok ayıp evden çek git dedim gitti
Of 5. Hafta bize de şok olmuştu bebeklerin değişimi atak haftasıymış şimdi 8. Haftadayız atak haftasında yani çok zorluyorlar beni sabır olarak 8. Hafta atağı daha beter söyliyimAtak haftasını biz atlattık, geride kalan siz bacılarıma Allah yar ve yardımcınız olsun diyorumcidden zordu ama şimdi daha zoru bizi bekliyor. Doktor bile 2. Ay zor bir dönem dedi ondan sonra daha rahat edersiniz dedi de inşallah diyelim.
Amaaan zor falan da çok tatlılarrr beeee iyi ki anne olmuşum diyorum keşke daha erken evleneydim de daha erken olsaymişim ayyy canımın uygunuuuu (göçmen annenin çocuk sevmesi)
![]()
Aynen canım benimki de kaç kere burnundan kusmuk çıkardı. Boğulur gibi öksürdü tıkandı. Doktor da o kadar rahat söylüyor ki 20 dk emzir sonra oyala karnını sıvazla falan diyor. Hiç mümkün değil. Benimki eşimde duruyor canım. Kusmasa yine beklerim iyi kötü memede ama o kustukça benim psikolojim alt üst oluyor. Hep yine kusacak korkusuyla emziriyorum. Nasıl düzelecek bu durum hiç bilmiyorumAynı sorunu ben de yaşıyorum canım ben bir çare bulamadım çünkü kendini yırtarcasına ağlıyor meme vermediğimde ve hiçbir şey sakinleştirmiyor. Memeyi verdiğim an pat susuyor ama ilk sinirle zombi gibi saldırıyor mememe hop hızlı hızlı çekiyor sonra sakinleşiyor. Kimsenin kucağında da durmuyor emme sonrası eşime veriyorum gazını çıkarsın diye onda bile ağlıyor ben çıkarayım istiyor küçücük bir şey nasıl anlıyor anlamıyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum çok yorgunum her gün banyo yaptırıyorum banyo sonrası uyuyor öyle rahat ediyorum bir süre ama sonra seans tekrar başlıyor. Kartlar gösterip konusuyorum ağlıyor kitap okuyorum ağlıyor artık bütün aktiviteleri mememdeyken yapıyorum ama bir şey bulmam lazım. Ay bir de ağzında sütleri biriktiriyor aç değil yutmuyor mememden ayırdığım an patır patır bütün sütlerimi ağzından boşaltıyor sonra da öksürük krizine giriyor boğulacak diye ödüm kopuyor
Yok kız ben alışığım zaten normalde hergun görüyorumAahhaa kuzum senin k.v sorunsalın yok zaten, şimdi gelsın istıyorsun ama gelseydi sende belli bızaman sonra kusucam derdın![]()
Bizde dışarı doğru ince uzun küçük bir et parçası gibi birşey var.bacaklari hareketli ama tabii daha mı fazla hareket etmesi gerekir onu bilmiyorumSadece gamze gibi çukur var. Sizde var mı ? Bacak hareketleri refleksleri nasıl
Aynı bizi anlattın, biz de öyleyiz şuan bile memede öyle ortalığı seyrediyor. Uyutup yatağına koyuyorum on dakika sonra sancıyla uyanıyor ağlıyor tekrar meme vermezsem hiçbir şey sakinleştirmiyor dün banyo yaptırmadan yatıralım dedik yok bana mısın demedi gözler öyle açık. Banyo yaptırınca uyudu artık, sabaha karşı da yine huysuzlandı uyandı erkendenAynı sorunu ben de yaşıyorum canım ben bir çare bulamadım çünkü kendini yırtarcasına ağlıyor meme vermediğimde ve hiçbir şey sakinleştirmiyor. Memeyi verdiğim an pat susuyor ama ilk sinirle zombi gibi saldırıyor mememe hop hızlı hızlı çekiyor sonra sakinleşiyor. Kimsenin kucağında da durmuyor emme sonrası eşime veriyorum gazını çıkarsın diye onda bile ağlıyor ben çıkarayım istiyor küçücük bir şey nasıl anlıyor anlamıyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum çok yorgunum her gün banyo yaptırıyorum banyo sonrası uyuyor öyle rahat ediyorum bir süre ama sonra seans tekrar başlıyor. Kartlar gösterip konusuyorum ağlıyor kitap okuyorum ağlıyor artık bütün aktiviteleri mememdeyken yapıyorum ama bir şey bulmam lazım. Ay bir de ağzında sütleri biriktiriyor aç değil yutmuyor mememden ayırdığım an patır patır bütün sütlerimi ağzından boşaltıyor sonra da öksürük krizine giriyor boğulacak diye ödüm kopuyor
Bunların hepsini biliyoruz da uygulama da olmuyor malesef, keşke o doktorlar bir gün baksa bizim bebelere anlarlar, bir gün dayanamazlar bileCanım benimki de böyle . Hep memede durmak istiyor. Kusuyor sütümü sonra da. Doktor seni emzik yapmış dedi bebekler aç olmasa da emmek için aranır zaten dedi. 20 dk besle bırak 2 saat sonra bi daha emzir dedi. Memede uyutma aktif emsin dedi.Ama ben 20 dk sonunda bıraktıramıyorum. Sütüm de az benim.Süt gelmese de emiyor. kusmaması için kısa süre emzirmem lazım ağladığı için yapamıyorum onu da![]()
Hahahahshs benimki kesin çözüm kordonları bağlattımUmutlarımı yeşertiyorsun her fırsatta. Sağol canım![]()
Kız siz sktivite de mi yapıyorsunuz yerim yerimAynı sorunu ben de yaşıyorum canım ben bir çare bulamadım çünkü kendini yırtarcasına ağlıyor meme vermediğimde ve hiçbir şey sakinleştirmiyor. Memeyi verdiğim an pat susuyor ama ilk sinirle zombi gibi saldırıyor mememe hop hızlı hızlı çekiyor sonra sakinleşiyor. Kimsenin kucağında da durmuyor emme sonrası eşime veriyorum gazını çıkarsın diye onda bile ağlıyor ben çıkarayım istiyor küçücük bir şey nasıl anlıyor anlamıyorum. Ne yapacağımı da bilmiyorum çok yorgunum her gün banyo yaptırıyorum banyo sonrası uyuyor öyle rahat ediyorum bir süre ama sonra seans tekrar başlıyor. Kartlar gösterip konusuyorum ağlıyor kitap okuyorum ağlıyor artık bütün aktiviteleri mememdeyken yapıyorum ama bir şey bulmam lazım. Ay bir de ağzında sütleri biriktiriyor aç değil yutmuyor mememden ayırdığım an patır patır bütün sütlerimi ağzından boşaltıyor sonra da öksürük krizine giriyor boğulacak diye ödüm kopuyor
Bu ataklar bitmez bacın, daha bunun 2 yaş 3 yaş sendromu varOf 5. Hafta bize de şok olmuştu bebeklerin değişimi atak haftasıymış şimdi 8. Haftadayız atak haftasında yani çok zorluyorlar beni sabır olarak 8. Hafta atağı daha beter söyliyim![]()
Hayırlı olsun Allah damatlığını da göstersinYa sünnet yaptırayım dedim büyük oğlumda da 4 aylıkken yaptırmıştım dönmeye başladığı için zor olmuştu hemen yaptıralım dedik bugün sünnet oldu paşam ne ağladı ne ağladı şimdi her bez açışımda ağlıyo kuzum ama çabuk iyileşir inşallah![]()
çom üzüldüm canım inşallah hayırlı haberle gelirsin ameliyat mı olması gerekiyormuş muhakkak vardır bir şifasıBizde dışarı doğru ince uzun küçük bir et parçası gibi birşey var.bacaklari hareketli ama tabii daha mı fazla hareket etmesi gerekir onu bilmiyorumo kadar üzgünüm ki ne yapacağımı bilmiyorum
Ay evet o 2 yaş sendromuBunların hepsini biliyoruz da uygulama da olmuyor malesef, keşke o doktorlar bir gün baksa bizim bebelere anlarlar, bir gün dayanamazlar bile
Hahahahshs benimki kesin çözüm kordonları bağlattımtabii yüzde 1 açılma ihtimali varmış o bana vurmasa
Kız siz sktivite de mi yapıyorsunuz yerim yerimbiz bol bol konuşuyor, öpüp kokluyorum
dediğin gibi sadece bende duruyor, birde babasının göğsünde Max 10 dk
Bu ataklar bitmez bacın, daha bunun 2 yaş 3 yaş sendromu var
Hayırlı olsun Allah damatlığını da göstersin![]()
Yaa gerçekten çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz demek ki normal bir durum herhalde yaAynı bizi anlattın, biz de öyleyiz şuan bile memede öyle ortalığı seyrediyor. Uyutup yatağına koyuyorum on dakika sonra sancıyla uyanıyor ağlıyor tekrar meme vermezsem hiçbir şey sakinleştirmiyor dün banyo yaptırmadan yatıralım dedik yok bana mısın demedi gözler öyle açık. Banyo yaptırınca uyudu artık, sabaha karşı da yine huysuzlandı uyandı erkenden
Kuzum demek ki çoğumuz aynı problemi yaşıyoruz düzelir herhalde zamanla diye umuyorumAynen canım benimki de kaç kere burnundan kusmuk çıkardı. Boğulur gibi öksürdü tıkandı. Doktor da o kadar rahat söylüyor ki 20 dk emzir sonra oyala karnını sıvazla falan diyor. Hiç mümkün değil. Benimki eşimde duruyor canım. Kusmasa yine beklerim iyi kötü memede ama o kustukça benim psikolojim alt üst oluyor. Hep yine kusacak korkusuyla emziriyorum. Nasıl düzelecek bu durum hiç bilmiyorum
Evet canım aynen balgamlı olurdu. Canım o burun temizleme videosunu bana atar mısın özelden. Oh şükür canım sevindim, inşallah bir daha olmaz çıkmaz ateş evde hangi calpolü bulunduruyorsun canım aslında alıp eve koymamız lazımCanım gece boyu 37.5 du şurup vermedim sık sık ölçtüm 37.5 geçmedi sabaha karşı düşmeye başladı banyo iyi geldi diye düşünüyorum banyo sonrası da kat kat giydirmedik aynı giyindiler uzun kollu zıbın patikli alt çorap ve müslin battaniye örttük oda ısısı 24.5 di şimdi iyiler 36.5 civarı ateşleri hep öyle zaten ateşleri yok ama lina sürekli hapşırıyor burunların ıtemizledşm öyle balgamlı sarı sümük gelmedi hasta olsalar burunları sarı balgamlı mukus olurdu diye düşünüyorum
Bilmiyorum ki canım çeşitleri mi var calpolün var eczaneye yarın gidip soracağz eşim şükür tatil günü. Dedim evde bulunsun ateş düşürücü gece eczanede bulunmaz falan bir şey olur paniklerim ben.Evet canım aynen balgamlı olurdu. Canım o burun temizleme videosunu bana atar mısın özelden. Oh şükür canım sevindim, inşallah bir daha olmaz çıkmaz ateş evde hangi calpolü bulunduruyorsun canım aslında alıp eve koymamız lazım
İnşallah mr güzel çıkar canım.Bizde dışarı doğru ince uzun küçük bir et parçası gibi birşey var.bacaklari hareketli ama tabii daha mı fazla hareket etmesi gerekir onu bilmiyorumo kadar üzgünüm ki ne yapacağımı bilmiyorum
İnşallah kuzum ya. İyi olsunlar sağlıklı olsunlar da çekeriz yorgunluğu uykusuzluğuKuzum demek ki çoğumuz aynı problemi yaşıyoruz düzelir herhalde zamanla diye umuyorum![]()
Anladım ama şu an duygularınla değil mantığınla hareket etmelisin çocuğunu ve kendini düşünmelisin gururumu çiğneseydim de boşanmasaydım ona bu rahatlığı vermeseydim dersin. Çok yakın bir arkadaşım bebeği bir haftalıkken boşanma kararı aldı yaşadığı zorlukları bi o bilir bir de Allah. ki o şiddet bile gördü bir sürü ama başında biri olmadan hastaneye bile gitmek bebeğinle zor anlarında tek başına kalmak her şey canını çok acıtıyor. ayrıldığına pişman bile oldu evin babası da annesi de kendisi olmak zorunda kaldı. Şimdi onu kullan ileride kesersin cezasını yeterki kendini bu sıkıntıya sokma diyorum ben sana tavsiye olarak.Üzüntüden sütüm gelmiyor şuanda kesilmesinden korkuyorum. Böyle bir insan hiç değildi bi anda ne oldu asla anlamıyorum. Ve gerçekten boşanmk istiyorm annem olmasaydı yanımda belki dediğim gibi pişman ederdim istemezdim ama gururum çok kırıldı