• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    286
Tamam kuzum 👍🏻 ben aşkında yoyko nun 8 in 1 mi öyle bir yatağı var ya onu beğendim. Ama acaba pahalı mı? Mesela Kraft 2900 ken yoyko 4800 falan
Bende yoyoko alıcam galiba dün indirimler başlamadan önce bakıyordum yoyoko hep 7000 tl küsür görüyordum hatta instada bir kız almıştı pahalı diye bir tane almış ikiz bebeklerine şimdilik. Dün hb da da baktım 4800 indirimli hali istediğim tüm özellikleri de var onda kaldı aklım nedense

Kuzum ben yapmıyorum rahim ağzı uzunlugum 33-35 arası değişiyor birde önceki doğumdan üç ay sonra hamile kaldım riske atamam o yüzden doğum haftasında ancak baslayabilirim egzersizlere benim doktorum 18. Haftadan sonra başlayın diyor ama bana şuan için izin vermedi
Sezaryen doğum muydu önceki doğum

Şubat grubunda şöyle bir indirim duyurusuna rastladım kızlar , size de göndereyim dedim☺️

Eklentiler

• IMG_4757.webp
    IMG_4757.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 81
Benim belim kopuyordu desem yeridir alt açarken ve banyo sonrası bebeği giydirirken eğilmek gerçekten zor geldi bana o yüzden sık sık kullanacagimi düşünüyorum birde özellikle yanları yüksek alt açması olan model baktım bebekler dönebiliyor ya daha korumalı geldi, bence ölçü olarak 70x100ler çok büyük odalar arası geçiş için zor olur diye daha kibar ve küçük model bakmıştım zaten en fazla 2 sene yatar içinde. Full file olmasını istedim hem hava akışı için hemde dışardan gorebilmem için. Anne yani olsun istersen bu modeller uygun olmayacaktir senin için benim için tercih sebebi değildi. Pedi gerçekten yumuşacık ve daha kalın diğerlerine göre mesela elledigimde tahtayı hissediyordum ama bunda yumuşak. Bazı Park yataklar aparatı var beşik gibi sallanıyor o benim hoşuma gitmiyor eger sen istersen o modellere de bakabilirsin. Aklıma bunlar geldi kuzum 🤗🥰
canım anlayamadım anne yanına bu yataklar olmuyor mu :(( çok beğendim ama benim yatağımın yanında olacak

Bende yoyoko alıcam galiba dün indirimler başlamadan önce bakıyordum yoyoko hep 7000 tl küsür görüyordum hatta instada bir kız almıştı pahalı diye bir tane almış ikiz bebeklerine şimdilik. Dün hb da da baktım 4800 indirimli hali istediğim tüm özellikleri de var onda kaldı aklım nedense
Evet kuzum indirim var ben de o yüzden bakıyorum. İşte mesela Kraft 2900 falan aradaki fark nedir acaba? Bebek arabalarında da oto koltuklarında da çok indirim var

canım anlayamadım anne yanına bu yataklar olmuyor mu :KK43:( çok beğendim ama benim yatağımın yanında olacak
Kuzum anne yani şöyle olmuyor asansör sistemi oluyor bazilarinda yatakla sıfırlanıyor bunu yine yatağının yanına koyabilirsin ama aşağıya inmiyor, bu resimdeki anne yani oluyor mesela benim aldığım böyle aşağı inmiyor ☺️

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-01-11-38-37-555_com.android.chrome-edit.webp
    Screenshot_2023-11-01-11-38-37-555_com.android.chrome-edit.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar dün doktora da gebe okulundaki ebeye de karindaki toplanmayı sordum kasılma değilmis rahatlayabiliriz 😂 toplanan bebekmis kendini gerdigi zaman oyle sertlesme olurmus veya rahım gerilirmis bebek buyudugu icin 😍 ebe kasılmayıda anlattı kasiklardan başlarmış adet sancisi gibi ve bütün karnı gerermis bi noktayi degil sonrasinda da bele vurarmis 🤷‍♀️ Rabbim zamani gelince yasamamizi nasip etsin insallaaaah hepimize 😍
Evet canım aynısını dün bana doktor söyledi. Adet ağrısı yaşadım geçtiğimiz haftalarda. aralarında bir hafta vardı 2 kere yaşadım 3 saatte yakın sürdü hafif sızı adet ağrısı gibi doktora adet ağrısı yaşadım dedim yaşadığımın kasılma olduğunu söyledi düzensiz olduğu için önemli değil dedi. Zaten 16. Haftadan sonra yalancı kasılmaların başlanması beklenir dedi.

Kuzum anne yani şöyle olmuyor asansör sistemi oluyor bazilarinda yatakla sıfırlanıyor bunu yine yatağının yanına koyabilirsin ama aşağıya inmiyor, bu resimdeki anne yani oluyor mesela benim aldığım böyle aşağı inmiyor ☺️
Bu marka nasıl sizce kızlar? Elele madre güzel deniyor ama

Evet canım aynısını dün bana doktor söyledi. Adet ağrısı yaşadım geçtiğimiz haftalarda. aralarında bir hafta vardı 2 kere yaşadım 3 saatte yakın sürdü hafif sızı adet ağrısı gibi doktora adet ağrısı yaşadım dedim yaşadığımın kasılma olduğunu söyledi düzensiz olduğu için önemli değil dedi. Zaten 16. Haftadan sonra yalancı kasılmaların başlanması beklenir dedi.
Ay öyleymis bende rahatladım bi arkadaşa doktoru toplanma için kasilma diyince buradaki o durumu yasayan herkes paniklemisti 🤷‍♀️ Cok şükür degilmis aman😍😄

Bu marka nasıl sizce kızlar? Elele madre güzel deniyor ama
Birde şunu okumuştum anne yani olanlarda iyi marka almak lazım çünkü bebek buyudugunde tutunup ayağa kalkıyor ya o mandal iyi değilse bianda aşağı iniyormus ve bebek ağzını carpiyormus yada Allah korusun dusedebilir birkac yorum okumuştum mandal bianda açıldı bebeğim ağzını vurdu diye

Back
X