- 4 Ocak 2012
- 384
- 511
Çok öfkeliyim nasıl böyle konuşabildi nasıl biranda değişti anlamadım. Asla unutmam ,unutamam resmen kulağımda yankılanıyor “hamile kalmayı beceremedin “Oy canım çok üzüldüm inan ki
Bizim de biliyorsun tüp bebek Temmuz grubundan transferlerimizi biliyorum seninle , eşinin o şekilde davranması hiç hoş olmamış gerçekten çok ayıp etmiş, sorun sende değil onda da olabilirdi sen onun erkeklik gururunu öyle zedeleyici konuşsaydın seni affeder miydi ya da nasıl tepki verirdi keşke empati kursaymış ve konuşmadan önce kelimelerini beyİn süzgecinden bir geçirseymiş. Biz de sorun eşim ve ben ama bir kez birbirimizin yüzüne vurmadık ki olmaz da zaten etme bulma dünyası bir kere günah yani. Allah size bir minnoş emanet etmiş ve seni o minnoşuna melek olarak seçmiş ve eşin sana bu şekilde davranması insanın Allah korkusu olur biraz kusura bakma kuzum üzüldüm sana daha çok tazeyken duyguların böyle bir olay yaşaman.
Hadi annen bunu unutur gider ama sen nasıl unutursun ki? Ve şuan lohusasın insan lohusayken yapılanı unutmaz derler iyi kötü.
Yani erkekleri bu dönemde hiç anlamıyorum bu çocuklara 7/24 biz bakıyoruz ne diye çok bilmişlik yapıyorlsr o çenelerini tutmuyorlar çocuğa bir şey olsa biz suçluyuz çocuk ağlasa biz bir şey yapmışızdır biz yetemeişizdir iyi de arkadaşım Allah sana bana nasip etti çocuğu birlikte karar verdik ya bunun gelmesine neyin tribi bunlardaki anlamıyorum biraz keşke sorumluluk alsalar
Allah’ın dan bulsun inşallah akıttığım gözyaşların hesabını rabbim sorsun